18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fenerbahçe yöneticilerinden ümit dolu sözler



UEFA’nın İsviçre’deki merkezinde gerçekleştirilen duruşmalı toplantının ardından Fenerbahçe’nin Yönetim Kurulu Üyelerinden Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu, bir basın açıklaması yaparak duruşmalı toplantıyı değerlendirdi.

Deniz Tolga Aytöre: “Kararın çıkmasını bekleyeceğiz”

Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, duruşmalı toplantının ardından şu açıklamayı yaptı:

“Duruşma az önce bitti. Türkiye’deki 16.Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararı üzerine rapor oluşturulmuştur. Yöneticiler hakkında soruşturma açıldı. Biz de savunmamızı yaptık. Sportif deliller sunduk. Pazartesi veya Salı günü karar açıklanacak, biz de bekleyeceğiz. Bu sürecin başındayız ve devam edeceğiz. İspanyol Müfettişin raporu bizce iyi hazırlanmamıştır. Rapor olduğu gibi, 16.Ağır Ceza Mahkemesinden alınmıştır. Mahkemedeki suçlamalar ile aynıdır. Sportif olarak yeni ya da ek bir delil yoktur. Ancak bunun tam aksine bizim elimizdeki argümanlar farklıydı.

Basında da yer aldı. Infantino’nun bir taahhütnamesinden bahsedilerek düzenlenen bu rapor da açıkçası bizim umudumuz. Fakat kamuoyunda bahsedildiği gibi çok kötü veya ağır bir karar çıkmasını beklemiyoruz. Bugün gerçekleştirilen toplantının ardından çok kötü ya da ağır bir karar çıkmasını beklemiyoruz. Müfettişin değişmesi spekülatif bir konu, bizim farklı argümanlarla yaptığımız bir savunma var. Evet iki farklı rapor, iki farklı anlayış var müfettişler arasında ama bu argümanlarımızı kenara bırakıp, neden müfettiş değişti dememiz bize yakışmazdı. Maç maç savunma yapıldı ama duruşma uzun sürünce maç görüntüleri izlenmedi.”

Şekip Mosturoğlu: “Yüksek standartlı bir duruşma oldu”

Deniz Tolga Aytöre’nin ardından söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu, toplantının yüksek standartlı bir duruşma olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Uzun bir duruşma oldu, 6 saate yakın sürdü. Pazartesi veya Salı günü değişik olasılıklarla karar çıkabilir. Bunun değerlendirmesi yapılacaktır. Rapor 16. Ağır Ceza mahkemesinin kararına göre yapılıyor ve bu karar üzerinden bakınca da ön yargı var fikri oluşuyor. Ancak biz o karara da temyiz hakkımızı kullandık. Disiplin Müfettişinin raporu çok fazla tek taraflı. Mahkeme kararından kes yapıştır rapor üretmiş. Bir önyargı vardı ama bizim savunmamızla bunun aşıldığını düşünüyorum. Savunmalara ve aldığımız karşılığa bakınca bizim için tatmin edici oldu. Yüksek standartlı bir duruşma oldu. Bir basit transfer şikesi konusu var mesela, Türkiye’de izah edilemiyor ama UEFA kriterlerince bunu açıklayabiliyorsunuz. Bu bir başlangıç, 1-2 günde bitecek bir şey gibi söylenmiyor. Maç görüntülerini teslim ettik ama duruşma uzadı ve izlenmedi.”

22 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir