19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Cinsel istismarı telefonda anlatınca...



Erzurum Karayazı'da PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik teknik takibe alınınca, bir kıza 'cinsel istismarda' bulunduğu anlaşılan 34 yaşındaki Erhan Karakaya, yargılandığı Erzurum 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'basit cinsel istismardan' 3 yıl 4 ay, 'konut dokunulmazlığını ihlalden' 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Erzurum Terörle Mücadele ekipleri, Karayazı'da 27 Kasım 2012'de PKK / KCK terör örgütü mensuplarına lojistik ve yaşam malzemesi temin edenlere, örgütün eylemleri için keşif faaliyetinde bulunanlara karşı, 15 ay süren bir çalışma ile eş zamanlı operasyon düzenledi. AK Parti Karayazı İlçe Başkanı'nın otomobiline bomba konulması, Elmalıdere Jandarma Komutanlığı'na yapılan silahlı saldırı, Özel Harekat polislerinin geçişi sırasında yola döşenen mayının patlatılması, Muş'un Malazgirt İlçesi'nde güvenlik güçleri ile girilen silahlı çatışma, örgüt mensuplarının barınması için yer ve yaşamsal malzeme temin edilmesi, teröristlere katılmak üzere eleman aktarımında bulunulması eylemlerine katıldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.

'LAL S'YE CİNSEL İSTİSMARI ANLATTI

PKK/KCK terör örgütü mensuplarına lojistik yaşam malzemesi sağladığı iddiasıyla yargılanan Erhan Karakaya, teknik takip sırasında Münevver K. ile 9 Kasım 2012'de yaptığı görüşmesinde, 'Lal (dilsiz) S' isimli kişiden bahsederek, cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. KCK davasında 6 ay tutuklu kaldıktan sonra beraat eden Karakaya'nın bu görüşmesini dikkate alan polis 'Lal S'yi araştırmaya başladı. Karakaya'nın karşı komşusu olduğu tespit edilen işitme ve konuşma engelli S.İ.'nin ifadesine başvurdu. Tercüman eşliğinde ifadesi alınan 26 yaşındaki S. İ., 8 yıl önce Erhan Karakaya'nın kendisini zorla otomobile bindirerek ağzını kapatıp ıssız bir yere götürdüğünü söyledi. Karakaya'nın kıyafetlerini çıkarararak kendisiyle zorla birlikte olduğunu iddia eden S. İ, zanlının 2012 yılında da evlerine zorla girdiğini ve burada da kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve kimseye söylememesi için ölümle tehdit edildiğini anlattı. S. İ.'nin ifadeleri üzerine gözaltına alınan Erhan Karakaya, 8 Şubat 2013'de tutuklandı.

'BÖYLE BİRŞEY YAPMAK İÇİN DELİ OLMAK LAZIM'

Nitelikli cinsel saldırı, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit, konut dokunulmazlığını ihlal suçundan Erzurum 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Erhan Karakaya karar duruşmasına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Karakaya, "Evimin 50 metre ilerisinde hastane var. Böyle birşey yapmak için deli olmak lazım. Kendisi sürekli dışarıda oluyor. Akşama kadar ne olup bitiyor haberdar. Benim elimdeki poşet içerisinde ne olduğunu bilecek kadar inceliyor. Ben hayatımda onunla 2 kere göz göze geldim" diye konuştu.

KIZ BAKİRE ÇIKTI

S. İ.'nin ifadelerinin çelişkili olduğunu, verilen kurul raporunda bakire çıktığını bildiren Karakaya'nın avukatı Tüncer Caferoğlu da, "Kurul raporuna rağmen Erzurum savcılığı kızlık zarının elastik olabileceğini dikkate alarak başka rapor aldırdı. Bu raporda da yine böyle bir durum olmadığı belirtilmiştir. Komşuluk ilişkilerine dayalı husumet nedeniyle böyle bir iftirada bulunmuştur. Tüm ifadeler çelişkili ve maddi desteğe dayalı değildir" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, toplanan delillere göre eylemin basit cinsel saldırı suçunu oluşturduğunu kararlaştırdı. Heyet, Erhan Karakaya'yı 'basit cinsel istismarda bulunmaktan' 3 yıl 4 ay, 'konut dokunulmazlığını ihlalden' 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, sanığın hükümle birlikte tahliyesine karar verdi.

10 Eylül 2013
Etiket; cinsel, saldırı, tecavüz, kck, erhan, karakaya Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
112 ekibine silahlı tehdit
Taraftarı dövdüler.. Azmettiren Başkan mı?
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
Tecavüz sempatik bir eylemmiş meğer!
Ülkesinden nefret edenler
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir