20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Cerrah merkeze alındı



Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı 25 kişilik Valiler kararnamesi ile 8 vali merkeze alırken, bazı valilerin de görev yerleri değişti.

 Cumhurbaşkanı Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlandı. Atama kararına göre, Aydın Valisi Kerem Al, Bursa Valisi Şehabettin Harput, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Niğde Valisi Alim Barut, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Düzce Valisi Adnan Yılmaz Merkez Valiliği'ne atandı.

Bayraklı Kaymakamı İbrahim Halil Çomaktekin Amasya Valiliği'ne, Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdürü Kemal Cirit Artvin Valiliği'ne, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız Aydın Valiliği'ne, Van Valisi Münir Karaloğlu Bursa Valiliği'ne, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ömer Faruk Koçak Elazığ Valiliği'ne, Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan Giresun Valiliği'ne, Artvin Valisi Necmettin Kalkan Hakkari Valiliği'ne, Elazığ Valisi Muammer Erol Konya Valiliği'ne, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Necmeddin Kılıç Niğde Valiliği'ne, Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Valiliği'ne, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan Van Valiliği'ne, Merkez Valisi Ali Kaban Zonguldak Valiliği'ne, Ankara Vali yardımcısı Mehmet Oduncu Osmaniye Valiliği'ne, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su Düzce Valiliği'ne, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan Isparta Valiliği'ne, Bayburt Valisi Hasan İpek Şırnak Valiliği'ne, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Mükerrem Ünlüer Bayburt Valiliği'ne getirildi. Atama Kararına göre, Isparta Valiliği'ne atanan Özkan, Şırnak Valiliği'ne atanan İpek ve Bayburt Valiliği'ne atanan Ünlüer'in atama kararlarının 9 Ağustos 2013 tarihinden itibaren geçerli olduğu kaydedildi.

OSMANİYE VALİSİ CERRAH, MERKEZE ALINDI

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah merkeze alındı. Vali Cerrah’ın yerine ise Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Oduncu atandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladıktan sonra hafta sonu olmasına rağmen sürpriz bir şekilde Bakanlar Kurulu Kararı olarak gönderilen 22 kişilik Valiler Kararnamesi’ni de imzaladı.

Kararname ile Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah’ın da merkeze çekilmesi dikkat çekti. İçişleri Bakanı Muammer Güler, İstanbul Valisi olduğu dönemde eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile 6 yıl İstanbul'da birlikte görev yapmıştı. 11 Haziran 2009 Tarih ve 2009/15064 Sayılı Kararname ile Osmaniye Valisi olarak atanan Celalettin Cerrah, Osmaniye’de 4 yıl görev yaptı.Osmaniye Valiliğine ise Ankara Vali Yardımcısı Dr.Mehmet Oduncu atandı.

MEHMET ODUNCU KİMDİR? Mehmet Oduncu, 1962 yılında Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1986 yılında İzmir Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Ordu-Kumru, Ankara-Keskin ilçelerinde vekil Kaymakamlık görevlerinden sonra 1989 yılında Kaymakam Adaylığı kursunu tamamlayarak Balıkesir’in Balya İlçesine atandı. Sırasıyla Denizli-Baklan, Kastamonu-Şenpazar, Mardin-Ömerli, Kütahya-Emet ilçelerinde Kaymakam olarak çalıştı. Beş yıl süre ile çalıştığı Sivas Vali Yardımcılığı’ndan sonra Bakanlık Hukuk Müşaviri olarak atandı. 2005 yılından beri Bakanlık Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak çalıştı. Bir yıl süre ile İngiltere’de yabancı dil ve mesleki eğitim aldı. Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen Dr.Mehmet Oduncu, evli ve üç çocuk babasıdır.

04 Ağustos 2013
Etiket; valiler, kararname, celalettin, cerrah, merkez, cumhurbaşkanı, gül Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


En iyi yatırım İzmir'den ev almak
İste gelsin bin gitsin
Gayrimenkulcüler eylülü bekliyor
Danışmadan ekmek bile almıyoruz
Sağlıklı saç için besin önemli
Unutulan soykırım tekrarlanır
Acil servis çalışanları tehlike altında
Kırbiç çiftinin bebek sevinci
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir