29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İZVAK kulüpler için devrede



Kulüp başkan ve temsilcileriyle bir araya gelen İzmir Gücü Spor Vakfı yönetimi, belirlenen sorunlara acil çözüm bulunması için çalışmalara hız verdi. Tuğrul Yemişçi başkanlığındaki İzmir Gücü Spor Vakfı yönetimi, yeni sezon öncesi vakıftan beklentilerin konuşulacağı ortak akıl toplantısı için kulüp başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Karaca Otel’deki yemekli toplantıya İZVAK İcra Kurulu üyeleri Tuğrul Yemişçi, Selçuk Sert, Deniz Barçın ve Ali Ergöçmez’in yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İl Md. Yrd. Ali Salbaş, Altay’dan Başkan Niyazi Konuşmaz, Altınordu’dan Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu, Bucaspor’dan Başkan Vekili Hüsnü Kaya, Göztepe’den Başkan Hüseyin Altınbaş, İzmirspor’dan 2.Başkan Ethem Ateşler, Karşıyaka’dan Başkan Fatih Diniz ve Menemen Bld.Spor’dan Mehmet Aslan katıldı. Vakfa üye olmamalarına rağmen toplantıya davet edilen Bergama ve Balçova Belediyespor’dan ise temsilci yer almadı.

Tüm kulüp başkanları tek tek söz alarak yaptıkları değerlendirmelerde, ekonomik olarak zor günler yaşadıklarını, diğer illerde olduğu gibi merkezi ve yerel yönetimlerin harekete geçirilerek kulüplere kaynak aktarılması konusunda İzmir Gücü Spor Vakfı’nın daha aktif rol alması gerektiği görüşünde birleşti. Vakfın hızlı hareket ederek, öncelikle İzmir Milletvekili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile sorunlarının görüşüleceği bir toplantı organize etmesini isteyen kulüp başkanları, İzmir’deki EXPO ve İZKA gibi kamu kurum ve kuruluşlardan da proje desteği alınması konusunda harekete geçilmesinin şart olduğunu iletti.

Kulüplerin sorunlarını tek tek dinleyip not alan İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, 9 İzmir kulübünün birlikte tek güç olarak hareket etmesiyle tüm engellerin ortadan kalkacağına gönülden inandığını belirterek, “Vakıf çatısı altında birlikte hareket ederek stat konusunda Ankara’da geçen Mart ayında elde ettiğimiz zafer ortada. Şimdi de ekonomik kaynak sağlama konusunda aynı yöntemi uygulayacağız. Kulüplerin sorunu bizim sorunumuzdur. Vakıf zaten bu organizasyonlar için kurulmuş. Birlikte hareket edilmesi yönünde bize verdiğiniz yetkiyle hemen acil eylem planını devreye sokacağız.

ANKARA’YA ZİYARET

Ankara'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım ile tüm kulüp başkanlarımızı bir araya getirecek toplantıyı kısa zamanda organize edeceğiz. İZKA Genel Sekreteri Sayın Ergüder Can ile bizzat ben görüşüp, kalkınma ajansından proje karşılığında kulüplerimize nasıl destek olunacağını öğreneceğim. Yeni stat inşaatlarının takip işlerini vakıf olarak yürüteceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kulüp altyapılarına İZVAK’ın ortaya koyacağı proje dahilinde tesis ve yardım konuları için Başkan Sayın Aziz Kocaoğlu ile yine bizzat ben görüşeceğim. Bu toplantıda dile getirilen ortak ve bireysel sorunları dosya haline getirip, sizlerin de onayı alınarak İzmir Milletvekili Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a sunulacak hale getireceğiz. Bu ortak akıl toplantısında sizlerden aldığımız güçle kulüplerimiz adına tüm sorunların çözülmesi için acil bir şekilde çaba harcayacağız. Birlikte hareket edersek, çözüme daha çabuk ulaşırız” dedi.

04 Eylül 2013
Etiket; izvak, tuğrul, yemişçi, kulüp, başkanları, görüşme, toplantı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İZVAK'tan üçüncü zirve
İzmir'de konsomatris operasyonu
Diriliş Ertuğrul 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı
Ertuğrul Sağlam İstifa Etti!
Kılıçdaroğlu'ndan 'yarı açık cezaevi' benzetmesi
İşçi ve işverene 'borç yapılandırma' uyarısı
Maske takana gözaltı, 'makul' şüpheye arama
Kılıçdaroğlu: Belge mi istiyorsun Davutoğlu, al sana belge
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir