19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

"Adıma bestelenen Gekas Marşı'nı çok seviyorum"



Spor Toto Süper Lig'de ilk üç haftayı lider tamamlayan Akhisar Belediyespor'un golcüsü Gekas, Fenerbahçe maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Ligde 3 maçta attığı 4 golle hem takımını liderliğe taşıyan hem de krallık yarışında zirvede yer alan Gekas, "Son şampiyon Fenerbahçe ile oynayacağımız maç iki iyi takımın puan savaşına sahne olacak. Güzel bir hava yakaladık. Taraftarımız önünde kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Akhisar iyi yerde olmayı hak ediyor" dedi.

Kariyerinde Almanya, İngiltere ve İspanya'da forma giyen, 2006 yılında VFL Bochum'da oynarken ağları 20 kez sarsarak Bundesliga gol kralı olan Yunan yıldız, "Bu sezon için kendime gol krallığı gibi bir hedef belirlemedim. Atabileceğim maksimum golü atarak takımıma katkı sağlamaya çalışacağım. Ama 10 golden çok daha fazla atacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Türkiye kariyerinde Samsunspor ve Konyaspor'da da forma giyerek 53 maçta toplam 37 gol atan Gekas, "Gittiğim her takımın yapısına kolay uyum sağlıyorum. Çok çalışmak başarımı arttırıyor" dedi.

Süper Lig'in kalitesinin son yıllarda çok yükseldiğini dile getiren yıldız futbolcu, "Üst düzey oyuncuların transferi rekabeti arttırıyor. Süper Lig bence Avrupa'nın en iyi ligderinden" ifadelerini kullandı.

Transfer döneminde 2012-13'te yarım devrede attığı 12 golle kümede kalmasına katkı yaptığı Akhisar'a dönen 34 yaşındaki Gekas şöyle konuştu: "Akhisar'da adıma bestelenen Gekas Marşı'nı çok seviyorum. Taraftarın beni hala unutmadığını anladığım için döndüm. Kulübümle 2 yıllık sözleşmem var ve burada mutluyum. Sporu bırakınca futboldan kopmayacağım."

O PENALTIYI UNUTMADI

Yunanistan Milli Takımı'yla 2008 ve 2012 Avrupa, 2014 Dünya Şampiyonası'na katılan Gekas, Kosta Rika maçını unutamadığını söyledi. Brezilya'da bu yaz düzenlenen Dünya Kupası'nda ikinci tura yükselen Yunan takımında yer alan, bu turda seri penaltılarda kaçırdığı atışla ülkesinin kupaya veda etmesine neden olan futbolcu, "Maçta penaltı kaçabilir. Bu normal birşey ve sürekli buraya takılmamak lazım. Yine de o atışı hala unutamıyorum. Her zaman bunun üzüntüsünü taşıyacağım. Milli takımda oynamaya devam etmek isterim ama bu karar teknik heyetin" şeklinde konuştu.

AİLESİ GELDİ

Gekas, eşi ve iki çocuğunu Türkiye kariyerinin dördüncü yılında ilk kez ülkemize getirdi. Gekas ailesi Akhisar'a 1.5 saat uzaklıktaki İzmir'e taşındı. Antrenmanlar için İzmir'den Akhisar'a gidip gelen Yunan futbolcu Ege'yi çok sevdiğini, ailesiyle Türkiye'de yaşamaktan büyük keyif aldığını dile getirdi. 

27 Eylül 2014
Etiket; spor toto süper lig, akhisar belediyespor, fenerbahçe, lider, gekas, yunan, golcü, gekas marşı, haberegeli, haberegeli.com Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
Bu Göztepe iş yapar
Pınar KSK'ye Fener çarptı
Fenerbahçe'den Karşıyaka'ya
Hazmedemediler!
Karşıyaka kapalı gişe
Yine uzatmalarda yıktık
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir