25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Aliağa'da futbolcu ordusu yetişiyor



 

Aliağa Belediyesi ve Aliağa Gençlik Spor kulübü işbirliğinde Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştiriliyor. Aliağa’da çocuklara spor yapma imkanı sağlayarak, antrenör gözetiminde sporcu yetiştiren AliağaSpor kulübü, açtığı yaz spor okullarıyla yüzlerce miniği geleceğin yıldızı olarak eğitiyor. Aliağa Belediyesi ENKA Spor Tesisleri'nde verilen eğitimlere katılan geleceğin futbolcu adayları antrenmanda terlerken, aileleri de saha kenarında ayrı bir heyecan yaşıyor.
YÜZLERCE YILDIZ ADAYI SAHADA
Aliağa Belediyesi ile AliağaSpor Kulübü işbirliğinde sürdürülen Futbol Yaz Spor Okulu’na 2001-2008 arası doğumlu yüz elliyi aşkın minik futbolcu adayı katılıyor. Minikler ve gençlerden oluşan futbol kadrosu antrenmanlarını teknik direktör Murat Topal ve antrenörler Yoldaş Coşkun, Doğan Taneli, Yusuf Küçükakyüz, Zeki Uyar, Bilal Özkurt eşliğinde sürdürüyor.
Yeteneklerine ve fizik yapılarına göre düzenlenen gruplarda eğitilen çocuklar hem kulübün alt yapısı hem de Türk futbol dünyası için önemli bir oyuncu kaynağı oluyor. Her yaş grubunun ayrı bir antrenman programına tabi tutulduğu futbol okulunda yetenekli olanlar tespit ediliyor. Antrenörler tarafından yetenekleri keşfedilen minikler, Aliağaspor’un altyapı takımlarına kazandırılıyor.
AİLELERDEN MİNİKLERE TAM DESTEK
kulübü Futbolun inceliklerini deneyimli antrenörlerden öğrenen minikler antrenman dışında da arkadaşlarıyla keyifli bir tatil geçiriyor. Antrenmanlar sırasında minik futbolcuları izleyen aileleri de bu heyecanı onlarla birlikte yaşıyor. Futbolda antrenmanlara yüzelliden fazla öğrenci katılırken, futbolun büyülü dünyasına katılmak isteyen yeni oyuncular için de kayıtlar devam ediyor.
TEKNİK DİREKTÖR MURAT TOPAL: “ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ VAR”
Teknik direktör Murat Topal, yaptığı açıklamada, “2013-2014 Yaz Spor Okulu eğitimlerine 3 hafta önce başladık. Çocuklardan yoğun bir ilgi var. Gelecekte Aliağaspor’da oynayabilecek genç yeteneklerimizi bu gurupların içinden seçeceğiz. Bu yıl yaş gruplarına ilişkin takımlarımıza yetenekli çocuklarımızı dahil edeceğiz. Aliağaspor’a ve Türk futboluna yeni oyuncular kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
UĞUR EREN: “BİR ÇOK KULÜP GENÇ YETENEKLERİMİZİN PEŞİNDE”
Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, miniklerin spora yönlendirilmesinde Yaz Spor okullarının büyük önemi olduğunu söyledi. Aliağa’da futbolun çok sevildiğini söyleyen Eren, “Aliağa’da futbola yoğun bir ilgi var. Bu dönem gençlerimiz için en verimli dönem. Buradaki eğitmenlerimizin hepsi akademi mezunu, alanında uzman kişiler. Kulübümüz bünyesinde çocuklarımıza ve gençlerimize kazandırdığımız futbol ve hayat becerileri onların ilkeli birer sporcu olmasını sağlıyor.” Dedi.,
Kulüp Başkanı Uğur Eren, sadece minik sporcuların değil, ailelerin de antrenmanlar sırasında keyifli zaman geçirdiğini ifade ederek, “Biz, öncelikle iyi bir insan, başarılı bir sporcu ve eğitim ile futbolu bir arada götürebilecek sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için uğraşıyoruz. Oyuncularımız, aileleri ve kendi yaş grupları ile burada keyifli zaman geçiriyorlar. Birçok kulüp buradaki genç yeteneklerimizin peşinde. Hedefimiz yetenekli futbolcuları keşfedip spor dünyasına kazandırmak” dedi.

 

24 Temmuz 2013
Etiket; aliağa, futbol, okul, yetiştirme Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Rol model Altınordu
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Futbolun gerçek tadı
Okul öncesi eğitimde ücret karmaşası
Tatilde spor keyfi
İzmir takımlarına örnek destek
Altınordu 7 bitirdi
İdeal anne baba olma kılavuzu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir