28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Çeşme'de Göztepe Zirvesi



 

Mehmet Sepil, camianın ileri gelen isimleriyle Çeşme'de buluştu. 
Levent Ürkmez, Fatih Dalan'ın da yer aldığı isimlerle öğle yemeğinde bir araya gelen Sepil, kulübü kökleriyle barışık bir şekilde yöneteceklerini belirtti. Sportif ve idari yapılanmayla ilgili çalışma yapan Sepil, Sivasspor'a gitmek için izin isteyen Halil'e de beklemesini söyledi. Sepil, "Konu paraysa biz seni burada da mutlu ederiz ama eğer illa gitmek istiyorsan ilk icraatim bonservisini vermek olmaz. Yapılanmayı tamamladıktan sonra durumunu teknik heyetle görüşürüz. Onlar da onay verirse Sivasspor'la masaya otururuz" dediği öğrenildi.

Göztepe'yi alan Mehmet Sepil, camianın ileri gelen isimleriyle Çeşme'de buluştu. 
Levent Ürkmez, Fatih Dalan'ın da yer aldığı isimlerle öğle yemeğinde bir araya gelen Sepil, kulübü kökleriyle barışık bir şekilde yöneteceklerini belirtti.

Sportif ve idari yapılanmayla ilgili çalışma yapan Sepil, Sivasspor'a gitmek için izin isteyen Halil'e de beklemesini söyledi. Sepil, "Konu paraysa biz seni burada da mutlu ederiz ama eğer illa gitmek istiyorsan ilk icraatim bonservisini vermek olmaz. Yapılanmayı tamamladıktan sonra durumunu teknik heyetle görüşürüz. Onlar da onay verirse Sivasspor'la masaya otururuz" dediği öğrenildi.

 

 

 

 

 

Göztepe'yi Genel Energy Holding'in sahibi Mehmet Sepil'e devreden Hüseyin Altınbaş sitemkar konuştu. Altınbaş, bundan böyle kulübü gerçek bir Göztepelinin yöneteceğini söyleyerek,"Taraftarın artık 'Göztepe bizimdir bizim kalacak' şeklinde tezahürat yapmasına gerek kalmadı. Bundan böyle kulübün başında gerçek bir Göztepeli olacak. Kendisinin çocukluğu burada geçti. Ancak biz de çok fedakarlık yaptık ve Göztepe'ye zaman harcadık. Beni eleştirenlerden çok daha fazla Göztepeli olduğumu düşünüyorum" dedi.

Görevde olduğu 1 yıl boyunca tesis konusunda büyük yatırımlar yaptığını belirten Hüseyin Altınbaş, "Yıllarca yaşanan başarısızlığın temelinde modern bir tesise sahip olamamanın yattığını tesbit ettik ve buradan hareketle Urla'da Göztepe'ye yakışan tesisleri inşa etmeye başladık. Ayrıca camiada birlik ve beraberlik olgusunu yeniden yeşerttik" yorumunu yaptı.

Sepil ise Altınbaş Holding'in Göztepe'yi çok büyüttüğünü vurgulayarak şunları söyledi:

"Bu kulübe gelen başkanların çoğu çivi dahi çakmadan, çekti gitti. Ancak hem İmam Altınbaş hem de Hüseyin Başkan Göztepe için büyük adımlar attı. Ben de bu emeğin devamını getireceğim. Bir kuruş dahi borç olmadan kulübü bana devrettiler."

STAT PROJESİNE VETO

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine projelendirdiği 15 bin kişilik stada Başkan Mehmet Sepil'den veto geldi. Kapasitenin yetersiz, stat yerinin ise sağlıksız olduğunu dile getiren Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Tesisleri'nin olduğu yer çok dar. Buraya yapılacak bir proje, trafiği felç eder. Kapasitesi ise Göztepe'ye yetmez. Biz stat projesinin değiştirilmesi için bakanlığa başvurumuzu yapacağız" dedi.

Yelken başta olmak üzere amatör branşlara da ağırlık vereceklerini dile getiren Sepil, bu dalda Karşıyaka'yı geçmeyi hedeflediklerini vurguladı.

ÖNCELİK SUAT KAYA'DA

Göztepe'nin yeni Başkanı Mehmet Sepil, teknik direktör konusunda ilk adayının Suat Kaya olduğunu açıkladı. Kaya'nın başarılı olduğunu kaydeden Başkan Sepil, "Suat Kaya son 12 maçta 10 galibiyet elde etti. Takımı da en iyi tanıyan tenki adam. Maceraya gerek duymuyoruz. İlk görüşeceğimiz kişi Suat Kaya olacak" şeklinde konuştu.

07 Haziran 2014
Etiket; göztepe devir teslim, göztepe mehmet sepil, hüseyin altınbaş, halil akbunar Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Teknik direktör değiştirme hastalığı!
Başkan Göztepe’nin geleceğini anlattı
En Değerlisi Göztepe
Göztepe 89. Yılı Yeni Başkanla Kutladı
Göztepe'de Halil'e Veto, Şaban'a Vize
Göztepe'de Şaban da Ayrılıyor!
Göztepe'de Sepil Dönemi Sürprizler Başlıyor!
Göztepeli Halil ve Şaban'a Süper Lig Kancası
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir