20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bu Şehirde 17 Yaşında Bir Çocuk Dolaşıyor



Taylan YILDIRIM/DHA- İzmir’de, 17 yaşındaki Kaan Egemen Ceyhan’dan 25 gündür haber alınamıyor. Çevresinde, uyuşturucuya yeni başladığı için 'çömez çocuk' olarak tanındığı ileri sürülen oğlunun artık bulunmasını isteyen Melal Atlı, “Bu şehirde 17 yaşında bir çocuk dolaşıyor. Uyuşturucu kullandığı bilgileri kulağıma geliyor ama polis bulamıyor. Benim oğlum yarın uyuşturucuyla yakalandığında hesabını kim verecek?” dedi.

Annesi Melal Atlı ile birlikte yaşayan ve garsonluk yapan 17 yaşındaki Kaan Egemen Ceyhan, 25 gün önce dışarıda yemek yiyeceğini söyleyerek evden ayrıldı. O gün eve gelmeyen Kaan’ı bulmak için annesi Melal Atlı, arkadaşlarından yardım istedi, ancak onların da yanına gitmediğini öğrendi.

Son olarak oğlunun cep telefonundan ödemeli aradığı, ancak onda da konuşamayan Melal Atlı, Kaan’ın gidebileceği tüm adresleri tek tek kontrol etti, sokak sokak onu aradı. Ancak bir sonuç elde edemedi. Bunun üzerine Atlı, geçen yıl hayatını kaybeden eski eşinin bulunduğu Karşıyaka ilçesine de gitti.

Buradaki parkları dolaşan Melal Atlı’ya, oğlunun eşkaline uyan bir kişiyi tanıdığını belirten gençler, korkunç bir iddiada bulundu. O bölgede uyuşturucuya yeni başladığı için 'çömez çocuk' olarak bilinen gencin zehir tacirlerinin tuzağına düştüğü ileri sürüldü.

Öğrendiği bu durum sonrasında Melal Atlı, polisten yardım istedi. Ancak, polisin günlerdir yaptığı aramalara rağmen Kaan’ın bulunamaması üzerine Melal Atlı, uyuşturucu satıldığını düşündüğü semtlerdeki parklara giderek gece sabahlara kadar beklemeye başladı.

Ancak bu çabasından da bir sonuç alamayan üzüntülü annenin tek umudu, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile Vali Mustafa Toprak oldu. Hem Emniyet Müdürü’nün hem de Vali’nin sesini duymasını isteyen Melal Atlı, “Oğlumu bulmak için gitmediğim yer kalmadı. Uyuşturucu kullanıldığı söylenen tüm parkları gezdim, orada oğlumu aradım. Onun, Buca Devlet Hastanesi’ne gittiğini öğrendim, bu bölgede de bulamadım. Sonrasında gördüğüm gençler, bana oğluma benzeyen bir çocuğun uyuşturucu içtikten sonra kustuğunu anlattı. O an büyük üzüntü yaşadım. Oğlumun zehir tacirlerinin eline düşmesi en büyük korkum. O bir hata yaptığını düşünüyor olabilir. Ama hata yapmadı. Onu bekliyorum” dedi.

Oğlunun bulunamamasını da anlamadığını dile getiren Atlı, “Bu şehirde 17 yaşında bir çocuk dolaşıyor. Uyuşturucu kullandığı bilgileri kulağıma geliyor ama polis bulamıyor. Benim oğlum yarın uyuşturucuyla yakalandığında, bir suça karıştığında hesabını kim verecek? Ben polise de bunları söyledim. Yarın karşıma çıkıp 'oğlun, uyuşturucuyla yakalandı, suç işledi demeyin’ dedim. Çünkü onu bulamadılar. Ellerinden geleni yapmalarını ve oğlumun başına bir iş gelmeden bulmalarını istiyorum. Anne olarak yalvarıyorum” dedi.

01 Nisan 2014
Etiket; kaan egemen ceylan, melal atlı, izmir uyuşturucu, izmir kayıp genç Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İzmir'de Esrar Kullanan Dolmuş Şoförleri Var!
İzmir'de bir narkotik operasyonu daha
İzmir'de dev operasyon
Evden kaçan kıza polisi şaşırtan tuzak
1 yıl sonra gelen 'pardon'a tazminat talebi
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir