28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Adnan Şenses jübilesini yaptı



   Geçirdiği ağır ameliyat sonrası kemoterapi gören ünlü sanatçı Adnan Şenses, çıkardığı son albümünü Muğla’nın Bodrum ilçesinde tanıttı. İki yıl önce geçirdiği ameliyat sonrası albüm çalışmalarına başlayan Adnan Şenses, kemoterapi gördüğü esnada albüm çalışmalarına devam etti. Büyük bir azimle 1,5 yılda çıkardığı albümü Güvercinlik'te bulunan Aquarium Club Otel’de tanıttı. Sezen Aksu’nun da iki parçasına yer veren Adnan Şenses bir daha albüm çıkarmayacağını açıkladı.

ALBÜM JÜBİLESİNİ YAPTI

   Usta sanatçı Adnan Şenses, çıkardığı albümün en son albümü olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “Bundan sonra albüm yapmayı düşünmüyorum. Albüm yapmak çok zorlaştı. Albüm yaptığında verdiğin emeğin karşılığını alamıyorsun. O eski iki milyon satan albümler bitmiş. Adnan Şenses’in albümleri bu rakamların çok üstüne çıktı. Bana diyorlar ki falanca şarkıcının albümü 15 bin sattı. ‘Çok iyi’ diyorlar. 15 bin satan albüme bende şaşırıyorum.

   " Dünyanın her yerinde telif hakkı denilen bir yasa olduğunu belirten Şenses, şunları söyledi: "Ama bu yasa, bizim Türkiye’mizde yok. Burada ağır cezalar çıkarılmıyor korsanlara karşı. Avrupa'da bir sanatçının kasetinin kopyasını alacaksınız. Mümkün değil alamazsınız. Avrupa’daki sanatçı arkadaşlarımızın albümleri 15 milyon, 20 milyon, 60 milyon satıyor. Çünkü telif hakkı var, korsan albüm satanlar yok. Albümümde pop şarkılar var. İki tane Sezen Aksu parçası var. Burçin Bilden’den bir parça var. Selami Şahin, Selçuk Tekay var. Çok güzel bir albüm oldu.”

BODRUM’U ÇOK ÖZLEDİM

   Ünlü sanatçı Şenses, Bodrum’a duyduğu hayranlığı dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bodrum’a gelmeyi iple çekiyordum. Bu sene biraz geç geldim. İşlerimi halledip hemen Bodrum’a geldim ve yaz tatilini burada geçiriyorum. Ağustos veya Eylül ayında İstanbul’a geri döneceğim.” Şenses, albümünün ilk klibini çektiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

   “Albümümün ilk klibini çektik. Klipte çok sevdiğin arkadaşım Nebahat Çehre oynadı. Ona buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine usta bir oyuncuyla benim bir klip çekmem bana gurur verici bir şey.”

‘KORSANLARDAN KORKUYORUM’

   Sekiz senedir albüm çıkarmadığını belirten Şenses, şöyle konuştu: “8 yıl aradan sonra yaptım bu albümü. 2006 yılında bir albüm çıkarmıştım. Yıllardır korkudan yapamadım albüm. Korsandan korkuyoruz. Bu yüzden albüm yapamıyordum. Mide ameliyatından sonra geçtim mikrofonun başına aslanlar gibi şarkıları okudum. Sezen Aksu’dan iki parça okudum. Biri ‘Sensiz Yıllar Var’, öteki de ‘Bir de Bekleyemedim” şarkısı. Selami Şahin’in şarkısı hakikaten müthiş, güzel bir albüm oldu.”

'MÜZİĞİ BIRAKMIYORUM

   Adnan Şenses, ‘müziği bıraktı’ söylentilerine şöyle cevap verdi: “Sahneye neden veda edeyim ki? Eşim, dostum, sevenlerim ‘sahnelere veda ettin mi?’ diye soruyor. Birçok dinleyicimde aynı şeyleri soruyor ‘müziği bıraktınız mı?’ diyor. Densiz bir insan çıkıp, televizyonlarda kendine rant sağlamak için ‘Adnan Şenses müziği bıraktı’ diyor. Benim ağzımdan böyle bir kelime çıkmadı. Ben müziği bırakıyorum demedim. Ama bundan sonra Cd yapmayacağım diyorum” Açıklamalarının ardından sahneye çıkan Adnan Şenses, yeni albümünden parçaları seslendirerek izleyenlere güzel bir gece yaşattı. Sahne performansıyla dikkat çeken Şenses‘in hayli zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı.

16 Temmuz 2013
Etiket; adnan şenses, jübile, muğla, korsan, albüm Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
TARİHİ CAMİ, MEYDAN DÜZENLEMESİ KURBANI
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
Saklı Kent'te Sel Altına Gizlendi
Aralıkta Meyve Veren Ağaç
Tur minibüsü kaza yaptı: 1 ölü, 7 yaralı
Marmaris'in 44 hektar zümrüt yeşili karardı
Muğla'da bir işçi yüksekten düşerek hayatını kaybetti
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir