28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fenerbahçe Salih'i bırakmıyor



 

Fenerbahçe, ligin ilk yarısında gösterdiği performansın ardından transfer yapmama kararı alırken, ilk 18'e giremeyen yabancı futbolcularını da hemen elden çıkarmak istemiyor.


Yobo, Kadlec ve Holmen ilk yarıda pek şans bulamazken, bu oyuncular arasında maliyeti yüksek durumdaki Yobo ve Kadlec ikilisinden biri elden çıkarılacak. Ligin ikinci yarısında sakatlık ve kart cezası riskini göz önünde bulunduran Ersun Yanal ve ekibi iki futbolcudan birinin kalmasını istedi. Ancak Yobo ve Kadlec'in Fenerbahçe'den aldığı ücretler, kendilerine gelen tekliflere oranla yüksek olması transferi sıkıntıya sokuyor. Sarı-Lacivertliler en azından birini göndererek maliyeti düşürmek istiyor. Elde kalacak diğer isim sezon sonuna kadar stoper-sol bek veya defansın herhangi bir bölümünde ihtiyaç duyulursa kullanılacak.

SALİH'E GELEN TEKLİFLER GERİ ÇEVRİLİYOR

Sezona U-21 maçları nedeniyle yorgun başlayan, sezon öncesi kampının tamamında takımla birlikte olamayan Salih Uçan ikinci yarıda kıymete binecek. Kadronun kalitesi nedeniyle ilk 11'e giremeyen Salih için başta Bursaspor olmak üzere kiralamak isteyen kulüplere Ersun Yanal'ın isteği nedeniyle olumsuz yanıt veriliyor. Ligin ikinci yarısında Salih'e daha çok ihtiyaç duyabileceğini belirten Yanal bu oyuncusunu kiraya vermeye sıcak bakmıyor.

Fenerbahçe'de çok huzurlu olduğunu belirten ve taraftarlarla geldiği günden bu yana güzel bir bağ kuran Moussa Sow kalmak istiyor.


Son dönemde gösterdiği performansla Avrupa'nın dev takımlarının transfer listelerine giren Sow, 2016'da bitecek sözleşmesini şimdiden uzatmak istiyor. Bu konuda Yönetimin yaklaşımını bekleyen Senegalli oyuncu 2.5 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen şimdiden anlaşmaya hazır. Sow, "Burada çok mutluyum. Takım arkadaşlarım çok iyi ve kaliteli. Taraftarlar müthiş. İstanbul'daki, Türkiye'deki yaşam her açıdan çok güzel. Kariyerimi Fenerbahçe'de bitirebilirim" diye konuştu.

Sow'a daha önce yapılan 4 yıllık anlaşma gereği 2012-13 sezonu için 3 milyon euro, 2013-14 sezonu için 2 milyon 600 bin euro ödeniyordu. 2014-15 ve 2015-16 sezonlarının her biri için ise 1 milyon 400 bin euro garanti ücret ödenecekti. Senegalli golcünün kazancı 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında da primlerle birlikte senelik 2.5 milyon eurodan aşağı kazanmayacak. Uzatılacak sözleşmede de golcü oyuncunun kazancı bu civarlarda olacak.

Yönetim ise teknik heyetin de raporu doğrultusunda takıma faydalı isimler ile sözleşme yenilemeyi planlıyor. Önümüzdeki sezon 5+3'ü düşecek olan yabancı kontenjanı kuralını da göz önünde bulunduran sarı-lacivertliler, yaşı ilerleyen yabancılar ile sözleşme yenilemeyi planlamazken, Sow için farklı düşünülüyor.

Webo, Kuyt ve Meireles'in sözleşmesi dolduğunda uzatma yapılmayacak.

06 Ocak 2014
Etiket; fenerbahçe salih kiralama, fenerbahçe transfer, fenerbahçe sow Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Emenike'nin Menajeri Merak Edilen Soruyu Cevapladı
Fenerbahçe'nin yedek yıldızları paylaşılamıyor
Fenerbahçe'den teklif almış
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir