20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ertuğrul Sağlam'a coşkulu tören



Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yaklaşık 5 bin kişilik coşkulu taraftarın önünde resmi imzayı attı.

Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, yöneticiler, taraftarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Tezahüratlar ve Es-Es bandosu eşliğinde stadyuma giren Başkan Hoşcan ve çiçeği burnunda yeni teknik patron Ertuğrul Sağlam, taraftarları selamladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sağlam kendisini Eskişehirsporlu yapan resmi imzayı attı.

Törende konuşan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, bugün çok mutlu bir anı imza altına alacaklarını belirterek, “Değişimi, taraftar istedi, camia istedi, saygı değer kongre üyelerimiz de bu değişime onay verdi. Bu saatten sonra, bu dakikadan sonra tek bir gerçek var, o da büyük Eskişehirspor projesini hep birlikte yükseltmektir. Söylediklerimizin hepsini teker teker yapacağımızı bugünkü imza töreninde de göreceksiniz. Türkiye’mizin en önemli hocalarından kaya gibi, sağlam gibi adam gibi hoca Eskişehirspor’umuzun hocasıdır. Tabi biz farklı şeyler de söyledik bu proje adı altında adam gibi adam hoca geldi bir de hocaların hocası Kamuran Yavuz ile anlaştık. CEO’muz Mehmet Çetin hayırlı olsun. Ayrıca, Ertuğrul hocamla biz seçimden önce görüşmüş ve el sıkışmıştık. Seçime giden bir başkan adayını bile beklemek ancak böyle bir insana yakışır. Dedi ki, sayın başkan seçime kadar kimseyle görüşmeyeceğim ve kimseye söz vermeyeceğim dedi. Sözünün eri olduğunu da orada bize kanıtladı. İnşallah hep beraber çok büyük şeyler başaracağız” dedi.

Yeni Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, taraftarların ‘Şimdi sıra bizde haydi büyük adam, şampiyon yap bizi Ertuğrul Sağlam’ tezahüratlarına “İnşallah arkadaşlar o da olacaktır inşallah” diye yanıt verdi.

“ANADOLU DEVRİMİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEĞİMİZ UMUDU İLE BURAYA GELDİM”  

Anadolu devrimini gerçekleştirebileceğimiz umudu ile çok coşkulu bir şekilde buraya geldim’ diyen Sağlam, imza töreninde şöyle konuştu.

“Bu büyük camianın ve bük taraftarın önünde olmanın keyfini ve mutluluğunu yaşıyorum, yeni yönetime de başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olsun. Bir başka mutluluğum da ben de Anadolu futbolunda ihtilalin başlangıcını yapan büyük Es Es’in efsane futbolcuları Fethi hocamın da burada olması bana ayrı bir mutluluk veriyor. Neden buradayım öncelikle bunu açıklayayım; birçok teklif geldi hepsine teşekkür ediyorum. Ama Eskişehirspor’dan böyle bir teklif gelince inanın heyecanlandım. Anadolu devrimini gerçekleştirebileceğimiz umudu ile çok coşkulu bir şekilde buraya geldim. Sizlerin heyecanı ve coşkusu da ne kadar doğru bir karar verdiğimi gösterdi. Başarının formülünü biliyoruz, yeter ki siz bize inanın ve bizimle beraber olun. Kulüp içinde herkes ile çok iyi bir ekip bütünlüğü oluşturup iyi bir ekip çalışması yapacağız. Ama sizin gibi şehir takımlarında bu birlikteliği bir kent merkezi haline getirdiğimiz zaman işler çok daha kolaylaşıyor. Sayın valimiz de buradayken valimize belediye başkanlarımıza, emniyet müdürümüze, sivil toplum kuruluşlarına, taraftar derneklerine ve taraftarlara büyük görevler düşüyor. Eğer hep beraber oluşturabilirsek güçlü bir ekip oluşturabilirsek o hayal ettiğimiz başarılar gerçekleşecektir. İnşallah hep güzel günler yaşarız ama kötü günlerimiz de olabilir futboldur bu. Bu kötü günlerde bizi parçalamak isteyecek bizim başarısızlığımızı isteyecek insanlar olabilir onlara izin vermeyelim prim vermeyelim, birbirimize sıkıca sarılalım ve sözünü ettiğimiz ve Allah’ın izniyle güzel başarıyı hep birlikte yakalayalım. İlginizden ve coşkunuzdan ve bizi çok güzel bir şekilde motive ettiğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Allah bizleri, mahcup etmesin.”

Tören, Sağlam’ın Eskişehirspor taraftarlarını selamlaması ve tribünlere futbol topu atması ile sona erdi.

28 Haziran 2013
Etiket; sağlam, ertuğrul, eskişehir Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


436 YILLIK ÜNİVERSİTEDE DERS VERECEK
Yeni nesil ekran teknolojileri
Diriliş Ertuğrul 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı
Erkan Zengin Geliyoor!
Ertuğrul Sağlam İstifa Etti!
Polisi Görünce Soyundu
"Kobani düşerse Türkiye düşer"
Kürkçü'den TEOG ile ilgili soru önergesi
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir