20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

AVM yapılırsa gider oraya yatarım



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Taksim’de Gezi Parkı olaylarıyla ilgili olarak, “Şunu net söylüyorum. Yeşil yok edilerek orada birilerine rant elde etmek için AVM yapılırsa, ben AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sözcüsü Hüseyin Çelik sıfatımla gider oraya yatarım” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Tekirdağ’da AK Parti İl Başkanlığı’nın Valilik Kültür Merkezi’nde düzenlediği toplantıya katıldı. Taksim’deki olaylara değinen Çelik, kesinlikle ağaçların kesilmediğini ifade ederek, “Taksim’de ne yapılıyor? 100 bin metrekare alanda yayalaştırma yapılıyor. Taksime çıkan akslarda müthiş bir tıkanma oluyordu. Oradaki trafik curcunasını yok etmek için bütün trafiği yer altına alıyoruz. Taksim’de yeni alanlar oluşacak. Yeni parklar, yeşil alanlar oluşacak. Yapılmak istenen bu. Gezi Parkı diye koparılan kıyamet birilerinin uydurması üzerine çıktı. 2 metrelik bir kaldırım yapılacak. Bunun kesinlikle Topçu Kışlası’yla da uzaktan yakından alakası yok. Bu ağaçlar dev makinelerle yerinden alınarak başka yerlere dikiliyor. Ağaçlar kesilmiyor” dedi.

“TAKSİM’E AVM YAPILIRSA GİDER ORADA YATARIM”

Taksim’e AVM yapılmasının söz konusu olmadığını aktaran Çelik, “Birileri ‘Burayı yıkacaklar, AVM yapacaklar, buralar rant için yıkılıyor’ diye sosyal medyada ortalığı kaldırıyor. İdeolojik ve siyasi hesapları olanlar bunları üzerine aldı. Meseleyi adeta bir kalkışma haline getirdiler. Şunu net söylüyorum. Yeşil yok edilerek orada birilerine rant elde etmek için AVM yapılırsa, ben AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sözcüsü Hüseyin Çelik sıfatımla gider oraya yatarım” dedi.

“HAK ETTİĞİMİZ MUAMELE BU DEĞİL”

İstanbul’u yeşil bir kent yapmak için gayret gösterdiklerini aktaran Çelik, “İstanbul’da belediye AK Parti’ye geçmeden önceki durumla şimdiki durumu vicdan sahipleri mukayese ederse, kim yeşil konusunda daha duyarlıdır, kim çevre konusunda daha hassastır bu ortaya çıkar. Bizden önce kişi başına kaç metre kare yeşil alan düşüyordu, bizden sonra ne kadar düşüyor? Biz İstanbul’u yeşil bir şehre dönüştürmek için olağanüstü bir gayret gösterirken bizim hak ettiğimiz muamele bu değil” dedi.

“EY CHP SANA BURADAN EKMEK YOK”

CHP’yi eleştiren Çelik, “2007 yılında sözüm ona cumhuriyet mitingleri adı altında Ergenekon terör örgütünün peşine takılıp onun maşası ve kuklası haline gelen CHP, şimdi fitne, kışkırtma peşinde. Ey CHP buradan sana ekmek yok. Boşuna yorulma. Cumhuriyet mitingleri esnasında İzmir Mitinglerine 100 bin kişi topladı dediler. 2007 CHP’nin oyları ne kadar arttı? O kadar bağırmanın çağırmanın sonucu ortada” diye konuştu.

01 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir