18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Karşıyaka'da Livaneli fırtınası



Karşıyaka Festivali, hafızalardan kolay kolay çıkmayacak muhteşem bir Zülfü Livaneli konseri ile sona erdi. Bostanlı Rekreasyon Alanı’nı dolduran İzmirliler adeta dev bir koro gibi unutulmayan şarkıları, sanatçıyla birlikte söyledi.

Gezi olayları sırasında hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının olduğu pankartı açan gençleri sahneye çağıran Livaneli, 80 bin kişi eşliğinde “Yiğidim Aslanım” şarkısını söyledi.

 

Konserden saatler öncesinde, alanı dolduran on binlerce hayranının tezahüratlarıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda uzun yıllar unutulmayacak bir konsere imza attı.

Yıllar yılı konser alanlarında milyonlarca seveninin karşısına çıkan Livaneli, karşısındaki kalabalığın coşkusu karşısında duygulandığını gizleyemedi. Konser sırasında, sanatçının arkasındaki ekrana sık sık yansıyan Atatürk fotoğraflarına 80 bin kişinin tezahüratlı coşkusunun kendisini çok etkilediğini söyleyen Livaneli, “Ülkemin aydınlık yüzlü insanlarıyla bir aradayım. Türkiye’nin size ihtiyacı var” diyerek duygularını dile getirdi.

Konserde sanatçıya çiçek ve plaket veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ise, “Karşıyakalıların, İzmirlilerin sizi çok özlediğini görüyorum. Bu kalabalık sizi görmek için burada. İyi ki geldiniz, iyi ki bizimle berabersiniz. Sizin de Karşıyaka’yı sevdiğinizi biliyorum. Bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum“ diyerek ünlü sanatçıyı selamladı.

 Karşıyaka Festivali’ne muhteşem bir final yaşatan konser boyunca, alanı dolduran coşkulu kalabalığın, sloganlarıyla verdiği “Cumhuriyetimize Sahip Çıkıyoruz” mesajına Livaneli de “Bu ülkenin temelleri çok sağlam atılmış. Dünyanın en önemli dahilerinden biri olan Atatürk’ün temellerini attığı bu Cumhuriyet yıkılmaz” sözleriyle destek verdi.

Minik Yelkencilerin gurur gecesi

Konser öncesi ise farklı bir güzellik yaşandı. Karşıyaka Festivali kapsamında KSK Yelken Kulüp işbirliğiyle gerçekleştirilen “Karşıyaka Belediye Başkanlık Kupası” yarışlarında dereceye girenlere kupaları verildi. Optimis Genel, Optimis Bayan, Laser 4.7, Laser 4.7 Bayan, Laser Standart ve Leyzer Radyal kategorilerinde ilk üçe girenlere kupalarını veren Başkan Durak, “Sporcularımızı kutluyorum. Onlar başarıları ile Karşıyaka’nın adını Türkiye genelinde, Avrupa’da yazdırıyor. Onlarla gurur duyuyorum“ dedi.

21 Eylül 2013
Etiket; Zülfü Livaneli Karşıyaka, Livaneli İzmir konser, Karşıyaka festivali livaneli, Zülfü Livaneli Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir