28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Beşiktaş’ın yeni kaptanı kim?



Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni kaptan konusunda henüz karar vermediğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, düzenlediği basın toplantısında yeni sezon hazırlıkları değerlendirdi ve yapılan transferlerden memnuniyetini dile getirdi.

Avusturya’da takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, yapılan transferlerden memnun olduğunu belirterek, “Bazı oyuncular kamp çalışmalarının sonuna doğru aramıza katıldı ama tempoları beni mutlu etti. Güçlendirmeyi planladığımız bir pozisyon daha olabilir. Sol bek pozisyonunda iyi oyunculara sahibiz ama güçlendirmekte yarar var” dedi.

Transferlerde tek başına karar almadığını ifade eden Bilic, “Transfer yaparken kadro dengelerine dikkat etmek gerekiyor. Kiralamak da bir seçenek olabilir. Bizim temel amacımız takımın iskeletini Türk oyunculardan kurmak. Bunun nedeni hem yabancılarla ilgili sınırlama hem de takımın kimliğine daha uygun düşeceğine inanmam” diye konuştu.

Portekizli oyuncu Hugo Almeida hakkında konuşan Bilic, “Almeida çok iyi bir oyuncu. Sözleşmesiyle ilgili yapılması gerekenleri yetkililer yapıyorlar. Kamp boyunca gösterdiği performans ve tavır beni mutlu etti. Kendisiyle birkaç kez görüştüm ve olumlu geri dönüşler aldım. Diğer hücumcularla rekabet içinde olacak” şeklinde konuştu.

Sivasspor’dan transfer edilen Nijeryalı futbolcu Eneramo’yu izlediğini ve referanslar aldığını ifade eden Slaven Bilic, “Bu doğrultuda olumlu fikirler edindim. Mali olarak da uygundu. Takıma katkı sağlayacağını düşünerek transfer ettik. Kalbiyle ilgili bir sıkıntısı olduğu söylendi ama doktorlar bu konuda yeşil ışık yaktı. Dizinde rahatsızlığı vardı tedavi süreci devam ediyor. Kısa zamanda iyi duruma gelecek ve rekabete katılacak” ifadelerini kullandı.

Transfer görüşmelerinin zaman aldığını aktaran Bilic, “Takımın oyun biçimini öğrenmesi yeni gelen oyuncular için zaman alır ama transferlerimiz yetenekli oyuncular kısa zamanda yeni takımlarına adapte olacaklardır. Dünyada bu tarz durumlar çoğu takımın başına gelmekte. Alışma süresini kısaltmak bizlerin görevi” açıklamasında bulundu.

Bilic, kadroyla ilgi değerlendirmeyi İstanbul’da yapacaklarını kaydederek, “Birkaç oyuncu kiralık olarak gidebilir. Karara varmadık. Sakat oyuncular ve sakatlıktan dönen oyuncuların durumları bu konuda belirleyici olacak” değerlendirmesini yaptı.

Futbolcuların saha içindeki performanslarının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Bilic şöyle konuştu:

“Fiziksel ve taktik olarak mutlu oldum hücum yönünde oynarken birtakım sorunlar yaşadık ama bu konuda önemli mesafe aldığımızı düşünüyorum. Rakipler için tehlike seviyemizi artırmalıyız.”

Kaptanlıkla ilgili kararını henüz vermediğini belirten Bilic, “Gözlem yapmam gerektiğini söyledim. Kaptan olacak oyuncu ilk 11’de sürekli yer almalı bana göre. Bu konuyla ilgili toplantı yapacağım ve ondan sonra kararımı oyuncularımı duyuracağım. Takım içindeki düzeni belirleyip sezona başlayacağız” yorumunda bulundu.

Muhammed Demirci’nin gayretinden memnun olduğunu dile getiren Hırvat çalıştırıcı, “Muhammed’in gayretinden memnunum. Vücut diline bakınca özgüveninin yerine geldiği görülüyor. Sıkı çalışıyor ve kendisini geliştiriyor. Uzun bir lig oynayacağız geniş bir oyuncu grubuna ihtiyacımız olacak. Muhammed de bu grubun içinde yer alacak” dedi.

Yıldız futbolcu Manuel Fernandes hakkında görüşlerinin sorulması üzerine Bilic, “Fernandes iyi bir profesyonel. Kamp dönemi boyunca iyi çalıştı. Bir maç ve birkaç antrenman kaçırdı. Daha iyisini yapabilir, arkadaşları ona saygı duyuyor. Takım üzerinde otoritesi var. Bizim ana oyuncularımızdan birisi” ifadelerini kullandı.

Geçen sezon takımın çok gol yediğine dikkat çeken Bilic, “Bunun birkaç nedeni vardı. Geçen sene hücumda gösterdiğimiz performansı kaybetmeden takım savunmasını düzene koymalıyız. Bu kamp döneminde bu düşünceyi yerleştirmeye başladığımıza inanıyorum” diye konuştu.

01 Ağustos 2013
Etiket; beşiktaş, kaptan, kim, spor Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İŞTE KUZEY YILDIZI
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu
47. Folkart TSYD Kupası Menemen'in
Trabzon gözünü İzmir'e dikti
TSYD Ege'de Yılın Spor Ödülleri açıklandı
TSYD İzmir Spor Tarihi Sempozyumu yapıldı
İste gelsin bin gitsin
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir