16 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Belediye Başkan adayları meydanlara çıktı



Fethiye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Yusuf Çaylı, seçim çalışmalarına Çiftlik Beldesi’ndeki mitingle başladı.

Kurban keserek Fethiye Belediye Başkan adaylığı için startı Çiftlik Beldesi’nde veren Yusuf Çaylı’nın mitinginde duada bulunuldu. Karaçulha ve çiftlik beldelerinin sakinlerinin yanı sıra Çenger, Nif Arpacık, Kargı, Yanıklar köyleriyle ve Karagedik mahallesinden çok sayıda vatandaşın katıldığı miting sonrası Fethiye Belediye Başkan Adayı Yusuf Çaylı omuzlara alınıp, “En Büyük Başkan Bizim Başkan” sloganlarıyla taşındı.

Karaçulha beldesindeki deve güreşlerinde bindiği deveden düşmesiyle Türkiye gündeminde günlerce yer alan Ak Partili Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı’nın kendi partisinden mi? bir başka partiden mi ya da bağımsız mı çıkacağı konusunda açıklama yapılmadı. Çiftlik Belediye Başkanı Ak Partili Halil Doğan’ında hazır bulunduğu ve kısa bir konuşma yaptığı mitinge katılımın çok büyük olması büyük dikkat çekti.

Siyasetin önde gelen isimlerinden Mustafa Toklu ve arkadaşlarının da bulunduğu miting sırasında “Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hop Fethiye’deyiz” yazılı afişlerde dikkat çekti. Fethiye Belediye Başkan Adayı Yusuf Çaylı yaptığı konuşma sırasında eşi Şerife Çaylı ile birlikte sık sık alkışlandı.

Çaylı; "Çengerin yolu Çiftlik’ten geçtiği için mitinge buradan başlıyoruz. Çiftçiyi, serayı, okulu bilen halkı ile bütünleşmiş belediye başkanı olarak bu güne kadar Karaçulha’da hizmet verdik. Karaçulha’da az çok oldukça hizmetimiz vardır. Bunu herkes biliyor. Hükümetimiz Büyükşehir’i getirdi. Kararlara saygılıyız. Fethiye-Muğla Büyükşehir içindedir. Beldeler kapanmıştır. Halkın kalbine taht kurmuş bir belediye başkanı olarak Fethiye Belediye Başkanlığına aday olduğumu buradan ilan ediyorum. Vatandaşımızın önüne bu günden itibaren düşmeye gayret ettik. 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde dağda bayırda sizinle beraber olacağız. Dışarıdan aday arkadaşlara fırsat vermeyeceğiz. Faralya’yı, Nif’i, Üzümlü’yü, Yakacık, Gökben ile şehirliyi de köylüyü de tanıyan bir belediye başkanı olarak meydanlardayım. Bu bizim için zafer olacaktır. Bu yılda sizlerle beraber yürüyeceğiz. Siyasette asıllı asılsız laflar edenlere itibar etmeyin. Bu seçim sürecinde çamur atmak isteyenler olacaktır. Bunlara fırsat vermeyin. Siz var olduğunuz müddet bende varım. Hiç insan ayrımı yapmadan görev yaptım. Fethiye Belediye Başkanlığında da aynı şekilde yapacağım. Karaçulha yaylasına, sahillere yaptıklarımı biliyorsunuz. Belde Belediyeler Büyükşehir yasasından dolayı 2014 Mart ayındaki seçimlerde kapanacaktır. Ama biz muhtarlarla siz halkımızla seçimi kazanıp Fethiye için çalışacağız” dedi.

Çaylı, “Karaçulha’mı düşündüğüm için Ak Parti’ye geçtim. Milletvekilimiz Ali Boğa’ya destek verdim. O Bana halen güveniyor, bende ona güveniyorum. Ama bürokrasiden gelenle siyaseti çekirdekten yapan bir olmuyor. O yüzden sıkıntılar var. Belediye kapanacak” diyerek, “Hizmetimiz Fethiye’den tüm Fethiye ilçesine devam edecektir” diye konuştu.

17 Haziran 2013
Etiket; fetiye, belediye, başkan, aday Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


NARLIDERE'DE ATIK İLAÇLAR TOPLANIYOR
NARLIDERE'DE GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
Öğretmenlik hayatımızın tercihi
Yeni büfeler beğenildi
İçmimarlık öğrencileri Japonya'da
Altınordu yükseliyor
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir