24 Nisan 2024, Çarşamba Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Başkanımızdan özür dilemek için sıraya dizildiler



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, “Türkiye’de istikrarsızlık meydana getirmek isteyen çevreler mesajı iyi algıladı, en kısa zamanda sıraya dizildiler özür dilemek için, randevu alıp gönlünü yapmak için Sayın Başkanımızın. Sıraya dizildiler hepsi anladılar, mesajı aldılar” dedi.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından yerel seçimlere yönelik düzenlenen “3. Seçim İşleri Bölge Toplantısı” Samsun’da yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde, AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof Dr. Mustafa Şentop, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve parti görevlileri katıldı. Toplantıda konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Türkiye’nin 2014 yılından itibaren arka arkaya 3 seçim yapacağına dikkat çekerek,

“Önümüzdeki bu 3 seçimin Türkiye’nin siyasi partileri bakımından bir dönüm noktası olduğunu bilememiz lazım. AK Parti 2002’de iktidara geldi. Eğer, AK Parti önümüzdeki seçimlerde de yine sahip olduğu desteği korursa, oyunu artırırsa artık, Türkiye’ye oyun oynayamayacakları bir tabloyu ortaya koyacak” diye konuştu.

Konuşmasında Gezi Parkı olaylarına değinen Mustafa Şentop şunları kaydetti:

“Taksim’de cereyan eden hadise ilgili çok uzun konuşmak mümkün olabilir ama biz büyük ölçüde bu hadisenin, uluslararası ve Türkiye içerisindeki bir takım organizasyonlar neticesinde meydana geldiğini, temel hedefinin de Türkiye’nin siyasi istikrarını bozmak, dolayısıyla ekonomik hayatı etkilemek, bölgesinde ekonomik anlamda bir uluslararası güç olarak yükselen Türkiye’nin hızını kesmeye çalışmak, durdurmaya çalışmak, hedef buydu. Fakat bu hedeftekiler, bunu hedefleyenler, Türkiye’de ekonomik, siyasi istikrarın gücünü ve yapılan bu tezgaha Sayın Başbakanımızın vereceği tepkinin ne olacağını tam kestiremediler. Bu bakımdan yaptıkları plan, tuzak, ellerine, ayaklarına dolaştı. Eş zamanlı olarak görüyorsunuz, takip ediyorsunuz Brezilya’da da hadiseler oluyor. Sayın Başbakanımıza ‘biraz üslubu serttir’ falan diye eleştiri yapanlar, bir başka laboratuvar örneği Brezilya’ya baksınlar. Brezilya’da üslubu sert olmayan, eylemleri ilk gördüğünde hemen korkan ve reform yapma sözü, eylemcilerin sözünü yerine getirme sözü veren bir başkan ve hükümet var. Ne oldu da eylemler bitmedi, devam ediyor, çünkü bu eylemlerin asıl amacı Brezilya’da otobüs biletlerine 2 kuruş zam yapılmış, bizde de Gezi Parkı’ndaki ağaçlar, Gezi Parkı’ndaki 6 tane ağaç ile ilgili eylemler yapanlar Türkiye’de yüzlerce ağaca zarar verdiler, çiçeklere zarar verdiler. Bunun çevreyle bir alakası var mı, yok. Bu işin gerçek sebebini iyi anlamak, teşhisi iyi koymak lazımdı. Türkiye’de AK Parti olarak, Sayın Başbakanımız teşhisi doğru koydu ve bu sert üslubun muhatabı Türkiye’de istikrarsızlık meydana getirmek isteyen çevrelerdi. Bunlar da mesajı iyi algıladı, en kısa zamanda sıraya dizildiler özür dilemek için, randevu alıp gönlünü yapmak için Sayın Başkanımızın. Sıraya dizildiler hepsi anladılar, mesajı aldılar.” AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş da AK Parti’nin kuruluşundan itibaren siyasetin her kademesinde her alanında kendisini hissettiren, seçim bittiğinde diğer seçimin hazırlıklarını yapan bir parti olduğunu söyledi.

AK Parti’nin günü birlik düşünen bir parti olmadığını ifade eden Fuat Köktaş, “AK Parti, ileri projeksiyonlarla düşünebilen, kendisini yenileyebilen ve yaptıklarını diğer siyasi partiler tarafından eleştirmek suretiyle basında yer almasını sağlayan bir partidir” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmalar sonrası toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

29 Haziran 2013
Etiket; ak, parti, seçim, işleri, başkanı, samsun, mustafa, şentop Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
İLK BİNDE 157 EGELİ VAR
GENÇ YÖNETMENİN DİZİSİ DÜNYAYA AÇILDI
KARŞIYAKA'DA KENTSEL YENİLEME HAMLESİ
BABA HEDİYESİ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ
Bu nasıl adalet?
İZVAK'tan üçüncü zirve
Karşıyaka'da yoga buluşması
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir