25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Dövmedim, Başını Torpidoya Çarptı



İzmir’de, büyük aşkla evlendiği Alev A.'yı, boşanma işlemleri için avukattan mesaj geldiğini görünce, Balıkesir’den İzmir’e getirirken 181 kilometre boyunca otomobilin içinde dövüp, saçından tutup, başını arabanın torpidosuna vurmakla suçlanan işadamı T.A., polise teslim oldu. Adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan T.A., eşiyle tartışmayı doğruladıktan sonra, “Arabanın içerisinde tartıştığım sırada aniden frene bastım. Bu sırada eşim başını arabanın torpidosuna çarptı. Morluklar ondan oldu” dedi.

Bir alışveriş merkezinde çalışan 32 yaşındaki Alev A., yaklaşık iki yıl önce sanal alemde ortak yakınları aracılığıyla Türkiye’nin önde gelen süt ve süt ürünleri üreticisi olan firmanın varislerinden işadamı 33 yaşındaki T.A.ile tanıştıktan sonra büyük bir aşk yaşamaya başladı.

Uzaktan akraba da olan çift, kısa süre sonrada evlendi. Çift arasında iddiaya göre alkol yüzünden sorunlar çıktı, tartışmalar başladı. Bu tartışmalar sırasında, Alev A., eşinin kendisini döverek şiddet uyguladığı iddiasıyla 1.5 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Geçen Perşembe günü sabah saatlerinde Alev A.’nın, oturduğu eve gelen T.A., barışmak istediğini söyleyerek onu, ailesinin de bulunduğu Balıkesir’e götürdü. Çift burada bir restoranda oturup konuştuğu sırada T.A., bir yandan da alkol almaya başladı.

181 Kilometre Süren Koca Dayağı
181 Kilometre Süren Koca Dayağı

Konuşma sırasında, Alev A.’nın cep telefonuna, boşanma işlemleri için avukatından gelen mesajı okuyan T.A., öfkelendi. T.A., ağır hakaretlerde bulunarak restorandan ayrıldıktan sonra arabaya bindirdiği Alev A.’yı, Balıkesir’den İzmir’e kadar 181 km’lik yol bolunca iddiaya göre dövdü, küfür etti, saçından tutarak başını torpidoya vurdu. İzmir’e geldiklerinde dayak nedeniyle baygınlık geçiren Alev A.’yı evinin önünde otomobilden atan T.A. kayıplara karıştı.

Kendisine geldikten sonra ailesinin yardımıyla hastaneye kaldırılan Alev A.’nın beyin travması geçirdiği ayrıca burnunda da kırıklar olduğu belirlendi. İki gözü de aldığı yumruk darbelerinden dolayı tamamen kapanan Alev A.’nın eşinin yalvarmalarına aldırış etmeden kendisini dövdüğünü, başını kollarının arasına alarak acı içerisinde, o yolun bitmesini beklediğini dile getirdi.

BAŞINI ÇAPRTI SAVUNMASI

Alev A., hastanedeki tedavisinin ardından karakola giderek T.A.’dan, şikayetçi oldu. Polisin telefonla ulaştığı ve il dışında olduğunu söyleyen T.A., avukatıyla birlikte polise teslim oldu. Nöbetçi savcının mevcutlu olarak adliyeye sevkedilmesini istediği T.A., hakkında gözaltı işlemi yapıldı.

T.A.’nın, Alev A.’yı dövmesiyle ilgili verdiği ifade polisleri de şaşkına çevirdi. T.A., Alev A. ile tartıştıklarını doğruladığı ifadesinde, “Otomobil içerisinde tartışmaya başladık. Araç kullandığım için aniden fren yaptım. Bu sırada eşim de kafasını torpidoya çarptı. Gözlerindeki o morluklar ile burnundaki kırıklar da bu sırada meydana geldi” dedi. Kendisini bu sözlerle savunan ve dayak iddialarını kabul etmeyen T.A., işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

T.A., ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere savcı tarafından serbest bırakıldı. T.A.’nın, bu yöndeki ifadesi, hem Alev A.’yı hem ailesini şaşırttı.

08 Nisan 2014
Etiket; balıkesir izmir dayak, işadamı koca dayak Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


181 Kilometre Süren Koca Dayağı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir