28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Akçay'dan oyuncularına sert uyarı



Trabzonspor, pazar akşamı Beşiktaş karşısında aldığı 2–0’lık mağlubiyetten çok oynadığı kötü futboluyla dikkati çekerken teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularını sert bir dille uyardı.

Ligin 
ilk haftasında aldığı mağlubiyet, bordo mavili takımın perşembe günü UEFA Avrupa Ligi play off turunda deplasmanda oynayacağı FK Kukesi maçı için morallerin bozulmasına da yol açtı. Beşiktaş maçında mağlubiyetten çok Volkan–Malouda tartışması, Colman’ın agresifliği ve oynanan kötü futbol, teknik heyetin canını sıktı.

Bugüne kadar Trabzonspor’un başında çıktığı 4 resmi maçı da kazandıktan sonra Beşiktaş maçıyla ilk mağlubiyeti tadan teknik direktör Akçay, oyuncularınının dikkatini çekerken Beşiktaş maçının unutulmasını FK Kukesi ile oynayacakları maça odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

AKÇAY: "KUKESİ ÇOK ÖNEMLİ"

Takımındaki bazı oyuncuların performansından ve kendisini tam olarak takıma vermeyişinden rahatsız olan Mustafa Akçay, şunları söyledi:

"Bazı oyuncuların gelmesi ve bazılarının da gitmesi takımın performansına katkı yapacak. Transfer düşünüyoruz ama kalite ve kumaşı bize uymalı. Kukesi ile oynayacağımız maç çok önemli. Bizim için hayati bir önem taşıyor. Bu maçı fazlasıyla önemsiyoruz ve şu andan itibaren Beşiktaş maçında yaptığımız hatalardan ders alıp önümüze bakmalıyız. Kukesi maçını kazanmak için gereken her şeyi yapacağız."

COLMAN SINIRLARI ZORLUYOR

Bordo mavili takımın UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Minsk ile oynadığı maçta kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan, dün akşam Beşiktaş ile oynanan maçta da oldukça kötü bir görüntü ortaya koyan Arjantinli Gustavo Colman, eleştiri oklarına hedef oldu. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ancak hem kötü oyunu, hem de agresif tavırları ile dikkat çeken Colman, ikinci yarıya da 11’de başladı, ancak 3 dakika sonra oyundan alındı. Bunun ardından kulübeye bakmadan soyunma odasına giden Arjantinli futbolcunun teknik ekip tarafından kendisine çeki düzen vermesi konusunda ser bir şekilde uyarıldığı öğrenildi.

OLCAN:"BEŞİKTAŞ MAÇINI UNUTMAK ZORUNDAYIZ"

Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynadığı maçta uzun bir aradan sonra sol bek olarak görev yapan Olcan Adın, aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyledi. Olcan, Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyeti unutmaları gerektiğini anlatırken şunları söyledi:

"Bugüne kadar oynadığımız 4 resmi maçı da kazanmıştık ancak o rakiplerimiz bizden alt seviyedeydi. Beşiktaş karşısında ise oldukça kötü oynadık ve maçı sadece onlar kontrol etti. Dolayısıyla mağlup olduk. Artık bu maçı unutup perşembe günü oynayacağımız Kukesi maçına bakmalıyız. Uzun zamandır sol bek oynamıyordum. Oynayarak kendimi geliştirmeye çalışacağım."

ADRİAN ŞAŞIRDI

Beşiktaş maçında yedek kulübesinde oturan Polonyalı Adrian Mierzejewski, büyük üzüntü yaşadı. Bordo mavili takımın Avrupa kupasında oynadığı 4 maçta da forma giymesine karşın Beşiktaş maçında yedek kalan Adrian, "Teknik ekibin kararına saygılıyım" dedi.

KUKESİ MAÇI YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor, FK Kukesi ile deplasmanda oynayacağı maç için yarın saat 12.30’da İstanbul’dan özel uçakla Arnavutluk’un başkenti Tiran’a hareket edecek. Yaklaşık 2 saatlik yolculuğun ardından Tiran’a ulaşacak olan bordo mavili kafilede kart cezalısı olan Colman dışında İstanbul’a getirilen tüm futbolcuların yer alacağı bildirildi. Bordo mavili takım, perşembe akşamı oynanacak maçın ardından ise özel uçakla Trabzon’a dönecek.


19 Ağustos 2013
Etiket; trabzaonspor, akçay, uyarı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Çağla İspanya'da ikinci oldu
Çağla'dan tarihi galibiyet
Çağla savaştı kazandı
Sihiri değnek değiller
Çağla tarih yazmaya alıştı
Türk tenisinde altın sayfa
Çağla zafere koşuyor
Çağla'dan dev adım
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir