19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Başkan Çerçioğlu iddiaları yanıtladı



Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Pazartesi günü Meclis’te yaşanan olaylar ve MHP İl Başkanı Fevzi Köse’nin işine son verilen işçiler ve belediye binası inşaatında kamu malına zarar verildiği yönündeki iddialarına cevap verdi. Fevzi Köse’nin bir süre önce il yönetiminden birkaç kişi ile birlikte kendisini ziyaret edip MHP’ye davet ettiğini ve bu teklifi kabul etmediği belirten Çerçioğlu, “Sanırım Köse ret cevabını içine sindiremedi, o nedenle sürekli bu şekilde açıklama yapıyor” dedi. İddiayı yalanlayan MHP il Başkanı Köse ise “Çerçioğlu ciddi işler konuşsun” diye cevap verdi.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu açıklamasında “Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda gergin anlar yaşandı. Belediye Meclis Salonları basın açıklaması yapılacak yerler değildir. Belediye Meclis Salonlarına kimsenin siyasi arenaya dönüştürmesine izin vermeyiz. Siyasi açıklama yapacak olanlar ya giderler partilerinde ya da izin aldıkları yerlerde yaparlar. Nasıl Valilik kamu binası ise Belediye de kamu binasıdır. Sayın Köse, hak, hukuk ve özgürlükten bahsediyor ama hukuku bilmiyor. Sayın Köse, 2 Eylül Pazartesi günü yapılan meclis toplantısında işten çıkardığımız 2-3 kişiyi getirmiş. Acaba bu insanlar kendisinin dostu mu, arkadaşı mı, aile dostu mu? Merak ediyorum. Fevzi Köse’nin inanıp savunduğu kişi kim merak ediyoruz. Eğer Fevzi Köse bu kişilerin anlattıklarına inanıyor ve güveniyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunsun” diye konuştu.

“OLAYLARI KAMERADAN İZLEDİM, BASIN MENSUPLARI DARP EDİLMEDİ”
Yaşanan olayları kameralardan izlediğini ve basın mensuplarına saldırı ve darp olmadığını belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, olayları MHP İl Başkanı Fevzi Köse’nin provoke ettiğini iddia ederek, “ Basın mensuplarının elbette ki haber alma özgürlükleri vardır ve buna son derece saygılıyız. İddia edildiği gibi basın mensuplarımıza karşı bir saldırı ve darp olayı olmamıştır. Sayın Köse 4.5 yıl meclisteydi. Hiç konuşmazdı. Seçim yaklaştı konuşmaya başladı. Amaçları hizmet olsaydı proje açıklardı. Tek yaptığı iş eleştirmek. Hakkımızda iftira atanlar hakkında ben ve yardımcılarım Cemallettin Küçüerol ve Sümran Ünal suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu.
Açıklamasında Aydın Belediye Binası yapılırken yapıdaki eksik ve hatalardan dolayı kamunun 1 milyon 371 bin 827 TL zarara uğratıldığı yolundaki iddiaları da cevaplayan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Maalesef CHP’li belediyeler Sayıştay ve denetim altında. İsimsiz ve imzasız dilekçelerden bile soruşturma geçiyoruz. Sayıştay soruşturma açabilir. Aydın Belediyesi olarak hepsinde aklandık. MHP İl Başkanı Fevzi Köse işi gücü bırakmış klimalı ortamda sırça köşkünde konuşuyor. İşten çıkarılanları çok seviyorsa kendisi işe alabilir” dedi.
“DAVETLERİNE OLUMSUZ YANIT VERDİM”
MHP İl Başkanı Fevzi Köse’nin kendisi hakkındaki eleştirileri artırmasının nedeninin farklı olduğunu iddia eden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yaklaşık 4 ay önce MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse il yönetiminden birkaç kişi ile bana ziyarete geldi. Ve beni MHP’ye davet etti. Ben kabul etmedim. Sanırım Köse bu ret cevabını içine sindiremedi” diye konuştu.
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu iddiasının doğru olmadığını belirten MHP İl Başkanı Fevzi Köse ise “Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu ciddi işler konuşsun” diye cevap verdi.

04 Eylül 2013
Etiket; özlem, çerçioğlu, belediye, başkan, mecli, olaylar, Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir