28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

CHP'li Günaydın'dan tuhaf sözler



İZMİR’in Balçova İlçesi’nde, Teleferik Altı Piknik Parkı’nın açılışına katılan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, iktidarın her yeri F tipi cezaevi ile donattığını, içlerinin de yurtsever ve aydınlar ile doldurulduğunu öne sürdü.

Günaydın, “Tabi bu F tipi cezaevlerinin hepsini yıkmayacağız. Kimisi lazım olacak” dedi.

Balçova Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği çerçevesinde Teleferik Altı Piknik Parkı’nın açılış töreni yapıldı. Törene CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, CHP’li Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Gazeteci ve Yazar Uğur Dündar ile çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, İzmir’in köy gibi kaldığı söylemenin AK Parti tarafından ortaya atıldığın belirtti. İzmir’in doğayla birlikte gelişimini sürdürdüğünü söyleyen Günaydın, “Onların kentten anladığı yeşili yakmak ve yıkmak, betonlar yapmaktır. Oysa CHP ise doğayla uyumlu yaşamayı öne alan bir Türkiye vadediyor. Tek adam rejimine ve diktaya hayır diyenlerin partisiyiz, yeşili rant kapısı olarak görmeyen bir partiyiz” dedi.

 “CHP İKTİDARIYLA F TİPLERİ YIKILACAK AMA...”

İktidarın her yeri F tipi cezaevi ile donattığını, bunların yurtsever ve aydınlar ile doldurulduğunu savunan Günaydın CHP iktidarında F tipi cezaevlerinin yıkılacağını belirterek, “Tabi bu F tipi cezaevlerinin hepsini yıkmayacağız. Kimisi lazım olacak. Adil yargılamadan geçerek onların orada gün saydıklarına tanık olacağız” diye konuştu.

Teleferik Altı Piknik Parkı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın ve Gazeteci Yazar Uğur Dündar tarafından kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

“AK PARTİ’NİN YAPTIĞI GAZ ALMADIR”

Açılış ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Yardımcısı Günaydın “Bizim sandığımızda bütün üyeler oy kullanır. Sandıktan çıkan da belediye başkanı olur. AK Parti’nin kurduğu sandıkta ise sadece AK Partili yöneticiler oy kullanır. Sandıktan çıkanın zerre kadar oyu yoktur. Sandıktan 20’inci bile çıksanız belediye başkan adayı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanır. AK Parti’nin yaptığı gaz alma sandığıdır. AK Parti’de tek irade Başbakan Erdoğan iradesidir” diye konuştu.

“CHP ORTAK AKLI ÇALIŞTIRIR”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun adaylığı üzerine değerlendirme yapan Günaydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel merkeze yönelik belediye başkanlığı adaylık başvurusu Yüksek Seçim Kurulu takvimine kadar açıktır. Kim belediye başkanı olacak telaşında değiliz. Amacımız ülkeyi nasıl yönetiriz, onun telaşındayız. CHP’de birisi emreder ona herkes uyar diye bir şey yoktur. CHP ortak aklı çalıştıran ve demokraktik yollarla çalışan bir partidir.”

24 BİN METREKARE ALANDA AÇILDI

Balçova Belediyesi tarafından sürdürülen çevre düzenlemesi ve rekreasyon çalışmaları çerçevesinde, Teleferik Tesisleri altında bulunan Orman İçi Piknik Alanı, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin karşısındaki 24 bin metrekare alanda hizmete açıldı. Piknik alanında bir kafeterya binası, seyir terası, üç tuvalet binası, iki yapay dere ve süs havuzu, çocuk oyun alanı, piknik masaları, mangal bölümleri ve iki otopark bulunuyor. Güvenlik kulübesi bulunan piknik alanı ayrıca Balçova Belediyesi’nin hizmete açarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne devrettiği MOBESE kameraları tarafından izleniyor.

28 Ekim 2013
Etiket; Gökhan Günaydın, CHP F tipi, CHP gökhan Günaydın, balçova teleferik açılışı, Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 1 ) + Yorum Yaz
TC Cemil
Bence bu sözlerde bir tuhaflık yok. Bu hukuksuzlukların hesabı bir güngelir sorulur.
 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir