18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bilic: Koltuğumda rahatım




Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Bilic, istedikleri oyunu özellikle ikinci yarıda sahaya yansıtamadıklarını belirterek, Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Karşılaşmanın ilk yarısı, Torku Konyaspor maçı gibiydi. İyi oynadık, erken gol attık, sonra büyük fırsatlar yakaladık. Yüzde yüz bile diyemiyorum, herkesin gol yapabileceği pozisyonları değerlendiremedik. Bunları değerlendiremeyince, bedelini ödüyorsunuz dedi.


Önde olmalarına rağmen oyuncuların devre arasında gerginlik yaşadığını kaydeden Hırvat teknik adam, Çünkü onlar da bu kadar gol kaçırdıktan sonra bunun bedelini ödeyebileceklerini düşündüler. Nitekim ikinci yarıda golü yedik ve buna reaksiyon gösteremedik ifadelerini kullandı.


Bir soru üzerine birçok maçta rakiplerinden daha fazla koştuklarını anlatan Bilic, Ancak bazı maçlarda, ikinci yarıda koşma şeklimiz, kuvvetli ve tempolu değil. Devre arasına girdiğimizde, oyuncuların vücut dilinde de gerginlik vardı. Sanki 1-0 önde değil, geride gibiydik. Ben 'işe olumlu tarafından bakın ve mücadeleye devam edin' dedim. Bazen ikinci yarılarda, koşu şeklimiz yeteri kadar güce dayalı değil diye konuştu.

Fernandes'i yeterli performans gösteremediği için oyundan aldığını belirten Bilic, kenardan gelen futbolcuların oyuna katkısıyla ilgili soruya ise Kenardan gelen oyuncular, bizim beklediğimiz etkiyi yaratamadı. Eksiklerimiz vardı, kenardan istediğimiz katkıyı alamadık diye yanıt verdi.

Bilic, bir gazetecinin Koltuğunuz sallantıda mı sorusunu, şöyle cevapladı

Koltuğumda kendimi rahat hissediyorum. Süreklilik yaratamadık ama 8 maçtır kaybetmiyoruz. Hayal kırıklığımız, iç sahada kazanabileceğimiz maçlar vardı. 4 maç ceza aldık ve 3'ünü berabere bitirdik. Buradaki puan kayıpları, hayal kırıklığı yaratıyor ama bu demek değil ki kendimi koltuğumda rahatsız hissediyorum.

Beşiktaş oyuncu Holosko da, maçtan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, Mücadeleden 3 puan alıp 2. sıraya çıkmayı hedefliyorduk. Bunu kendi elimizle teptik. 4-5 net pozisyonu değerlendiremeyince Sivassspor'dan beraberliği getiren gol geldi dedi.


Bu arada, karşılaşmanın ikinci yarısının başında sakatlanan Gökhan Töre'nin sağ arka adalesinde ağrıları olduğu ve durumunun yarın çekilecek MR'dan


sonra netleşeceği bildirildi.


SİVASSPOR CEPHESİ


Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Mendiondo Lopez ise, Her iki takım içinde birer devre vardı. İlk devre Beşiktaş'ın, ikinci yarı bizimdi. Sonuçta bu oyuna layık olarak berabere bitti şeklinde konuştu.


Basın toplantısına katılan kaleci Korcan ise İlk yarı Beşiktaş iyi oynadı, ikinci yarı biz iyi oynadık. 20 dakikalık gibi bir yerde 4 tane pozisyon buldular ama sadece birisini atabildiler. İkinci yarı biz etkiliydik. Belki de öne geçebilirdik. Deplasmanda alınan bir puan iyidir. Önümüzdeki maçlarda puan almaya devam ederiz dedi.


Burhan Eşer de, Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Gerçek Sivasspor'u ilk yarıda sahaya yansıtamadık. Sonradan toparlandık. İkinci yarı gerçek Sivasspor'u sahaya yansıttık. Bu akşam ağır bir zeminde oynadık. Alınan bir puan sevindirici deplasmanda alınan bir puan iyidir ifadelerini kullandı.


SİVASSPORLU ÜMİT, HASTANEYE KALDIRILDI


Bu arada Sivassporlu oyuncu Ümit Kurt, Beşiktaş maçının ardından yüksek ateş şikayeti ile hastaneye kaldırıldı.


Karşılaşmanın bitiminde Ümit, yüksek ateş şikayeti ile soyunma odasında rahatsızlanınca tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye götürüldü.


10 Aralık 2013
Etiket; slaven bilic, roberto carlos, beşiktaş sivasspor maçı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Beşiktaş Kaynıyor, Escude'den İsyan Tweet'i
Bilic'i Ağlattılar!
Beşiktaş'a İzmir'de coşkulu karşılama
Beşiktaş geldi
Beşiktaş Akhisar'a 4 eksikle geliyor
Hamzaoğlu, Beşiktaş maçından umutlu
Trabzonspor: 0 - Sivasspor: 0
Tahkim'den Bilic kararı çıktı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir