19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fikret Orman’a ağır suçlama



  Başkan Mamur, "Fikret Orman bugün gelinen noktada yalancı pozisyonuna düşmüştür" dedi. Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur yaptığı açıklamada, Beşiktaş Başkanlığı’na 2. kez seçilen Fikret Orman’a ağır ithamlarda bulundu.

  Beşiktaş duruşundan bahseden Fikret Orman’ın teknik direktörlerini ayartmaya çalışarak yalancı pozisyonuna düştüğünü belirten Başkan Recep Mamur, "Genel Kurul öncesi basında çıkan Beşiktaş’ın, Robert Prosinecki ile görüştüğü haberleri üzerine Fikret Orman’ı arayıp ve bu konunun gerçeklik payını sordum. Kendisi de bana asla böyle bir şeyin olamayacağını, Beşiktaş duruşuna, hele hele başka takımların sözleşmeli teknik direktör ve futbolcularına el atmanın kişiliğine yakışmayacağını söyledi. Ancak gelinen noktada Fikret Orman’ın yalan söylediği ortaya çıkmıştır. Fikret Orman bugün tüm futbol kamuoyu nezdinde yalancı durumuna düşmüştür" dedi.

"TELEFONLARA DAHİ ÇIKMA CESARETİ YOK"

  Başkan Recep Mamur, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı telefonla iki kez aradığını buna rağmen dönüş yapmadığını söyledi. Mamur, "Buna karşın ’Sayın Fikret Bey, yeniden seçilmenizi tebrik ederim. İki kez aradım, asistanınız çıktı. Önemli olduğunu söyledim, dönmediniz. Niçin aradığımı tahmin etmişsinizdir. Futbol direktörünüz, Süleyman Hurma Bey’i aramış, Prosinecki ile görüşmek için izin istemiş. O da şık olmayacağını söylemiş.

  Bu işi sizin şahsiyetinize yakıştıramıyorum. Etik olmuyor. Lütfen bu sevdadan vazgeçin’ diye mesaj attım. Buna rağmen hala dönmedi. Fikret beye soruyorum; Beşiktaş duruşu bu mu? Beşiktaş duruşu diyerek yaptığınız ortada. Şurada yeni sezon hazırlıklarının başlamasına sayılı günler kala yaptığınız etik mi? Bunu siz kendinize yakıştırıyorsanız bundan sonra bizim söyleyeceğimiz her şey de size yakışaçaktır" dedi.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

  Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur şu ifadelerle açıklamasını bitirdi: "Hukuk yoluyla hakkımızı arayacağız. Beşiktaş Kulübü’nün yaptığı etik dişi bir davranıştır. İzin vermediğimiz halde sözleşmeli teknik direktör ve oyuncularımızla görüşmüş ve akıllarını çelmiştir. Futbol Federasyonu nezdinde şikayetçi olup, Kayserispor’un haklarını arayacağız. Son kez Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı dürüst olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

18 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir