29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Arzuman HiRes'e sportif direktör oldu



Türk futbolunun tanınan isimlerinden İsmet Arzuman, HiRes Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin Sportif Direktör’ü olarak göreve başladı.

Arzuman, “HiRes ile vizyonumuz; yeteneklerini eğitimle ve spor kariyerlerini karakterleri ile destekleyen sporcuları ülkemize kazandırmak” dedi.

20 yıllık başarılı Süper Lig ve FIFA hakemliği kariyeri bulunan İsmet Arzuman, tecrübelerini ve bilgilerini paylaşmak üzere HiRes Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Sportif Direktörü oldu.

Ortak bir anlayışa hizmet etme noktasında buluştukları HiRes Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde görev almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Arzuman, “10 yılı Süper Lig’de olmak üzere toplam 20 yıl hakemlik yaptım. 1988 yılında İzmir'de başladığım futbol hakemliğimde 1998 yılında Süper Lig, 2003 yılında da FİFA Hakemi oldum. Amatör ve profesyonel liglerde ayrıca Avrupa kupaları ve yurt dışında yapılan birçok organizasyonda görev yaptım. Gençleri spora yönlendirmek ve ülkemizin sporcu kaynağına destek olmak hedefiyle yola çıkan HiRes Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Hanlıoğlu ve Başkan Yardımcısı İltan Tuğsuz dostlarımın önerisiyle kulüpte göreve başladım. HiRes ile güzel bir sinerji yakaladık. Sektöründe lider kuruluşlardan HiRes Elektronik’in büyük bir sosyal sorumluluk hareketi olarak hayata geçirdiği HiRes Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, önemli bir amaca hizmet ediyor; ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil edecek, aynı zamanda sahip olduğu ahlaki değerleriyle gençlerimize doğru rol model oluşturacak sporcular yetiştirmek. “Kazanmaktan daha değerli şeyler olduğunu genç sporculara aşılamak en büyük hedefimiz. Bu amaç etrafında ülke sporuna yıldız sporcular yetiştirmek için buluştuk” şeklinde konuştu.

HiRes’in futbol, basketbol ve voleybol dallarında çok kısa sürede önemli başarılara imza attığını sözlerine ekleyen Arzuman, “Futbolda U16 takımımız İzmir müsabakalarında mücadelesine devam ederken diğer tüm yaş grupları için de takımlarımızın hazırlık çalışmaları devam ediyor. İyi bir alt yapı kaynağı oluşturup profesyonel takım seviyesinde başarılı olmayı hedefliyoruz. İzmirli gençlerin doğru yer ve zamanda spora başlamalarını, iyi hocalarla, sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamak, bunun yanı sıra etik değerleri yüksek sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

20 Şubat 2015
Etiket; HiRes Gençlik ve Spor, İsmet arzuman Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir