28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Karşıyaka'da Hamamcı krizi



DHA

Karşıyaka’da Fatih Diniz başkanlığındaki yeni yönetimle Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı krizi büyüdü. Bu sezonu fedakarlık yılı ilan eden ve harcamalarda kısıtlamaya giden yönetim, ilk icraat olarak sportif direktörlüğü kaldırma kararı alırken, bu amaçla 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Hamamcı’yla masaya oturdu.

Göreve gelirken antrenör olarak üç yıllık mukavele imzalayan Hamamcı’dan bu sezon 18, önümüzdeki sezon 20 bin TL olan maaşında indirim yapmasını isteyen yönetim, teknik adama farklı bir alanda çalışmayı önerdi. Karşıyaka’yı 1994-95 sezonunda şampiyon yapan, 6 yıldır takım çalıştırmayan Hüseyin Hamamcı’nın bu öneriye sıcak bakmadığı ve teknik direktörlük beklediği öğrenildi.

Gönderilmesi halinde sözleşmesine göre 3 yıllık ücretinin tümünün yanı sıra 250 bin TL tazminat alacağı belirtilen Hamamcı’nın durumu netleşmedi.

 

YÖNETİM GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI 

 Fatih Diniz başkanlığındaki yönetim, görnev bölümü yaptı.

Mustafa Özçakar, Umut Demir, Ayhan Gültekin, Mustafa Başman, Korhan Yetiş’ten oluşacak futbol şube direkt Sportif İşlerden Sorumlu 2'inci Başkan Gökhan Şensan’a bağlandı. Şensan, 2011-12’de de şube başkanıydı. Mehmet Peköz, mali işlerden sorumlu 2'inci başkan, Nazım Torbaoğlu sportif, voleybolun da patronu olan Koral Kalpaklıoğlu amatör şubelerden sorumlu asbaşkan oldu. Tamer Ustaoğlu basketbol şube başkanı olarak belirlendi. Şubede Cem Karas, Yusuf Güven, Turgay Büyükkarcı ve Erdal Çilengiroğlu da görev yapacak. Bülent Onural yüzme, Barbaros Dökel yelken, Ramazan Karakundakoğlu tenis şubelerini yönetecek. Futbol altyapıda Mithat Salepçioğlu, Korhan Yetiş, Mustafa Özçakar çalışacak. Yedek üyeler de asil üye gibi görev yapacak.

YASAK BAŞVURUSUNA RET

Bu arada ilk etapta eski futbolculara olan borç dosyalarını ele alan yönetim, 2010-11 sezonunun ikinci yarısında forma giyen kaleci Akın Vardar’ın federasyona yaptığı transfer yasağı başvurusuna itiraz etti. Akın’ın 90 bin TL’lik alacağı nedeniyle hem icra takibi uygulattığını hem de transfer yasağı talep ettiğini tespit eden yönetim, icra yolunu tercih eden oyuncunun transfer yasağı talep edemeyeceğini öne sürdü.

KAPIYI KAPATTI

Karşıyaka’dan uzun süre haber bekledikten sonra genel kurul sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la anlaşan eski teknik direktörü Cihat Arslan, yeşil kırmızılı ekipte çalıştırdığı eski oyuncularına kapıları kapattı. "Kadrodaki oyuncuların hepsi birbirinden başarılıydı" diyen Arslan, "Birini aldırsam, diğerine ayıp olacak. Ayrıca Karşıyaka camiasında oyuncuların kafasını çelen adam olarak anılmak istemiyorum" dedi.

12 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir