19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Aliağa Petkim'de kombine satışı



Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim’de 2013-2014 kombine ve VIP kart satışları 26 Eylül Perşembe günü başlayacak. Yeşil Beyazlı Taraftarlar Kombine kartları 80 TL, VIP kartları ise 500 TL’den alabilecek. Aliağa Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Bu sezon da taraftarımızla bütünleşip yeni başarıları birlikte yaşayacağız. Taraftarlarımızı kombine kart almaya davet ediyorum” dedi.

Aliağa PETKİM, BEKO Basketbol ligindeki 6. sezonu içinhazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak Gaziantep’de düzenlenen Prof. Dr. Yaşar Sevim Basketbol turnuvasına katılan Hakan Demir yönetimindeki İzmir ekibi, başarılı bir sezon geçirmek için işi sıkı tutuyor. Ligde ilk kez yer aldığı 2008-2009 sezonundan bu yana 6 sezonda taraftarıyla bütünleşerek başarılar yaşayan takım kombine kart satışlarında taraftardan büyük ilgi bekliyor. Kombine ve VİP Kart satışları, 26 Eylül Perşembe günü, Aliağa Belediyesi ENKA Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.

Yeşil Beyazlı taraftarlar kulübün 0232 6165407 nolu telefonundan satışlarla ilgili bilgi alabilecek. Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, 12 Ekim’de başlayacak olan lige takım olarak iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “BEKO Basketbol ligine renk katan, seyircisi, takım ve camia olarak dinamik, heyecanlı bir kulübüz. Bu sezon da taraftarımızla birlikte tek yürek, fair play ruhuna uygun bir mücadele yapacağız. Sezon boyu basketbol coşkusunu hep birlikte yaşamak için, taraftarlarımızı kombine kartlarımızı almaya davet ediyorum” dedi.

KOSOVA'DA TURNUVA

Diğer yandan Aliağa Petkim, Kosova’da özel bir turnuvada güç depolayacak. TEB Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen ve Piriştine kentindeki Pallati i Rinisë Dhe Sporteve'de oynanacak turnuva, 24 Eylül Salı başlayıp 26 Eylül Perşembe günü tamamlanacak. Turnuvanın ev sahipliğini, antrenörlüğünü Ceyhun Cabadak'ın yaptığı Kosova ekibi KB Sigal Prishtina yaparken, turnuvaya Makedon ekibi KK Liria Skopje ve Türkiye’den Trabzonspor ile Aliağa Petkim katılıyor.
Aliağa PETKİM, turnuvada 24 Eylül Salı akşamı Türkiye Saati ile 21.00’de ev sahibi KB Sigal Prishtina ile karşılaşacak. Yeşil beyazlı takım, 25 Eylül Çarşamba saat 18.45’de TrabzonSpor ile karşılaşacak. Aliağa PETKİM, turnuvadaki son maçında 26 Eylül Perşembe akşamı saat 18.45’de Makedon ekibi KK Liria Skopje karşısına çıkacak.
Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, 12 Ekim’de başlayacak olan lig öncesi en ciddi sınavlarından birini Kosova turnuvasında vereceklerini ifade ederek, “Beko Basketbol ligindeki 6. Sezonumuza iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Gaziantep Turnuvasından sonra Kosova’daki turnuva takımımızın son durumunu daha iyi görmemizi sağlayacak. Baş antrenörümüz Hakan Demir liderliğindeki teknik heyet ve tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Ligde başarılı bir Aliağa Petkim profiliyle taraftarımızı mutlu etmek, Türk Basketboluna heyecan vermek istiyoruz” dedi.

 

 

24 Eylül 2013
Etiket; Uğur Eren Aliağa, Aliağa Petkim kombine, Basketbol Aliağa hazırlık, Aliağa Petkim basketbol Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Uğur Eren: Daha güzel bir Aliağa mümkün
Cimbom'a Aliağa şoku
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir