29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ersun Yanal'dan, Aykut Kocaman mesajı



   Topuk Yaylası kampının ikinci gününde, kampı takip eden basın mensuplarının karşısına geçen Ersun Yanal, kendisini iyi bir takım ve sistem bıraktığını belirttiği Aykut Kocaman’a teşekkür etti.

Aykut Kocaman’ın kendisine iyi bir takım bıraktığını vurgulayan Ersun Yanal, "Aykut Kocaman’a teşekkür ediyorum. Yapılanma açısından doğru işlerin yapıldığı bir takım bıraktı. Biz de aldığımız bu takımı daha iyiye götürmek için iyi bir başlangıç yaptık" dedi. Kadro planlaması ve transfer konusundaki kararları önümüzdeki UEFA sürecinden sonra vereceklerini belirten Yanal, hep dik duran bir takım olduklarını ve hangi karar çıkarsa çıksın, sahada en iyi mücadeleyi verecek kadro ve yüreğe sahip olduklarını kaydetti.

1 YIL YETERLİ

   Sözlerine iyi bir sezon dileğiyle ve kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek başlayan Ersun Yanal, "Yüreğini ortaya koyan aklını kullanan kazanmak için oynayan bir takımımız olacak. Taraftarlarımız, mücadelesi yüksek bir takım izleyecek.Bu çok yeni bir süreç. 1 yıllık süre, yeterli bir süre. Fenerbahçe’nin tarihine altın harflerle yazdırılması için yeterli bir süreç" dedi.

"FENERBAHÇE HER OYUNU OYNAR"

   Yanal şöyle devam etti: "Fenerbahçe, rakiplerini zorlayan, rakipleri tarafından korkulan bir takım, sonuç almak için her türlü oyunu oynayabilecek bir takım. Fenerbahçe rakiplerine karşı az önlem alan bir takım olacak. Oyuncularımız ve biz sahanını içinde kalmak istiyoruz. Hep beraber sahanın içinde olacağız bu süreçte. Fenerbahçe rakiplerine üstünlük kuracak her türlü oyunu oynayabilecek bir takımdır ve o gücü de vardır" diyen Ersun Yanal, transfer konusunda ise "6+0+4 geçen sezon alınmış bir karar.

   Fenerbahçe bunu geçen yıldan beri planlıyor ve buna göre planlarını devam ettiriyor. Önümüzdeki sezon da 5+0+3 var ona göre de planlamasını sürdürüyor. Bu süreç ve önümüzdeki günler bize çok net bir şekilde bu konuda nasıl davranmamız gerektiğini gösterecek" diye konuştu. Heyecan ve motivasyonunu Fenerbahçe’nin hedefleri ve taraftarla birleşerek artarak devam edeceğini söyleyen Ersun Yanal, transfer ve kadro yapılandırması için UEFA sürecinin bekleneceğini bir kez daha yineleyerek, "Türkiye’de futbol kolay değil. Bu süreci konuşmak için önümüzde kısa bir zaman dilimi var. Fenerbahçe güç olarak her oyuncuyu alır ve gönderir. Fenerbahçe’nin gücü dahilinde her şeyi yapabiliriz ama bu süreci beklemek zorundayız.

SOSYAL MEDYA  

   Oyuncularına bir sosyal medya yasağı koymayı düşünmediğini belirten Yanal, "Oyuncularıma iki konuda yaklaşmak istiyorum. Fenerbahçe’nin değerleri ve prestiji çok önemli. Oynanmış maç, hakemler ve rakip takım hakkında belirli bir şeyin dışına çıkamazsınız. Fenerbahçe’de disiplin kuralları vardır ve bundan vazgeçilemez. Sosyal medya çok önemlidir ve asla onu yasaklamak gibi bir niyetimiz yok" diye konuştu.

FENERBAHÇE TARAFTARI

   "1 yıllık kontrat, şampiyon olmak karşılığını taşıyor bence. Bundan sonraki kararı Başkan ve Yönetim Kurulunun kriterleriyle değerlendirmek lazım ve o günkü koşullara bakmak lazım" diyen Yanal, taraftarımız hakkında ise "Fenerbahçe taraftarının bir tutumu var, takımlarını nasıl desteklediklerini biliyoruz. Türkiye’nin, Dünyanın en çok birleşen ve takımına destek veren taraftarına sahibiz. Bu, bu sene daha da iyi olacak, takımla birlikte o sinerjiyi olacağız destek olacaklar" diye konuştu.

 F.BAHÇE KADROSU

   Kadro genişliği hakkındaki sorulara Yanal, "Değerli oyuncularımız var. Tempoyu, yüreğini ve aklını kullanarak her maçı kazanmak için oynayacak ve herkes onu hissettirecek bir takımı sahaya koyacağız. Bu konudaki tasarrufu önümüzdeki süreç belirleyecek. Takıma menfaati olan tüm oyuncuları değerlendireceğiz. Geniş karda için bugün bunu konuşmak çok erken, verilecek kararırı beklememiz gerekiyor. Biz bir oyuncuyu almak istersek, koşulları uyduğu sürece alırız. Hepimizin yakından takip ettiği bir süreç var ve o süreci takip etmemiz gerekiyor" dedi.

UEFA’NIN KARARI 

   Tahkim Kurulu’ndan çıkacak karar hakkında ise Yanal, "Biz saha içinde çok iyi bir şekilde kalmak zorundayız. Yönetimimizin uğraştığı umutlu olduğumuz bir nokta var. Fenerbahçe’nin ihtiyacı varsa biz oradayız. Şu anda ben sahadayım ve sahada kalmak zorundayım. Fenerbahçe camiası birleşmiş ve bir konuda mücadele ediyor, saygıyla izliyoruz. O günkü koşullar ne gösterecek bilmiyoruz. Biz dik duran bir takımız ne olursa olsun biz sahada mücadelemizi en iyi şekilde verecek kadro ve yüreğe sahibiz" dedi.

GENÇ OYUNCULAR

   Şu andaki mevcut teknik ekip yapılanmasının devam edeceğini belirten Yanal, Aykut Kocaman’la hep görüştüğünü ama şu geçtiğimiz kısa süre içerisinde bir görüşme yapmadıklarını belirterek, genç oyuncular hakkında "Türk Futbolunun konumlanmasında yerli oyuncuların çok önemli olduğu bir döneme girdik. Fenerbahçe on 2-3 yıldır genç oyuncalara önemli yatırımlar yaptı. Biz bu süreci devam ettireceğiz. Kadro konusunda bir rekabet var bu rekabetin içinde kim yer alırsa onu değerlendirecek, hedefe götürecek hedefe gidebilecek oyuncularla birlikte olacağız" dedi.

AVRUPA TAKIMLARI

   Topuk Yaylası Tesisleri ve Aziz Yıldırım’ın vizyonundan övgüyle söz eden Yanal, "Bize Avrupa’ya ne zaman gideceksiniz diyorlar. Ben de Avrupa buraya ne zaman gelecek diyorum. Aslında böyle bir tesisiniz varsa, Avrupa’ya ihtiyacınız yok. Salonu, oteli, zemin her şeyi olağanüstü. Herkesin buraya gelmesi lazım. Hakikaten çok keyifli bir yer" dedi.

TÜRKİYE’DE ALT YAPI

   Türkiye’de altyapıyla ilgili çok geniş geniş katılımlı bir organizasyon yapılması gerektiğini bunun için de oldukça zamana ihtiyaç olduğunu belirten Ersun Yanal kullandıkları bilimsel teknikler hakkında ise, "Artık gelinen noktada net olan bir şey var. Futbol bir bilim değil ama bilimden oldukça yararlanılan. Bilimin işin içine çok konuda girdiği bir spor haline geldi. Bu tüm boyutlarıyla böyle. Oyuncularımızın tek tek analizlerini yapıyoruz.

   Sağlık, fiziksel analizleriyle hangi yük altında kalacaklarına ve ne kadar dinleneceklerine karar veriyoruz. Cihazlarımızla bunları ölçüyoruz, bireysel performanslarını planlıyoruz, yemek adına bedensel kitle endeksleri adına bunları yapıyoruz. Saha içindeki fiziksel performanslarını ölçüp oyuna katmaya çalışıyoruz. Teknik ve taktik analizler yapıyoruz. Tabii bütün bunları bir ekiple gerçekleştiriyoruz. Oyuncularımızın verimli kullanılması sakatlık problemlerinden uzaklaştırılması, sakatlanırlarsa hızla iyileşmesi konusunda bir sitem kurulmuş. Buradan bir kez daha Aykut Hocaya teşekkür ediyorum, çok güzel bir çalışma yapmışlar. Buradaki birikim daha da büyüyecek ve bu konu Fenerbahçe’de, yeni yatırımlarımızla, Dünya kulüplerinde olmayan şekilde devam edecek" dedi.

"GALATASARAY’I..."

   Tekrar taraftarlara seslenen Ersun Yanal, "25 milyon taraftarımız var ve dünyanın en büyük taraftarlarından birine sahibiz. Taraftarlarımızın sağduyusu, desteği ile onların da bizimle beraber olacak. Nasıl oynayacaksak, onlar da yüreğiyle aklıyla bizlere katılacak" dedi. Galatasaray rekabeti ile ilgili bir soruya ise Yanal, "Galatasaray ligimizin iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi ve Fenerbahçe’nin de rakiplerinden bir tanesi. Biz, her rakibimizi olduğu gibi onları da geçmek için çalışacağız" dedi. Kulüp olarak transferde şeffaf bir politika izlendiğinin altını çizen Yanal, "Bildiğiniz dışında hiçbir gelişme yok şeffaf bir süreç izliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

09 Temmuz 2013
Etiket; ersun yanal, fenerbahçe, sarı lacivert, topuk yaylası Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
Bu Göztepe iş yapar
Taraftar istedi, Diyadin gönderildi
Pınar KSK'ye Fener çarptı
Fenerbahçe'den Karşıyaka'ya
Hazmedemediler!
Karşıyaka kapalı gişe
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir