29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İZTO artık cep telefonlarında



İzmir Ticaret Odası oda ve borsalar arasında yine bir ilke imza atarak, akıllı telefonlar için mobil uygulama geliştirdi. İzmir Ticaret Odası Mobil Uygulaması, Google Play ve Apple AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Oda olarak üyelere hizmet verirken son teknolojiyi kullanmaya büyük önem verdiklerini söyledi. 2003 yılında Türkiye’de web portalını kurarak hizmetlerini e – ortama taşıyan ilk oda olduklarını belirten Demirtaş, “Artık hizmetlerimizin büyük kısmını internet ortamında verebiliyoruz. Üyelerimize istedikleri belgeleri e – imzalı olarak verebiliyoruz. Tüm arşivimizi dijital ortama aktardık. Online Değerli Evrak ve Hizmet Satım Hizmetimiz sayesinde üyelerimiz Tır karnesi, Euro-Med vb. değerli evrakları internet üzerinden alabiliyor. Üyelerimiz web portalımız üzerinden oda sicil numaraları ile aidat borçlarını güncel olarak öğrenebiliyor ve kredi kartı ile peşin/taksitli ödeyebiliyorlar. Türkiye’de ilk Çağrı Merkezi kuran Oda’yız. Odamız her gün 30 bini aşkın üyemize meslekleri ve Oda faaliyetleri ile ilgili bilgiler içeren e-bülten yolluyor. Yine bu sayıda üyemize her hafta kamu ihaleleriyle ilgili bilgilendirme amaçlı e-ihale bülteni yolluyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken sloganımız “Oda size gelmesin, siz odaya gelin” şeklinde” diye konuştu.

İKİ KEZ BİLİŞİMİN YILDIZI SEÇİLDİ

İzmir Ticaret Odası’nın e-oda projeleri ile izlenen ve takdir edilen bir oda olduğunu belirten Demirtaş, 2009 yılında Bilişim Yıldızları E-Dönüşüm Yarışması’nda E-hizmet kategorisinde birincilik aldıklarını, 2012 yılında da Bilişim Yıldızları E-Dönüşüm Yarışmasında yine e- hizmet kategorisinde birinci olduklaranı söyledi. E – oda çalışmaları kapsamında yine yeni ve ilk olan bir projeye imza attıklarını belirten Demirtaş, şöyle konuştu:

“Çağımızda mobil telefonlar ve tabletler artık iş hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Ofis kavramı ortadan kalkerken, işlerimizin pek çoğunu bu cihazlar üzerinden yapıyoruz. Türkiye, akıllı telefon ve tablet kullanımının dünya üzerinde en hızlı arttığı ülkelerden birisi. Bu gelişmeyi göz önünde bulundurarak akıllı telefonlar ve tabletler için İzmir Ticaret Odası Mobil uygulamasını geliştirdik. Türkiye’de akıllı telefonlar için bu tip bir uygulama geliştiren ilk odayız. İzmir Ticaret Odası Mobil Uygulaması Google Play ve Apple AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bu uygulamayı telefon veya tabletine indiren üyemiz Odamızın faaliyet takviminden, duyurularından anında haberdar olabilecek. Fuarlar, vize hizmetleri gibi en çok yararlanılan hizmetlerimiz ile ilgili olarak bilgi alabilecek. Tek tuş ile Odamızı arayabilecek. Bundan sonra da üyelerimize en iyi hizmeti vermek için teknolojik gelişmeleri takip etmeye, ilklere imza atmaya devam edeceğiz.”

İzmir Ticaret Odası Mobil Uygulamasını indirmek isteyenler kullandıkları telefonun işletim sistemine göre ilgili uygulama marketlerine girdikten sonra, arama bölümünde “izto” veya “IZTO” şeklinde yazıp aratarak mobil uygulamayı indirebilecek.

10 Ağustos 2013
Etiket; izmir, ticaret, odası, akıllı, telefon, ekrem, demirtaş Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
TSYD KUPASI ARKAS'IN
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir