28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir Çevre yolu uzuyor



İzmir Çevreyolunun devamını oluşturan ve 35 proje arasında bulunan 9 km'lik yol üzerinde incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, projenin söz verildiği gibi kasım ayı içinde hizmete gireceğini belirtti.

 35  proje içerisinde yer alan Konak Tüneli'nin ardından yapımı devam eden Çevreyolu Harmandalı-Koyundere kavşağındaki çalışmaları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 9 km'lik Harmandalı-Koyundere yolunun açılış aşamasına geldiğini söyledi.

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'ndan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Denizli, "Projeye dahil edilen yan yollar ve bağlantı yolları ile birlikte açılışını yapacağımız yolun uzunluğu 12,6 km. AK Parti olarak yerel yönetimin ulaşım alanındaki ihmal ve eksikliklerini ortadan kaldırmak, İzmirlinin hayatını kolaylaştırmak için 35 projenin ulaşım alanındaki bölümlerine hız verdik. İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın bakanlığı döneminde başlattığı projeler gece gündüz demeden devam ediyor. Ulaştırma bakanımız Lütfi Elvan'ın destekleriyle İzmir'in ulaşım projelerinde kısa zamanda çok yol aldık. Projenin devamında Manisa'nın İzmir'le entegrasyonunu sağlayacak ve ihracat imkânlarını daha verimli hale getirecek Koyundere-Menemen bölümü de yakın zamanda hizmete girecek" dedi.

İzmir'de ulaşım dökülüyor…

İzmirlilerin en çok şikâyet ettikleri sıralamasında ilk sırayı ulaşımın aldığına dikkat çeken İlknur Denizli, "Üzülerek söylüyorum ki İzmir'de ulaşım dökülüyor." İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan toplu taşımacılığın tam bir facia olduğuna dikkat çeken Denizli, "İzmirli deyim yerindeyse kan ağlıyor. Büyükşehir belediyesinin anlamsız uygulamalarından dolayı vatandaşlarımız yollarda, duraklarda ve istasyonlarda çıldırmak üzereler. Aktarmalı ulaşım öyle, deniz ulaşımı ayrı bir felaket. Yeni gemiler deseniz İzmirlinin parasını sokağa atmanın bir başka biçimi. Oysa çağdaş kentlerde ulaşımda birinci öncelik toplu taşımadır, İzmir'de ise toplu ulaşım tam anlamıyla dökülüyor. Bu işi çözmekle sorumlu olanlar, vatandaşın sesini duymuyor, duymak istemiyor" diye konuştu.

"Biz işimizi, görevimizi yapmaya ara vermeden devam ediyoruz"

Toplu ulaşım dışında özel araçların kullanıldığı ve belediyenin sorumluluk sahası içerisinde yer alan yolların durumunun ortada olduğunu sözlerine ekleyen Denizli, şöyle devam etti;

"Samimiyetle ve önyargısız bir şekilde etrafınıza bakın. İzmir'de kent içi yolların çağdaş bir kente yakıştığını söyleyebilir misiniz? İzmir bunu hak ediyor mu? Sorunlara uzun vadeli bir perspektiften bakamadığınızda durum ortada. İzmirliler Merkezi hükümetin yaptığı yollarla, belediyenin yaptığı yolları görüyor ve kıyaslıyor. İzmirli vatandaşlarımız, gerçek ve yakışan hizmetin nereden geldiğini çok iyi biliyor. Her türlü koşulda biz AK Parti olarak işimiz yapmaya devam edeceğiz. Karayolları'nın sorumluluk alanında AK Parti Hükümeti olarak dünya standartında yollar yapmaya, vatandaşa hizmet sunmaya devam edeceğiz."

05 Kasım 2014
Etiket; ilknur denizli, izmir çevreyolu Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


35 Proje'den biri daha tamamlanıyor
İzmir Çevre Yolunda Feci Kaza
AK Parti İzmir'de Necip Kalkan tepkisi
İlknur Denizli'nin talihsizliği
İzmir'i AVM Tarlası haline CHP getirdi
Karşıyaka Belediyesinden imalı muhalefet
Aziz Bey'in kepek sorununu konuşmuyoruz
Aziz Kocaoğlu'ndan olay yaratacak sözler
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir