25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Cem Kavur dosyasını teslim etti



2014 Yerel Seçimlerinde Güzelbahçe Belediye Başkanlığı için AK Parti’den seçimlere hazırlanan Cem Kavur, partisinin Güzelbahçe İlçe Başkanlığına adaylık dosyasını teslim etti.

AK Parti İlçe Başkanı Kadri Kahrıman tarafından karşılanan Kavur, adaylık dosyasını alkışlar eşliğinde teslim etti.

Kavur ve Ekibi İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanırken Güzelbahçeli seçmenler ve vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundular. Toplanma noktasında vatandaşlar ve destekçileri ile sohbet eden ve fotoğraf çekinen Kavur’a, eşi, kızı ve aile bireyleri de hazır bulunarak destek oldu. Tüm destekçileri ile tek tek selamlaşan ve ilgilenen Kavur, yaklaşık 100 araçlık konvoy ile birlikte İlçe Başkanlığına doğru harekete geçti. Yol boyunca alkışlanan, vatandaşlar tarafından aracı durdurulan Kavur, Güzelbahçelilerin istek ve taleplerini dinlerken, birlikte Güzelbahçe’yi hak ettiği noktaya çıkaracaklarını belirtti. Türk Bayraklarının dalgalandığı konvoydaki kadın ve genç seçmenlerin sayısının çokluğu gözlerden kaçmadı.

İlçe Başkanlığı’na ulaşan konvoy çevredekilerin alkışları eşliğinde coşkuyla karşılandı. Konvoyun yoğunluğu nedeniyle yaşanan trafik problemi ise partililer ve destekçileri tarafından kısa sürede ortadan kaldırıldı. AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’nda Başkan Kahrıman ve İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan Kavur, alkışlar eşliğinde adaylık dosyasını teslim etti. Başkan Kahrıman “Bugün Cem Kardeşimiz, yarın başka adaylar çıkabilir. Bizim teşkilat olarak gönlümüz, kapımız tüm adaylarımıza açık. Aday adaylarımızla aynı heyecanı ve mutluluğu yaşıyoruz. Kim Güzelbahçe Belediyesine gönül bayrağını dikecek ve Güzelbahçe’nin Marka Şehir olmasına destek olacak ise tüm teşkilatımız ve gücümüzle yanında olacağız. Bu ilçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm İzmirlilere yaşanabilir bir ilçe kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm mahallelerle özel olarak ilgilenerek vatandaşımızın rahatı ve refahı için çalışacağız. Cem Kardeşimiz de bilgi, tecrübe ve örnek aile yaşantısı ile bu yolda adım atmaya başlamıştır. Tüm Güzelbahçelilere, Güzelbahçe’ye ve kendisine hayırlısı olsun.” dedi.

Adaylık dosyasını teslim ettikten sonra Başkan’dan söz alan Kavur “Öncelikle Başkanıma, İlçe Teşkilatıma ve beni yalnız bırakmayan Siz destekçilerime teşekkür ederim. Güzelbahçe ve vatandaşlarımız sadece restoranlarının ziyaret edildiği bir ilçe olarak bilinmekten çok daha fazlasını hak ediyor. İlçede yaşayan vatandaşlarımız için 24 saat yaşayan, öz kaynaklarıyla Marka Şehir olabilecek bir ilçe için göreve hazırlanıyoruz. Ötekileştirme yapmadan sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev tüm vatandaşlarımız ile iletişime geçeceğiz, onların istek, talep ve ihtiyaçları doğrultusunda İzmir’in parlayan yıldızı bir Güzelbahçe ortaya çıkaracağız. Ben bugün aday adayı olarak buradayım, demokrasi adil bir düzen; sonucu ne olursa olsun ben değil başka bir arkadaşımda seçilebilir. Ben şunun bilinmesini istiyorum bir başka arkadaşımda bu göreve getirilirse zamanım ve gücüm yettiği sürece onun da yanında olacağım. Her şey Güzelbahçe’yi daha iyi bir noktaya taşımak için olacak.” dedi

24 Ekim 2013
Etiket; Cem Kavur, Güzelbahçe ak parti adayı, Güzelbahçe Cem Kavur, Kadri Kahrıman, İzmir yerel seçim Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İzmir'deki STK'lardan ortak açıklama
Cem Kavur Güzelbahçelilerle bir arada
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir