29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Altınordu'nun küçüklerinden büyük jest



Altınordu U11 Takımı oyuncuları, Mutlu Olalım Derneği’nce geliştirilen ve hastanelerde tedavi gören çocuklara moral vermeyi amaçlayan projeye dahil olarak Dr.Behçet Uz çocuk Hastanesi’ndeki 250 çocuğu ziyaret edip, yeni yıl hediyeleri verdi.

Dr. Behçet Uz Hastanesi’nde tedavi gören 250 çocuğu ziyaret eden Altınordulu öğrenciler, paylaşımları ve verdikleri hediyelerle çocukların mutluluklarına ortak oldular. Proje Yöneticisi Özlem Arman’ın bilgilendirme konuşmasıyla başlayan ziyarete, U11 oyuncularının yanı sıra Altınordu Halkla İlişkiler ve Tanıdım Yöneticisi Elif Savut, Altınordu Futbol Okulları (AFO) Direktör Yardımcısı İsmail Sütçü ve U11 Antrenörü Ruhi Öner de katıldı.

Dörderli gruplara ayrılan Altınordulular; onkoloji, immünioloji, süt oyun çocuğu, genel cerrahi, büyük çocuk ve kardiyoloji servislerindeki çocukları birer birer ziyaret edip yapboz, oyun hamuru, eğitici setler ve lego gibi hediyeler verdiler. Altınordu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yöneticisi Elif Savut, ülkemizde uzun süredir uygulanan böylesine önemli bir projenin içinde olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Çocuklarımızın yüzündeki küçücük bir gülümseme bile bize yeter. Hepsinin bir an önce sağlıklarına kavuşması, koşup oynayıp spor yapması en büyük dileğimiz” dedi.

MUTLU OLALIM PROJESİ NEDİR?

“Mutlu Olalım” projesi kapsamında, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'nde her hafta düzenli etkinlikler yapılıyor. Bu düzenli etkinliklerin yanı sıra 23 Nisan, 29 Ekim, Ramazan ve Kurban Bayramı ve yılbaşı gibi günlerde özel etkinlikler organize ediliyor.

Hastanede yatan çocukların eğlenmesi için sihirbazlar, pantomim sanatçıları ve animatörler gönüllü olarak etkinliklere katılıyorlar. Projeye katılmak isteyen gönüllüler, etkinliklerde aktif rol almadan önce kapsamlı olarak pedagoji ve engelli çocuğa yaklaşım gibi konularda eğitim alıyorlar. Kar amacı gütmeyen “Mutlu Olalım” projesi, gönüllülerin ve yardımseverlerin destekleriyle 13 yıldır aralıksız olarak sürdürülüyor.

Projenin 40 aktif gönüllüsü ve Özlem Arman, bugüne kadar yaklaşık 40.000 çocuğun hastanede yatarken mutlu olması için çaba gösterdi. Etkinlikler sayesinde çocukların hem morali yükseliyor, hem de hastaneye bakışlarında olumlu bir değişim gözlemleniyor. Bu olumlu değişimin tedavilerine de yansıyor.

25 Aralık 2013
Etiket; altınordu u11, mutlu olalım derneği, behçet uz hastanesi, özlem arman, elif savur, ismail sütçü, ruhi öner Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Soma'ya Ücretsiz Spor Okulu
Genç müzisyenlerden hasta çocuklara moral
Felçli Sinem için umut doğdu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir