29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Gamze'nin intihar ettiğini sanmıyorum



Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, nişanlısı 28 yaşındaki Baki Can Gölcü ile kaldığı 4'üncü kattaki otel odası balkonundan henüz belirlenemeyen nedenle düşen ve kaldırıldığı hastanede ölen üniversite öğrencisi Gamze Uslu'nun cenazesi yapılan otopsi ardından yakınları tarafından alındı. İzmir Adli Tıp Kurumu'nun ilk raporunda, Uslu'nun yüksekten düşmeye bağlı, genel beden travması sonucu öldüğü belirtildi. İleri tetkikler için kan ve doku örneği de alındı.

Gamze Uslu'nun cenazesini doktor olan ablası Gonca Çevik ile yakınları ve arkadaşları birlikte teslim aldı. Abla Çevik, kardeşinin tabuta konulması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Gonca Çevik'i arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Gamze Uslu’nun, cenazesi yarın öğle namazı ardından Afyonkarahisar'ın Sultandağ İlçesi'nde toprağa verilecek.

"İNTİHAR ETTİĞİNİ SANMIYORUM" 

İki kızından küçük olanı kaybetmenin acısını yaşayan baba Sinan Uslu, kesin otopsi sonucunu bekleyeceklerini belirterek, "Gamze, ailesine düşkündü. İntihar ettiğine ihtimal vermiyorum. Otopsi sonucunu bekleyip göreceğiz. Acımız çok büyük” dedi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLEMEDİ

Soruşturma sürerken, polis, genç kızın düşmesiyle ilgili otel ve yakındaki Mobese kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Ancak, görüntülerde Uslu’nun düşme anının olmadığı ortaya çıktı. Kamera görüntülerine sadece olayın ardından çevredekilerin koşuşturmalarının görüntülendiği belirtildi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan nişanlısı Baki Can Gölcü, polisteki ifadesinde Uslu ile 15 yıllık bir birliktelikleri olduğunu anlatırken, "Atça Beldesi’ndeki bir restoranda yemek yedikten sonra otele döndük. Ben banyoya geçtim. Çıktığımda kendisini odada göremedim. Balkona baktım, orada da yoktu. Tekrar içeri geçtim ancak, odada kendisini bulamadım. Tekrar balkona çıkıp, aşağı baktığımda yerde hareketsiz olarak görünce, bağırıp yardım istedim. Hemen aceleyle üzerimi giyip aşağıya indim" dediği ifade edildi.

"YURT ARKADAŞLARI ŞOKTA"

Gamze Uslu’nun ölüm haberini alan Nazilli’de kaldığı bir özel yurttaki arkadaşları şoke oldu. Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı 1'inci sınıf öğrencisi Burcu Şahin, Gamze ile yurtta yan yana odalarda kaldıklarını belirterek, "Güler yüzlü ve sevecen birisiydi, oldukça da nazikti. Pek fazla samimiyetimiz yoktu çünkü tek kişilik odada kalıyordu ve sürekli dersleriyle ilgilenirdi. İçine kapanık, ancak yardımsever biriydi. Koridorda karşılaştığımızda selam vermeden geçmezdi, intihar etmeye meyilli bir kişiliği yoktu. Öldüğünü, duyunca şoke olduk" diye konuştu.

Yurt Görevlisi Özlem Kaya ise Uslu’nun ölüm haberini alınca çok üzüldüğünü söyledi. Kaya, "Gamze, 6 gün önce bana Mersin’in Silifke İlçesi’nden nişanlısının geldiğini söyledi. Çok mutluydu. Kendisine ihtiyacı olan bazı ev eşyaları getirmişti, çok sevindi. Daha sonra birlikte çarşıya çıktılar. Bir kitaplıkla döndüler. Kitaplığı odasına yerleştirdikten sonra tekrar dışarı çıktılar" dedi.

27 Kasım 2013
Etiket; gamze uslu, baki can gölcü, nazilli üniversiteli kız, balkondan düşerek öldü, üniversiteli kızın ölümü, üniversiteli gamze, nazilli intihar Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Gamze'nin ölümündeki sır henüz çözülemedi
Üniversiteli Gamze nasıl öldü?
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir