24 Nisan 2024, Çarşamba Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fenerbahçe O'na dua etsin!



Red Bull Salzburg Teknik Direktörü Roger Schmidt,  Fenerbahçe'ye elenmelerinin ardından Volkan'ın performansına dikkat çekti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında Red Bull Salzburg'u 3-1 yenerek tur atladıkları maçın bir bölümünde ortaya koydukları futbolla sonuca gittiklerini, özellikle ikinci yarıda zor durumlar yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bugün önemli olan turu geçmekti. İkinci 90 dakikayı büyük bir avantaj ve karla tamamladık. Oyuncuların belli bir zaman dilimine kadar oynadığı futbol tamam ama daha sonra tempolu oynayan yüksek performanslı bir takıma karşı ilerleyen sürede zor duruma da düştük. Ama kazandık, önemli olan turu geçmekti. Oyuncularımı kutluyorum."

Güne Selçuk Yula'nın vefat haberiyle büyük bir üzüntüyle uyandıklarını kaydeden Yanal, bu galibiyeti Yula'ya atfettiklerini belirterek, "Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz büyüğümüz, çok şey öğrendiğimiz takım kaptanımız Selçuk Yula'yı kaybettik. Camiamıza, futbol camiamıza, onu seven ailesine ve sevenlerine başsağılığı diliyoruz. Bugün anlamlı bir gün oldu. Bugünkü maçı ona atfetmek istiyoruz. Kadıköy'de ilk golü atan kaptanımızın vefatında tur atladık. Ne kadar sevindirici, ne kadar üzücü aslında düşünmek gerekiyor" dedi.

Rakiplerine UEFA Avrupa Ligi kulvarında başarılar dileyen Yanal, "Biz de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde istediğimiz hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Yanal, "Fenerbahçe 3-1 öne geçtikten sonra B planı devreye girmeli miydi?" şeklindeki soruya, "B, C, D planı var. Aslında çok plan var. Onu uygulayacak ritmi yakalamak istiyoruz. Oynadığımız takımı da yabana atmamak gerekiyor. Gerçekten ritmi çok yüksek bir takımla oynadık. Farklı, değişik bir takımla oynadık. Uzun süredir bu kadar mücadelesi yüksek bir takım görmemiştim" yanıtını verdi. Avusturya temsilcisine karşı maçı çevirdikleri dakikaya kadar iyi olduklarını anlatan Yanal, "Hafta sonu çok önemli bir maç daha oynayacağız. O maçın önemini de düşünecek olursak bugünü çok karlı kapattık" diye konuştu.

Günün başarılı ismi kaleci Volkan Demirel'in TFF Süper Kupa maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olmasının Fenerbahçe adına bir handikap olup olmadığı sorusunu da Yanal, "Türkiye'nin en iyi 3 kalecisine sahibiz. Birisi Volkan, birisi Mert, diğeri de Ertuğrul. Hem Fenerbahçe'nin hem de Türk futbolunun geleceği açısından çok şanslıyız. Dolayısıyla Mert de üstüne düşecek görevi yapacaktır. Her oyuncumuza güveniyoruz" şeklinde yanıtladı.

Red Bull Salzburg Teknik Direktörü Roger Schmidt ise, yakaladıkları çok net gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini dile getirerek, "Bence biz daha iyi takımdık. Çok net gol fırsatlarımız vardı. Fakat yeterince tecrübeli değildik. Tecrübe galip geldi" şeklinde konuştu.

Fiziksel olarak Fenerbahçe'den daha iyi durumda olduklarını belirten Schmidt, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe ilk yarım saatte bize perfomansın, verimliliğin ne olduğunu gösterdi. Topu çabuk kaybetmemizi kendi lehlerine çevirdiler ve 3 gol attılar. Maçta elimizden geleni yaptık, tempoyu artırmaya gayret ettik. 3-1'e rağmen ikinci yarıda kazanma ihtimalimiz olduğunu düşündük. Fakat olmadı. Her iki maçta aşağı yukarı 20 gol fırsatından yararlanamadık. Fenerbahçe'yi kutlarım."

Roger Schmidt, maçta önemli kurtarışlar yapan Volkan Demirel'den övgüyle söz ederek, "Fenerbahçe, bu akşam çok çok iyi bir kaleciye sahipti. Volkan bugün tutulamayacak diyebileceğimiz topları tuttu. Fenerbahçe, kalecisine teşekkür etmeli. Biz büyük bir düş kırıklığına uğradık" dedi.

07 Ağustos 2013
Etiket; ersun, yanal, fenerbahçe, salzburg, maç sonrası, demeç, sonuç, roger, schmidt Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
İyi futbola devam
Bu Göztepe iş yapar
Taraftar istedi, Diyadin gönderildi
Pınar KSK'ye Fener çarptı
Fenerbahçe'den Karşıyaka'ya
Hazmedemediler!
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir