19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Burası eğlence yeri değil



   Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, sabah antrenmanında futbolcularını, "Burası eğlence yeri değil. Çalışmalarınızı lanet bir şekilde yapmayın" diye uyardı. Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz kampında sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

   Antrenmana üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Volkan Şen, omzundan sakatlığı bulunan Fatih Öztürk, mazeretsiz olarak kampa katılmayan Zokora ile sakatlıkları bulunan Sapara ve Janko katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Caner Osmanpaşa ise takımdan ayrı olarak koştu. Bordo mavililer, antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. "BİZ ONLARIN CANINI ŞİMDİ ALACAĞIZ" Antrenman sırasında yardımcılarından oyuncuları hırslandırmalarını ve kanat oyuncularına sert toplar atmalarını isteyen Mustafa Akçay, "Topları sert atın ve koşsunlar. Biz onların canını şimdi alacağız ki lig başlayınca onlar bizim canımızı almasın" dedi. Akçay, daha sonra da futbolcularını ise şu ifadelerle uyardı:

"BARCELONA İLE NASIL FİNAL OYNAYACAĞIZ"

   "Burası eğlence yeri değil. Eğlenmeye gelmediniz. Çalışmalarınızı lanet bir şekilde yapmayın. Koşmaya sıra gelince koşmuyorsunuz ama topla oynamayı seviyorsunuz. Siz yüksek seviyeli oyuncularsınız. Zeka ile teknik ve hızınızı birleştirin ve size yakışanı yapın. Bunları yapamadığımız takdirde Barcelona ile nasıl final oynayacağız?"

BATUHAN KAÇAMAK YAPAMADI

   Bordo mavili takımın bugünkü yüksek tempolu antrenmanında futbolcuların adeta canı çıktı. Antrenmanda kampa geç katılan Sol Bamba, çalışmayı tamamlayamadı. Mustafa Akçay, oyuncusuna, ''Antrenman eksiği var ama direniyor. Bu çok güzel" dedi.

BATUHAN KAÇAMAK YAPINCA YAKALANDI

   Kamp başlangıcından itibaren yaklaşık 7 kilo veren Batuhan Karadeniz ise koşularda kısa dönüşler yaparak kaçamak yapmaya çalışınca Mustafa Akçay’a yakalandı. Akçay, bu arada Batuhan’a, "Sakın teslim olayım deme'' diye konuştu.

AKÇAY: "İSTEYEN ORUCUNU TUTABİLİR''

   Mustafa Akçay, oyuncularına ramazan nedeniyle kısıtlamalar getirmedi, "Benim oyuncularım özgürdür, isteyen dini anlamda gerekli vecibelerini yerine getirebilir. Kimsenin oruç tutmasına karışmam" diyerek futbolcularına oruç tutup tutmama konusunda serbestlik tanıdı. Bordo mavili takımdaki futbolcuların bir kısmının oruç tuttuğu gözlendi.

HENRİQUE: "MESAJ ALINMIŞTIR"

   Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique, açıklamalarda bulundu. Henrique, kampın sonuna geldiklerini ifade ederken şunları söyledi: "Başından itibaren çok iyi giden bir kamp. Benim açımdan da ayrıca çok iyi gitti. Fiziksel açıdan iyi durumdayız. Kendimi hem kilo, hem de fiziksel olarak iyi durumda görüyorum. Geçen sezon beklentileri yerine getiremediğimi biliyorum. O yüzden de iyi hazırlandım. İlk resmi maçımız ayın 18’inde. O maçtan başlayarak iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Bence iyi 3 tane forvetimiz var. Bu üç forvet olarak (Mesaj alınmıştır) diyebilirim. Biz gerekeni yapacağız. Ben de o üç forvetten biriyim. Kendimi çok iyi hazırladığımı düşünüyorum."

"UZUN SÜREDİR BİRLİKTE OYNAYAN BİR GRUBUZ"

   Henrique, 18 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme maçında zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtirken de şöyle dedi: "Bu maç ilk resmi karşılaşmamız olacak. Bu maçı geçersek, kendimize güvenimizin daha da artacağı bir maç. Bu yüzden öneminin farkındayız. Arkadaşlarla iyi hazırlandık. Uzun süredir beraber oynayan bir grupta var burada. Eğer kendi kalitemizi sahaya yansıtırsak iyi bir sonuçla turu geçeceğimizi düşünüyorum."

"UMARIM BU SEZON İYİ BİR HENRİQUE İZLETTİRİRİM"

   Son dönemlerde istediği performansı ortaya koyamadığını da vurgulayan Henrique, şöyle konuştu: "Son iki sezondur gerçek Henrique’yi izletemediğimi, göstermem gereken performansı gösteremediğimi düşünüyorum. Umarım bu sezon bu daha iyi bir Henrique izlettiririm. Benim de memnun olmadığım bir çok yönüm var. Onları düzeltmem gerekiyor. Yeni hocamızla umarım bu durumu tersine çevirir ve iyi bir Henrique izlettiririm. Özellikle gol konusunda sıkıntılı olduğumu düşünüyorum. Atletico Mineiro ve Belçika’da, buraya gelmeden önce goller atan bir oyuncuydum. Burada onu yapamadım. Goller atmam lazım. Bunu asistlerle de süsleyebilirsem ne mutlu bana."

KAMP YARIN SONA ERİYOR

   Bu arada Trabzonspor’un 14 günlük Isparta Davraz kampı yarın sona eriyor. Yarın sabah 10.30’da yapılacak olan antrenman sonrası öğle yemeği yiyecek olan bordo mavili futbolcuların bir kısmı İngiltere vizesi almak için otobüsle Ankara’ya hareket edecek, bazı futbolcular ise planlanan şekilde uçakla Trabzon’a dönecek.

10 Temmuz 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
2015 Yılı Burç Analizi
Fenerbahçe başkanı olmadığı hatırlatıldı
İmzaya geldi
Yönetimi uyardı
Burası eğlence yeri değil
Sneijder, taraftarı heyecanlandırdı
Bursaspor, yıldız oyuncusuna kavuştu
Almeida: İdmanlar yorucu
G.Saray, sponsoruyla nikah tazeledi
Es-Es’te görev dağılımı yapıldı
Antalyaspor’da görev dağılımı yapıldı
Fatih Altaylı'dan ortalığı karıştıracak iddialar
Kulübedeki dik duruşlu Arslan
Kulübedeki dik duruşlu Arslan
Kulübedeki dik duruşlu Arslan
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir