28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir muhteşem defileyi bekliyor



Ajda Pekkan ,Gülben Ergen, Bengü , Ziynet Sali gibi bir çok ünlü sanatçının sahne kostüm tasarımlarını yapan başarılı tasarımcılar Raisa & Vanesssa Açılış Gala Defilesi 21 Ocak’ta...

Türk gelinliğinin başkenti İzmir’in ve Türk gelinlik, damatlı ve abiye sektörünün en hızlı gelişen fuarı IF WEDDING FASHION İZMİR, “Raisa & Vanessa”açılış gala defilesi ile 21 Ocak 2014 Salı günü başlayacak. İş, Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek açılış galasında, Tasarımcılar Raisa &Vanessa, “CRYSTALLIZED” koleksiyonuyla İzmir’deki modaseverlerle buluşacak. 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun genel teması ve başlangıç noktası ‘CRYSTALLIZED’ 30 parçadan oluşuyor.

CRYSTALLIZED, 17. ve 18. Yüzyıl geleneğinin roma oymalarının motiflerinin lazer kesim kumaşlarla anlatıldığı Katolik kiliselerinin egzotik, arkeolojik şaheseri vitraylarını giysi detaylarında el işçiliğiyle kendini gösteriyor. Aristokratik bir bakış acısıyla yapılan giysilerin tamamı, royal kırmızı, buz mavisi, ekru gibi renklerle harmanlanıp geleneksel couture modern bir bakış açısı sunuyor. Minimalizimin ele geçirdiği 21. Yüzyılda Karanlık Çağda Asaletini, Işığını ve Gücünü gösteren R&V kadinini görüyoruz. Galaya Ünlü Akını Uğurhan Akdeniz Fashion Events & Production’ın prodüksiyonunu üstlendiği, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1/C nolu holde düzenlenecek gala defilesinde, ünlü mankenler Didem Soydan , Duygu Akdeniz, Beril Kayar’ın yanı sıra yurtdışından bu defile için özel olarak getirilen 15 yabancı model görev alacak.

Medya ve sanat dünyasından Sunucu ve Oyuncu Ece Erken, Alem Dergisi’nden Fulya Tanyel, Blogger Onur Ufuk Tapan, Tuğba Kuzdere, Koray Caner, Oyuncu Kenan Ece, Hürriyet Daily News Moda Yazarı ve aynı zamanda Blogger Ferhan Talib ve Ceylan Çapa gibi birçok değerli isim galada olacak. Galaya, Gazeteci Ruhat Mengi, Sibel Arna, Onur Baştürk, Şarkıcı ve Köşe Yazarı Nazlı Mengi, Fotoğrafçı Nihat Odabaşı Şarkıcı Aynur Aydan, Oyuncu Merve Boluğur ve Ferhan Şensoy’un ise gelmesi bekleniyor. Bugüne kadar Tuvana Büyükçınar Demir, Bora Aksu, Özgür Masur, Cengiz Abazoğlu, Erol Albayrak, Zuhal Yorgancıoğlu, Zeynep Acar, Hanife Çetiner, Jeyan Gedik, Simay Bülbül, Gamze Saraçoğlu, Özlem Süer gibi ünlü tasarımcıları ağırlayan fuar, 21 Ocak Salı günü düzenlenecek Raisa & Vanessa’in muhteşem defilesiyle kapılarını 8’inci kez açacak.

IF WEDDING FASHION İZMİR –

8’inci Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; “Gelinliğin Başkenti İzmir’de” Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) destekleriyle organize ediliyor.

Raisa & Vanessa Kimdir ?

Raisa ve Vanessa Sason 1986 yılında Istanbul’da doğdular. İlk çantalarını tasarladıklarında 15 yaşındaydılar. Londra’da, London College of Fashion’da (LCF) tiyatro ve kostüm tasarımı bölümünde okudular. 20 yaşındayken Dubai’deki bir polo takımı için çanta ve kemer tasarladılar. Aynı yıl, Türkiye’nin marka mağazalarında satılan ilk bikini koleksiyonlarını tasarladılar. 2011 yılından itibaren RaisaVanessa adlı kendi markalarının koleksiyonlarını oluşturmaya başladılar.

Koleksiyonları hem haute couture hem de pret a porte parçalardan oluşuyor. Raisa ve Vanessa Türk Modacılar Derneğinin üyeleridir. AW 2014’ün Who’s Next Paris fuarına katıldılar ve koleksiyonları Paris’te ‘Showroom Tuileries’ için seçildi. SS’14 İstanbul Mercedes-Benz fashion Week’te ilk runway’i gerçekleştirdiler. Çalıştıkları bütün showroom ve mağazaların listesi: Istanbul - Midnight Express, Building Galata, Building Akmerkez, Bozsisters, Beymen Blender, RaisaVanessa Showroom, Lamodaist Showroom, Bursa- Guzel Bir Gun Butik, Adana- LookbookDesigners, Antalya- Berrin Sentay, Paris- Tuileries Showroom. 

19 Ocak 2014
Etiket; izmir gelinlik fuarı, raisa vanessa sason, izmir defile Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İzmir'de defile üstüne defile
İzmir'de transparan açılış
İzmir Gelinlik Fuarı'na hazır
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
Akran zorbalığını hafife almayın
Şiddet tüm canlılar için hak ihlalidir
Bilgisayar oyunlarının tadı kaçıyor
İZMİR BASININDA HAZİN BİR SAYFA
İLK KURŞUN MUAMMASI
İSTATİSTİKTEN İBARET BİR VAHŞET
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
GENÇ YÖNETMENİN DİZİSİ DÜNYAYA AÇILDI
9 EYLÜL'DE ANLAŞMA SAĞLANDI
BU YAŞTA MI DİYENLERE KULAK ASMADI
436 YILLIK ÜNİVERSİTEDE DERS VERECEK
HASAN TAHSİN GAZETECİLİK YARIŞMASI SONUÇLANDI
ENGELSİZ ERİŞİME DESTEK
BANKACILIK SEKTÖRÜ VE MOBBİNG ANKETİ
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Eliz Mira için bir araya geldiler
Çalışmak bizi tüketiyor mu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir