20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

CHP Afyonkarahisar İl Başkanına destek



CHP'nin 13 il başkanı, Afyonkarahisar’da Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için düzenlenen gösteriler sırasında polise direndiği için gözaltına alınan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’e destek ziyaretinde bulundu.

CHP’li başkanlar yaptıkları ortak açıklamada, “Yalçın Görgöz’ün gözaltına alınması emrini verenleri şiddetle kınıyoruz” dedi.

Taksim Gezi Parkı’nın aynı haliyle korunması için yapılan eylemlere destek vermek amacıyla 1 Haziran’da Afyonkarahisar’da yapılan destek eylemine katılan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, polise direnince gözaltına alındı. Bir gün gözaltında kalan Başkan Görgöz, daha sonra serbest bırakıldı. CHP İl başkanları bugün Afyonkarahisar’a gelerek Başkan Yalçın Görgöz’e destek ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Manisa İl Başkanı Cahit Kapan, Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Denizli İl Başkanı Nuri Bülent Çavuşoğlu, Uşak İl Başkanı, Kütahya İl Başkanı Mehmet Akif Gün, Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, Isparta İl Başkanı Vedat Şenol ve Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk katıldı.

CHP İl Binası’nda Yalçın Görgöz’ü ziyaret eden CHP’li başkanlar daha sonra ortak bir basın açıklaması yaptı. İl binası önünde, ‘Yalçın Başkan yalnız değildir’ diye slogan atan il başkanları adına açıklamayı okuyan CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, “Kurtuluş Savaşı’nı Afyon’dan başlatıp İzmir’de sonuçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran partimizin Afyon İl Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkanı gözaltına alınarak korkutma, yıldırma politikaları izleyenleri ve onlara emir verenleri şiddetle kınıyoruz. Gözaltı eylemi, demokratik hakkını kullanmak isteyen il başkanımız ve gençlik kolları başkanımıza polis tarafından aşırı güç kullanılarak yapılan anti-demokratik bir harekettir. Benzer bir olayın tekrar olmaması ve yaşanmaması, CHP il başkanları olarak ortak uyarımızdır. Yalçın Görgöz’ün gözaltına alınması emrini verenleri şiddetle kınıyoruz” dedi. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz de Afyonkarahisar’ın kötü yönetildiğini, ülke genelindeki kötü uygulamalara Afyonkarahisar’da da rastlandığını söyledi.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu ise “Halkı sindirmek isteyenler varsa, ‘Ya istiklal, ya ölüm’ diyenler de vardır” diye konuştu. AYRAN İÇTİLER İl başkanlarının basın açıklaması öncesinde CHP Gençlik Kolları üyesi bir grup, ayran içip “Şerefine Tayyip” diye slogan attı. CHP’li gençler ardından Gezi Parkı eylemleri ve polisin eylemcileri gözaltına almasını anlatan mini bir tiyatro oyunu sahneledi.

06 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir