19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kamer Genç'ten birlik çağrısı



 CHP’nin 90’ıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle Bodrum’da düzenlenen törene CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç de katıldı. Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkma girişimleri olduğunu öne süren Genç, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

CHP’nin kuruluşunun 90’ıncı yıl dönümü, Bodrum’da partililerce kutlandı. Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon, Turgutreis Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Dinçberk ve CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ile partililer ve vatandaşlar katıldı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş ve gençlik kolları üyesi ile anıta çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kalabalık grup, Çarşı Mahallesi’ndeki belediye tarafından dayanıksız olduğu için yıkılarak yeniden yapılan Kuyumcular Çarşısı’nda bulunan CHP Bodrum Çarşı ofisinin açılışına geçti. Açılışı, CHP’i Kamer Genç, partinin en eski üyelerinden Tangör Kaygusuz ve Rifat Güneri yaptı.



“YA TÜRKİYE, YA DA AKP YIKILACAK”

Açılışın ardından konuşan Genç, Başkan Kocadon’un CHP’ye geçmesinden dolayı kendisine teşekkür etti. Genç, Türkiye’nin parça parça işgal ettirildiğini ileri sürüp, “Türkiye, Tayyip Erdoğan tarafından parça parça Amerikalılara işgal ettiriliyor. Hatay’daki tepeye yeni bir radar üssü kurulmuş. Yayla Dağı’nın Kel Dağı diye bir yeri var, biz oraya 2 milletvekili gitmeye çalıştık. Askerler bizi sokmadı. Tabi bunun hesabını Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül’den soracağız. Milletvekiliyiz kendi ülkemizdeki üsler başkalarına verilmiş. Suriye sınırına da bir sürü tank yığılmış. Şimdi bir savaş çığırtkanlığı yapıyor. Ülkemiz ciddi bir bölünme tehlikesi ile karşı karşıya. Atatürk bu ülkeyi, Cumhuriyeti ve partimizi kurarken bu halka demiş ki, “Ben size aklı ve bilimi miras bırakıyorum. Akla ve bilime dayalı bir sistem uygularsanız, Türkiye devamlı büyür, gelişir, dünya lideri olur.' Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül gelmişler, Atatürk’ü ortadan silmeye çalışıyor, ülkeyi bölmeye çalışıyor, ülkemiz yabancılara işgal ettiriliyor. Ülkemiz tarımıyla, eğitimiyle, sanayisiyle çökertiliyor, ordusuyla çökertiliyor ve Türkiye tamamen ortadan kaybettirilmeye çalışılıyor. Böyle bir durumda, artık hepimizin birlik ve bütünlüğe ihtiyacı vardır. AKP’nin bu ülkeyi bölmek, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak ve ortadan kaldırmak için giriştiği her eylem, gün gün ilerliyor. Ve başarıya ulaşmak üzereyken, bizim seçimlerde birleşerek bunlara bir ders vermedikten sonra, onlar bize ders verirler. Türkiye’yi yok ederler. Yani şimdi herkesin şunu kafasına koyması gerekir. Ya AKP iktidarı yıkılacak ya da Türkiye Cumhuriyeti yıkılacak. Tehlike büyük boyuttadır. Türk milleti çok büyük tehlike ile karşı karşıyadır. Herkes sorumluluk duygusunu alarak, bu sırada fedakarlık yaparak, birleşmek zorunda arkadaşlar” dedi. 

09 Eylül 2013
Etiket; kamer, genç, chp, 91., yıldönümü Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Altınordu'nun genç askerleri
TSYD'den Uslu'ya hoşgeldin ziyareti
Altın kız madalyasıyla geldi
CHP darbeyi biliyordu
ESTİ genç kızlarda lider
52 öğrenciden 7 bin 100 öğrenciye
İzmir'den Simav'a dostluk köprüsü
Genç işadamları yeni yılı karşıladı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir