28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fatih Terim patladı



A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda yarın oynanacak Romanya karşılaşma öncesi düzenlenen resmi basın toplantısında özellikle TV yorumcularına yönelik sert ifadeler kullandı.

Andorra maçı sonrasında medya mensupları aracılığı ile pek çok kesimden bir ricada bulunarak, "Şu an kimileri için bir şey ifade etmese de umuda yürüdüğümüz, mucize için emek sarfettiğimiz bir dönemdeyiz" dediğini hatırlatan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Konuşarak, dedikodu veya yorum yaptığını sanarak değil, varsa imkanı olan statta yoksa dualarıyla destek olmalarını istemiştik. Anladığım kadarıyla mesaj ya ulaşmadı ya da ulaştı ama anlaşılmadı. Buradan iki şeyi netleştirmekte yarar görüyorum.

Birincisi; Türk spor kamuoyuna yönelik: Lütfen ama lütfen tahminini, rüyasını, fikrini bilgiymiş gibi sunan, hatta bunun için size olmayan kanıtlar süren duyumcu/yorumcu/dedikoduculardan uzak durun. Haber alıyorum, öğrenirim sanıp büyük yanılgı içerisine düşersiniz. Dahası hayal kırıklığı yaşarsınız. Artık her şeyin gözler önünde olduğu bir dünyada bilmeniz gereken her şey size birinci ağızdan söyleniyor.

İkincisi; Medya yöneticilerine sesleniyorum: Kanallarınızda futbolu bildiğini iddia eden, iyi niyetli olmayan, haberci kimliğine bürünmüş kısa vadede size reyting getiriyormuş gibi duran ancak uzun vadede Türk futboluna ve kanalınızın itibarına zarar veren kişileri ya yayınlarınızdan uzaklaştırın ya da onlara ek iş bulun. Çünkü işi gücü olmayan bazı kimseler bu pozisyonları gereği hak etmedikleri bir yer işgal ediyorlar ve dahası insanları kandıracakları bir ortam buluyorlar. Sizler de bunun bir parçası oluyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"Saygılı eleştiriye daima açığız"

Eleştirilere, yapıcı, katma değer sağlayıcı önerilere, bilgiyle harmanlanmış fikirlere kapılarının kapalı olmadığını, hiç olmadığı kadar açık ve şeffaf olduğunun altını çizen Terim, "Ama sabır da bir yerde SOS veriyor. Çünkü maça 24 saat var, 48 saat var. Hocamıza, oyuncularımıza bir şey tesir etmesin. Bunu hak etmiyoruz" dedi.

"Çekinecek bir şeyimiz yok"

Romanya maçını da değerlendiren Fatih Terim, "Mucize arayışı içindeyiz. Kaybedeceğimiz kadar kaybettik. Bu nedenle çekineceğimiz bir şey yok. Romanya çok iyi bir takım. Son zamanların en güçlü Romanya Milli Takımı ile oynayacağız. Ancak ben oyuncularıma güveniyorum. İki şeyi oyuncularımıza çok anlatıyoruz. Bir; hata yapmaktan korkmamaları, iki; yenilmekten korkmamaları. Bundan sonra çekineceğimiz bir şey olmaz. Çıkıp oynayacağız" dedi.

Terim sözlerini şöyle tamamladı:

"Romanya'nın gruptaki hakkını veriyoruz. Takımda grip salgını var, ama futbolcularım oynamayı çok istiyor, çok istekliler. Her oyuncum hazır. Her oyuncum görev bekliyor. Türk Milli Takımı'nda hiçbir futbolcu görevden kaçmaz. Romanya'ya göre avantajımız şu; kaybedecek bir şeyimiz yok. Bugün son idmanda bir şey olmazsa sakatımız yok. Şikayet de etmiyorlar zaten. Takımda şu an herkes görev bekliyor, herkes oynamaya hazır. Arda ve Gökhan da öyle.

09 Eylül 2013
Etiket; fatih, terim, tv, yorumcu, medya, televizyon, fikir, bilgi, eleştiri, romanya Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Yeni nesil ekran teknolojileri
Danışmadan ekmek bile almıyoruz
Edepsiz teklife icabet ettik
Terim'e 'delikanlı kaçar mı' diye sordu
Mimarlardan Büyükşehir'e sert eleştiri
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir