16 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Eskişehirspor'dan Yanal’a sert tepki



Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın futbolcuları Veysel Sarı ve Erkan Zengin’in kafasını karıştırdığını iddia ederek tepki gösterdi.

Atatürk Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Saraç, Ersun Yanal Eskişehirspor’dan ayrılacağı zaman görüşmelerde bulunduğunu hatırlatarak o zaman da Erkan Zengin ve Veysel ile ilgili kendilerine ’O futbolcuları hemen başınızdan atın. Bunlar size yaramaz’ gibi bir takım şeyler söylediğini anlattı. Kendilerinin, Ersun Yanal’ın Fenerbahçe ile anlaştığını, bu futbolcuları oraya almak istediğini bildiklerini söyleyen Bekir Sıktı Saraç, "Ben kendisini bu konu da ikaz edip, ’Artık Eskişehirspor’dan ayrılıyorsun. Eskişehirspor futbolcularından elini çek. Bizim verecek futbolcumuz yok. O futbolcularla ilgili değerlendirmeyi yönetim yapar. Senden de bu konuda hiçbir bilgi istemiyoruz’ diye söylemiştim. Ama zaman içerisinde bize gelen haberler sürekli olarak bu iki futbolcuyu rahatsız ettiği yönündeydi. Biz açıklama yaptık. Futbolcular açıklama yaptı. Hatta Erkan Zengin Eskişehir’de çok mutlu olduğunu söylemişti. Şimdi İsveç Milli Takımı kampında, döndüğü zamanda sözleşmesini uzatma görüşmelerini yapacağız. Eskişehirspor yönetimi olarak satılık futbolcumuz yok. Futbolcularımız da gitmek niyetinde değiller. Futbolcularımıza ’Sizi alacağız’ diye rahatsız etmeleri hem etik olarak doğru değil, hem de FIFA kurallarına göre bu yasaklanmış durumda. Sözleşmesi devam eden futbolcuyla kulübün izni olmadan hiç kimse görüşme yapamaz. Bunları dinlemeden bu işleri yapmaya devam ediyorlar. Bütün basın kuruluşlarında Ersun Yanal’ın ısrarla Aziz Yıldırım’dan Erkan Zengin’i istediği yönünde haberler çıkıyor. İki güzide kulübün arasını kendini bilmez bir teknik direktörün açmasına Fenerbahçe’nin de izin vermemesi lazım, biz de müsaade etmiyoruz.”

BOZÜYÜKSPOR’A 9 FUTBOLCU

Pilot takım olarak belirledikleri Bozüyükspor’a teknik direktör, masör, 9 futbolcu verdiklerini de belirten Saraç, “Bunların ücretlerini Eskişehirspor karşılayacak. Futbolcular, daha sonra Eskişehirspor’a yetişmiş olarak transfer olacak. Genel Koordinatörlüğe İsmet Ertuğrul, Teknik Direktörlüğe Ergin Işık getirildi” dedi.

DEDE SAKAT

Hafta sonu oynanacak Bursaspor karşılaşması için hazırlıkların sürdüğünü belirten Saraç, “Cezalı futbolcumuz yok. Dede’nin sakatlığı sürüyor. Maç saatine kadar yetiştirilmeye çalışılacak” dedi.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Bilet fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor yöneticisi Bahadır Ünalan ise, “Bursaspor maçı biletleri yarın sabah Biletix gişelerinden, internetten, Kanatlı Alışveriş Merkezin de bulunan Dost Kitap Evi, Espark’ta bulunan tatil.com bürolarından satışa çıkacak. Misafir takım biletleri Bursa’daki Biletix bayilerinden satılacak. Eskişehir’de misafir takım bileti satılmayacak” dedi.

Bilet fiyatlarını da açıklayan Ünalan şöyle konuştu:

“Açık tribün 25 TL,VİP-A 150 TL, VİP-B 125 TL, VİP-C 100 TL, VİP-C1-D-E 75 TL, 1965 A BLOK 150 TL, 1965 B BLOK 125 TL, 1965 C BLOK 100 TL, 1965 D-D1 BLOK 75 TL, Nefer Tribün 50 TL, Misafir Tribün 50 TL olarak belirlendi. Bilindiği üzere açık tribün fiyatlarını sezon başında açıklamıştık. Bir sezon boyunca Bursaspor ve Trabzonspor maçları 25 TL, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları 50 TL ,diğerleri 15 TL olacak. Kapalı tribün fiyatları ise maç gününden önce duyurulacak. Kombine bilet satışları Galatasaray maçına kadar devam edecek.”

14 Ağustos 2013
Etiket; eskişehirspor, basın, sözcüsü, saraç, yanalı, topa, tuttu Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
Survivor İzmir!
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
Sneijder Transferi Haberi Yankılandı
Dış basında koridor: Ankara'nın U dönüşü
Maske takana gözaltı, 'makul' şüpheye arama
Beşir Atalay hedefine HDP'yi aldı
"Ebola bir aya Avrupa'da"
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir