28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bekir Bozdağ'ın saldırı açıklaması



Hatay Reyhanlı’daki patlamalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, saldırının Türkiye’nin huzurunu bozmak isteyen çevreler tarafından yapıldığını söyledi. İzmir’deki temasları sırasında ziyaret ettiği AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Bekir Bozdağ, “Şu anda İçişleri, Adalet bakanlarımız ve Başbakan yardımcımız Beşir Atalay olay yerine gitmek üzere, belki yoldalar. Güvenlik güçlerimiz, istihbaratımız, herkes olayın üzerinde. Olayı gerçekleştirenleri tespit etmek ve yakalamak için her türlü çalışmayı gayreti, çabayı gösteriyor. İnşallah kısa sürede bir netice elde ederler. Ama bu olayın arkasında kimler var, nedir ne değildir bunlarla ilgili çalışmalar bittikten sonra daha sağlıklı bir değerlendirme yapacağız” dedi.

OLAYLAR HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ

Olayda hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralananlara da şifa dileklerini ileten Bekir Bozdağ, “ Hatay Reyhanlı’da meydana gelen olaylar hepimizi derinden üzdü. İzmirlilerin ve Türkiye’deki tüm insanların bu olaydan dolayı bu vesileyle bu olayda hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’dan rahmet diliyorum. Ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralananlara acil şifalar diliyorum” diye konuştu. Türkiye’nin büyük bir devlet olduğunu kaydeden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, konunun üzerinde durulduğunu, her ihtimalin değerlendirildiğini, saldırıyı gerçekleştirenlerin en kısa sürede tespiti için yoğun bir çalışma gösterildiğini söyledi.

GELDİĞİMİZ NOKTADAN RAHATSIZ OLAN ÇEVRELER HER ZAMAN OLACAK

Bozdağ, şunları söyledi:

“Tabiî ki Türkiye büyük bir devlet. Büyük bir ülke, yakaladığı iyi havayı devam ettirecektir. Geldiğimiz noktadan rahatsız olan çevreler her zaman olacaktır. Bundan sonra da olacaktır. Ama Türkiye her türlü olumsuzluğun üstesinden gelecek güce ve kuvvete sahiptir. Bu saldırı nedeniyle aramıza fitne, fesat sokmak isteyenler olabilir. Ben buradan bir kez daha tüm insanlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Devletlerine, hükümetlerine güvenmelerine davet ediyorum. Bu olay üzerinde hassasiyetle ve ciddiyetle durulmaktadır. Gereken neyse her şey eksiksiz yapılmaktadır. Konunun üzerinde duruluyor. Her ihtimal değerlendiriliyor. Değerlendirmeler ve araştırmalar sonunda daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Ama bir şeyi ifade etmekte fayda var, Türkiye’mizin geldiği noktadan rahatsız olanlar var. Türkiye’mizin olumlu seyreden ikliminden rahatsız olanlar var. Bunlar her dönem oldu, bugün de olacaktır, yarın da olacaktır. Ama biz bunlara rağmen Türkiye’mizi daha ileri noktalara taşımak için gayret edeceğiz.”

11 Mayıs 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir