28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Göztepe'de 2. Altınbaş Dönemi



PTT 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen Göztepe’de başkan İmam Altınbaş’ın istifa etmesinden sonra dümene geçen kardeşi Hüseyin Altınbaş, gazetecilerle tanışma toplantısında renkli kişiliği, sıcak ve samimi tavırlarıyla dikkati çekti.

Geçmişe değil geleceğe bakmak istediğini dile getiren bu nedenle, son dönemde yaşanan sıkıntılı sürece ilişkin detaylı değerlendirmeler yapmaktan kaçınan Altınbaş, başarı için ekip çalışması yürüteceklerini dile getirdi.

2012-2013 sezonunun Göztepe adına arzulandığı gibi bitmediğini, bunun üzüntüsünü yaşadıklarını fakat hem idari anlamda, hem de sportif anlamda organize olarak yeniden başarı sağlayacaklarını anlatan Hüseyin altınbaş, Göztepe taraftarının, İzmirlilerin hassasiyetlerini paylaştığını belirtti. Altınbaş, şöyle devam etti:

"Sporda başarısızlığı unutturacak tek yol vardır. O da başarıya koşmak, yeniden başarılı olmaktır. 88 yıllık geçmişinde Türkiye'de az sayıda kulübe nasip olmuş başarıların sahibi olan Göztepe asla başını öne eğmeyecek ve Türk spor tarihindeki başarılı görevine devam edecektir. Hem idari anlamda, hem de sportif anlamda bir başarı için yeniden organize ve birlik olmak zorundayız. İzmir kulüplerinin hiçbirinin uzun süredir Süper Lig'de yer almıyor olması da sadece futbol kulübü yöneticilerini değil, bu şehre gönül vermiş herkesi ilgilendirmelidir.''

“SADECE ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

Altınbaş, geriye bakmayacaklarını fakat geride de ne olduğunu unutmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Yapacağımız çok iş var. Bu amaçla, bu misyon ve vizyonla huzurunuzdayım. 2012-2013 sezonu geride kaldı. Arkaya bakmak yok. Geçmişten ders alarak geleceğe koşacağız. Önümüze bakacağız. Hedefimiz 2013-2014 sezonudur. Göztepe'yi seven emek harcamak isteyenlerle yolumuza devam edeceğiz. Futbol direktörlük görevine bizimle uzun süre çalışmış, kendi aramızdan altyapı koordinatörümüz Özgür Zengin arkadaşımızı getirdik. Ne karar alacaksam onunla alacağım. Şuan, Göztepe başkanı olarak konuşuyorum fakat ilerde Göztepe Spor Kulübü Derneği'nin de başına geçebilirim. Derneğin faaliyete geçmesi için çalışmalar yapıyoruz. Eğer uygun olursa derneği hayata geçirebiliriz. Beyin ve fikir olarak İzmir'de yaşayacağım. Fiziksel olarak nerede yaşayacağım önemli değil. Geçen sezonki başarısızlıkta da yönetimsel hataların mevcuttur. Yönetici iyi yönetmiyorsa, gördüğü hataya müdahale etmiyorsa, yönetici hatayı yapan kişi kadar hatalıdır. Bundan sonra bir sorun görüldüğünde anında müdahale edilecek." 

FUTBOL DİREKTÖRÜ ÖZGÜR ZENGİN

Futbol direktörü Özgür Zengin ise yeni sezonda yönetim kurulu ile teknik direktör arasında köprü görevi göreceğini, teknik direktörün kendi motivasyonunu saha içine yoğunlaştırmasını sağlayacağını belirterek, “Başarı istikrarla yakalanabilir. Öncelikle duygusu ağır basmayan, egosu olmayan, takımdaşlık ve Göztepe ruhunu sahaya yansıtacak oyuncu topluluğu ve teknik ekiple yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta sözleşmesi devam eden oyuncularla görüşmeye başlayacağız. Boş yerlere gerekli transferleri yapacağız. Alternatif olarak genç oyuncuları kullanmayı düşünüyoruz. Göztepe'nin 3-4 yıl sonra altyapıdan yetişen oyuncularla kurulmuş bir kadroyla mücadele etmesini istiyoruz. Altyapı üstyapı ayrımı olmayacak. Ayrıca yeni sezonda takımımızın çalışmalarını Kuşadası'nda sürdürebilmesi için arayışların sürüyor ve bu yıl maçlarımızı Alsancak Stadı'nda oynamak istiyoruz” dedi.

30 Mayıs 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir