19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Asrın'dan Baba klip



Pop Rock müziğinin güçlü sesi sanatçı Asrın’ın, Müslüm Gürses'in 45. Sanat Yıldönümü nedeniyle 50 sanatçının yer aldığı "Baba Şarkılar" proje kapsamında, İzmir'in Torbalı ilçesinde tarihi ve doğal güzellikler içerisinde, albümde yer alan "Sabah ile" şarkısına klip çekildi.

İzmir'de faaliyet gösteren AF Prodüksiyon'un yönetmeni Hakan Lafçıoğlu, tüm gün boyunca Ayrancılar suyun başı, Torbalı Kent Müzesi (Cumba), Beyaz Köşk Kafe ve Metropolis Antik Kenti'nde, 25 kişilik bir ekip ile Asrın'ın "Sabah ile" şarkısına klip çekti. Kısa bir süre zarfında prodüksiyonu biten klibin Kral Tv ve Powerturk'e gönderildiği bildirildi.

Klip yakında TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak. Klibin yönetmeni Hakan Lafçıoğlu, "Çekimlere Torbalı halkı yoğun ilgi, Torbalı Belediyesi büyük destek verdi. Başta Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur olmak üzere, bizlere yardımda bulunan belediye personeline teşekkür ederim" dedi. Geçtiğimiz aylarda hayatın kaybeden, arabesk müziğin kralı Müslüm Gürses'in anısına 50 sanatçıdan oluşan "Müslüm Gürses Baba Şarkılar" albümü piyasaya çıktı. Albümde Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar ve Sibel Can gibi ünlü sanatçılar yer aldı. Bu 48 parçalık albümün içerisinden 5 tanesine klip çekileceği ifade edilerek, bunlardan bir tanesinin Asrın'ın olduğu ve albümün ilk klibininde Asrın'ın "Sabah ile" şarkısına çekildiği kaydedildi.

ASRIN KİMDİR?

ASRIN, 25 Mayıs 1973 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV bölümünü bitirdi. Müzikle lise yıllarında okul grubunda basgitar çalarak tanıştı. 1990 yılında Athena grubunu kurdu ve grupla 5 yıl boyunca Türkiye'nin çeşitli illerinde konserler verdi. 1995 yılında Af grubunu kurdu. Şehrazat prodüktörlüğünde Kızancıklar adlı albümüyle Türkiye'deki rock soundu temelden değiştiren, rock müziğini pop ve etnik öğelerle buluşturan bir sounda imza attı. 1996 yılında çıktıkları 3 ayrı Türkiye turnesinde 105 konser verdiler. 1997 yılında Barış Manço ile birlikte Af 2 albümünü yaptılar. Albüm öylesine beğenildi ki o yıl verilen tüm ödülleri topladılar. 1997 yılında Kral TV yılın grubu ödülünü aldılar. 1998 yılında Asrın solo kariyerine başladı. 1999 yılında ilk solo albümü 'bunu bil' i çıkarttı.

Aynı yıl Barış Manço'nun vefatından sonra grubu Kurtalan Ekspresin solistliğini üstlendi. 2001 yılında Kurtalan Ekspresle Barış Mançoyu anma konserlerine çıktı. 3 yıl süren konserlerin finalini 23 nisan 2002 de Ankara Kızılay meydanında 600 bin kişin önünde yaptılar.2004 yılında ‘Maximum` albümünü çıkardı. Bu albümün akabinde sayısız konser ve bar programı yaptı.

17 Eylül 2013
Etiket; Asrın, Baba şarkılar, Sabah ile Asrın, Torbalı klip Asrın, Hakan Lafçıoğlu, Müslüm Gürses Asrın Sabah ile Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Karşıyaka Asrın Grup'un yol kazası
Kaf-Kaf Bolu'daki ilk maçını kaybetti
Asrın Projesi'ne görkemli tören
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir