29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Hediyelik arayanlar bu fuara



Egelilerin çeyrek asırdır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, 17-30 Aralık 2015 tarihlerinde Kültürpark 2 Nolu Sergi Salonu’nda açık kalacak. 200’ün üzerindeki katılımcının sektördeki son yenilikleri sergileyeceği organizasyonu 200 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “Ziyaretçilerimiz sevdiklerinin hayatına renk katacak birbirinden ilginç ve farklı binlerce hediyelik eşyaya özel avantajlarla ulaşacaklar”dedi.

HER YAŞ VE BÜTÇEYE HİTAP EDECEK

Hediye verirken duyduğu zevki hediye seçerken de yaşamak isteyen binlerce vatandaşın 25 yıldır büyük ilgi gösterdiği SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri 26. kez Kültürpark 2 Nolu Sergi Salonu’nda gerçekleşecek. Hediyelik eşya sektöründen seçkin 200’ü aşkın firmanın katılacağı organizasyon 17 Aralık 2015 tarihinde açılacak. Her yaş ve bütçeye hitap edecek SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri’nde Yöresel ürünler, ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, ev tekstili, bijuteri, çiçek, deri, elektronik eşyalar, gıda, gümüş ve altın aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler ve zücaciye gibi hediyelikler sergilenecek ve sıcak satışı yapılacak.

HEDİYE VERENİ DAİMA HATIRLATACAK

Her yıl 200 bine yakın kişinin ziyaret ettiği SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’ne katılmak için sektörün yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, yüksek ziyaretçi sayısı bazında Kentin önemli organizasyonlarından biri olan SOUVENIR’ın çıtası yükselerek başarıyla devam edeceğini söyledi. Gençer, “Onlarca kategoride binlerce hediyelik eşyanın görücüye çıktığı SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri İzmir ile özdeşleşmiş bir organizasyon.

İzmir ve Egelilerin sevdiklerini bir hediye ile sevindirme, sevgisini göstermesine anlayışının büyüklüğü nedeniyle SOUVENIR’ı 25 yıldır başarıyla sürdürüyoruz. Binlerce ziyaretçimizin zevkine hitap eden bir organizasyonu daha gerçekleştirmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Katılımcılarımız hediyelik eşya sektöründe çarpıcı fikirlerle üretilen ve hediye vereni daima hatırlatacak armağanları vitrinlerine taşımaya hazırlanıyor. Her yaşa ve her bütçeye hitap edecek organizasyonda ziyaretçilerimize özel avantajlar sunulacak. Kendi yeri Kültürpark’ta ve kendi zamanı olan Aralık ayının ikinci yarısında düzenleyeceğimiz SOUVENIR, eğlenceli alışverişin merkezi olacak”dedi.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ BOL SEÇENEK

Verecekleri hediyelik konusunda net fikirlere sahip olmayanların imdadına SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri yetişecek. Kişiye özel takvim, saat, tablo, yastık, tişört, kolye, kalem, anahtarlık, farklı bölgelerin otantik hediyelikleri, komik, romantik, çarpıcı ve farklı çok sayıda seçenek arasından sevdiklerinizi sevindirecek hediyeliğinizi seçebileceksiniz. Uzmanlar hediye verecek kişinin hediye alacak kişinin zevk ve hassasiyetlerinin öğrenilmesinin hediye bulmayı kolaylaştıracak en önemli faktör olduğunu vurguluyor. 14 gün sürecek organizasyon sürpriz etkinliklerle renklendirilecek. Kültürpark İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri 17-30 Aralık tarihinde 11: 00-22: 00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

13 Kasım 2015
Etiket; hediyelik eşya fuarı, izmir hediyelik, osman gençer gençiz Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Karşıyakalı kadınlar fuarın ilgi odağı
Hediyelik Eşya Günleri başladı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
Akran zorbalığını hafife almayın
Şiddet tüm canlılar için hak ihlalidir
Bilgisayar oyunlarının tadı kaçıyor
İZMİR BASININDA HAZİN BİR SAYFA
İLK KURŞUN MUAMMASI
İSTATİSTİKTEN İBARET BİR VAHŞET
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
GENÇ YÖNETMENİN DİZİSİ DÜNYAYA AÇILDI
9 EYLÜL'DE ANLAŞMA SAĞLANDI
BU YAŞTA MI DİYENLERE KULAK ASMADI
436 YILLIK ÜNİVERSİTEDE DERS VERECEK
HASAN TAHSİN GAZETECİLİK YARIŞMASI SONUÇLANDI
ENGELSİZ ERİŞİME DESTEK
BANKACILIK SEKTÖRÜ VE MOBBİNG ANKETİ
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Eliz Mira için bir araya geldiler
Çalışmak bizi tüketiyor mu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir