25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir'in Şifreleri Çözüldü, Genleri Değişiyor



Elif DEMİRCİ/DHA - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçimin ardından ilk ziyaretini kendisine en çok oy veren ilçe belediyesini de partisinin kazandığı Kemalpaşa’ya yaptı.

Yıldırım, “Biz İzmir’e kendimizi daha iyi anlatacağız. Herkes şunu iyi bilmelidir. Artık İzmir bugün dünkü gibi değildir. İzmir hareketlenmiştir. İzmir hizmet siyasetinin işaretini vermiştir. Bugün 6 belediyeye AK Parti için şans vermiş 'haydi kendinizi gösterin’ demiştir” dedi.

Binali Yıldırım seçimden sonra ayrıldığı İzmir’e dönüşünde havaalanında partilerce karşılandı. Kendisine destek veren parti teşkilatına ve İzmirlilere teşekkür eden Yıldırım, “Bu zorlu seçimi tüm engellere, olumsuzluklara rağmen kazanarak ipi göğüsleyen Ödemiş, Selçuk, Torbalı, Menderes, Kemalpaşa ve Kınık ilçe belediye başkanlarımızı da yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum. Ancak bu 6 belediyemiz değil, canla başla çalışarak İzmir’de yerel seçimlerde AK Parti adayları olarak oyumuzu arttırmayı başardık” şeklinde konuştu.

İzmir’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyen Yıldırım şöyle devam etti:

“İzmir’in şifreleri çözülmüştür. Genleri değişmeye başladı. O nedenle 30 Mart Seçimleri toz duman içerisinde. Maalesef ulusal gündemle çok yoğun bir şekilde geçmesine rağmen biz İzmir’e vizyonumuzu, projelerimizi, gelecek İzmir hedeflerimizi anlatmak için canla başla çalıştık. Demek ki mesajımızı bütün hemşehrilerimize yeterince verememişiz.

Bu bir başlangıçtır. Gittiğimiz yol doğru bir yoldur. Bundan sonra İzmir’i yönetenlerin işi hiç de kolay olmayacak. Gözümüz üzerlerinde olacaktır. İzmir için ya çalışacaklar ya çalışacaklar. Çalışmazlarsa sonucuna da katlanacaklar. İzmir için bu şarkı burada bitmez.”

Ardından Kemalpaşa Belediyesi’ne geçen Yıldırım, belediye önünde otübüsün üzerinden konuştu, “Kemalpaşa kendine yakışanı yaptı. 30 Mart seçimlerinde ben “lafa bakmam işe bakarım, hizmete bakarım’ dedi. “Daima hizmet daima millet’ dedi. Bu kampanya boyunca sizlerden hep destek ve sevgi gördük. Yüzünüzde heyecan ve neşe gördük. Bu bizim için en büyük gururdur, başarıdır. Buraya geldiğimizde dedik ki “biz ilk ziyaretimizi en yüksek desteği veren ilçeye yapacağız’. İlçe başkanı dedi ki “bakanım hiç endişemiz olmasın senin ilk ziyaretin Kemalpaşa’ya olacak’ dediler. Onlar bunu söylerken size güvendiler. Siz onların güvenlerini boşa çıkarmadınız Arif Uğurlu’yu belediye başkanı yaptınız” dedi.

“BAŞBAKAN KAYBEDİLDİĞİNDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ”

Binali Yıldırım, Başbakan’ın 2009 yılında AK Parti Kemalpaşa’da belediye başkanlığı kaybedildiğinde çok üzüldüğünü belirterek, “Ama Kemalpaşalılar dedi ki 'uzun adam hiç merak etme Kemalpaşa bunu bir yere not etti.' 2014 işte Kemalpaşa işte AK Parti. Hayırlı uğurlu olsun. Seçimler bitti bundan sonra hizmet zamanıdır. Kampanyamızı yaptık çok çalıştınız çok gayret ettiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sıra Arif Uğurlu ve 14 meclis üyesinde. Belediyede artık parti rozeti çıkıyor. Hizmet rozeti yerini alıyor. Bizim anlayışımızda çok oy verdi çok hizmet, az oy verdi az hizmet yok. Hizmet millet için siyaset seçim için. Siyaseti yaptık, seçiminizi yaptınız artık Arif Uğurlu’nun arkadaşlarının görevi ‘nerede kalmıştık’ diyecek yola devam edecek.

Dün olduğu gibi bugün de yarın da İzmir’in hizmetlerini yapmaya devam edeceğiz. Biz İzmir’e kendimizi daha iyi anlatacağız. Herkes şunu iyi bilmelidir. Artık İzmir bugün dünkü gibi değildir. İzmir hareketlenmiştir. İzmir hizmet siyasetinin işaretini vermiştir. Bugün bir belediyeden altı belediyeye AK Parti için şans vermiş 'haydi kendinizi gösterin’ demiştir. Çok teşekkür ediyoruz. CHP’nin hamaset ve ideoloji belediyeciliği ile AK Parti’nin hizmet belediyeciliği arasındaki farkı halkımız görecektir” dedi.

04 Nisan 2014
Etiket; binali yıldırım, , binali izmir kemalpaşa Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir