28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fenerbahçe'de sıcak gelişme



Eski Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Kulübü'nde 26-27 Ekim tarihlerinde, çoğunluk sağlanamazsa 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olacağını duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan Mehmet Ali Aydınlar, daha önce düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığına aday olmadığını ifade ettiğini hatırlatarak, "Ancak mevcut yönetim anlayışının kulübü getirmiş olduğu noktaya rağmen yönetimde devam etme ısrarı olduğu takdirde, bu kararımı yeniden gözden geçireceğimin de altını çizmiştim. Bugün gelinen noktayı değerlendirdiğimde, olağanüstü genel kurulun gündem maddelerini ve satır aralarını da dikkatle okuduğumda, mevcut zihniyetin büyük bir arzu ile yönetimde devama kararlı olduğunu açıkça tespit etmiş durumdayım" değerlendirmesinde bulundu.

Seçimli olağanüstü genel kurulda başkan adayı olacağını vurgulayan Aydınlar, "Gerek Fenerbahçe Kulübü'nün içerisinde bulunduğu durum, gerek kongre üyeleri ile taraftarlardan gelen büyük talep ve teveccühü göz önüne alarak, 26 yıldır hizmet verdiğim kulübümün temsil ettiği gerçek değerlere sahip çıkma adına, olağanüstü genel kurulda başkanlığa adaylığımı koyma kararı almış bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün mevcut zihniyetin devamına dair bütün işaretleri taşımakta olan bir olağanüstü genel kurula götürülmeye çalışıldığını savunan Aydınlar, açıklamada şu görüşlerini aktardı:

"Ülke sporunun temel direği olan, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü, plansız, programsız, projesiz, vizyonsuz bir seçim anlayışı ile geçmişe dair hiçbir şeyi sorgulamaksızın yeni bir dönemi daha başlatmaya hazırlanmaktadır. Detaylı mali tabloları ve finansal açılımları hiç kimse tarafından bilinmeyen, konsolide rakamları belirsiz, şeffaflıktan uzak bir yapı, kongre üyelerine hamasi şampiyonluk sözleri verilerek yeni bir dönem adına oya sunulmakta ve herhangi bir değerlendirmeye imkan tanınmamaktadır. Kongre oyunlarıyla başkan adaylarının önleri kesilmek istenmekte, söz verildiği halde ihraç kararı verilmiş kişilere kongreye katılım imkanı verilmeyerek, yani gerçek anlamda bir demokratik seçim zemininin temin edilmesinden imtina edilerek, ülkenin en büyük ve köklü kurumu sıradan bir dernek gibi seçim sandığına götürülmeye çalışılmaktadır. Burada çok açık ve net bilinmesi gerekir ki bu büyük kurumun insanlık, adalet, manevi değerler, öncü rol oynama, başarı ve liderlik etme olguları ile şekillenmiş olan DNA'sı artık bu anlayışı kabul etmemekte, bünyesi reddetmektedir. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki büyük Fenerbahçe Kulübü asla ve asla sahipsiz değildir. Kişilerin hegemonyası ve bir şahıs şirketi mantığı ile işletilerek hiçbir yere götürülemez. Bu büyük kurumun gerçek sahipleri; kuruluşundan beri görkemli tarihini şekillendirmiş olan sporcuları, emeklerini ve kaynaklarını koymuş yöneticileri, kulübüne gönülden bağlı taraftarları ve kongre üyeleridir."

Aydınlar, birlikte hareket edeceği ekibiyle birlikte, kulübün geleceğine dair plan ve programını tüm kamuoyu ile paylaşacağı bir basın toplantısını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğini kaydetti.

Aydınlar'dan zehir zemberek sözler
Aydınlar'dan zehir zemberek sözler

22 Ekim 2013
Etiket; Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe kongre Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Fenerbahçe kongresi İzmir'i karıştırdı
Aziz Yıldırım'dan şok sözler!
Aziz Yıldırım'ın iddiasına jet yalanlama
Aydınlar: Aziz Yıldırım iftira atıyor
Aziz Yıldırım'ın bu sözleri sizce ne anlama geliyor?
Aydınlar: Ali Koç'tan özür bekliyorum
Ali Koç: Rengim belli
Fenerbahçe'de yüksek tansiyon
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir