29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir'de canavarca hisle cinayete ömür boyu...



İzmir Karşıyaka’da, birlikte içki içtiği arkadaşı 31 yaşındaki Nazım Kurtuldu’yu, tartışma sonrasında hem yürütüp hem de kırık şişeyle yaralayan, kan kaybından yere düşünce de boğazını ve yüzünü keserek yaptığı işkenceyi cep telefonuna kaydeden 29 yaşındaki Emin Atik ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı. Karar duruşmasında, Emin Atik'in özür dilediği Nazım Kurtuldu’nun ailesi tepki gösterdi.

Şemikler 6185/3 sokak üzerindeki trafo yanındaki boş arsada  2012 yılının Mayıs ayında ceset gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Ekiplerin araştırmasında, ölen kişinin kuaförlük yapan 31 yaşındaki Nazım Kurtuldu olduğu belirlendi.

Olay yeri çevresindeki araştırmalar sırasında Nazım Kurtuldu’ya ait olan ve yaklaşık bir kilometre boyunca yola damlayan kan izlerine rastlandı. Olayın ardından evine gidip üzerini değiştiren, kan bulaşmış elbiselerini çöp konteynerine atan Emin Atik ise, yardım istemek için kız arkadaşının yanına gitti. Birlikte Karşıyaka sahil boyunda oturup konuştuğu kız arkadaşı L.Y., anlattıklarından şüphelendiği Emin Atik'i olay yeri yakınlarında gördüğü polise teslim etti. Atik'in telefon kayıtlarını inceleyen polis, en son görüştüğü kişiler arasında Nazım Kurtuldu’nun olduğunu görünce gözaltına aldı.

VAHŞETİ KAYDETMİŞ

Emniyetten adliyeye sevk edildiği sırada, neden böyle bir şey yaptığını soran gazetecilere "Allah istedi" diye yanıt veren Atik'in, Nazım Kurtuldu’yu yürüterek kırık şişeyle yaralamayı sürdürdüğü, daha fazla dayanamayıp kan kaybından düştüğü yerde ise bir yandan boğazını kesip yüzünü çizerek işkence yaptığı, aynı zamanda bu korkunç anları, 'Kendisinden korkulması gerektiğini' söyleyerek cep telefonuna kaydettiği ortaya çıktı.

AİLEDEN ÖZÜR DİLEDİ

Tutuklanan ve hakkında 'canavarca hisle adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açılan Emin Atik'in, Karşıyaka 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılaması tamamlandı. Önce ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırılan Atik'in cezası, pişmanlığı ve duruşmadaki iyi hali nedeniyle ömürboyu hapis cezasına indirildi. Emin Atik son duruşmada, bilerek yapmadığını öne sürüp pişman olduğunu söylerek, Nazım Kurtuldu’nun ailesinden özür diledi. Aile ise buna tepki gösterdi. Bu arada aile,ömürboyu hapis cezasını yeterli bulmayarak avukatları aracılığıyla kararı temyiz gideceklerini belirtti.

04 Ekim 2013
Etiket; İzmir vahşi cinayet, Nazım Kurtuldu, Emin Atik, Karşıyaka cinayet, cinayeti telefona kaydetti. Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir