23 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Karşıyaka'da Zeren'e sürpriz telefon



Karşıyaka Spor Kulübü'nde 6 Hazirandaki genel kurul öncesi kongre kazanı kaynamaya devam ediyor. Düne kadar Bülent Zeren'e ''başkan ol'' dediği bildirilen Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın ''adaylara eşit mesafedeyim'' açıklamasının ardından, Bülent Zeren'den de açıklama geldi.

Zeren, sitem dolu üslupla son 1 haftalık süreci ve dün yaşanan ilginç diyalogları anlattı.

İşte Zeren'in açıklaması:

''Karşıyaka Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu’na sayılı günler kala 23 Mayıs günü Sayın Selçuk Yaşar, diz problemi nedeniyle yaptığı ziyaret sırasında kulüple ilgilenmemi istemiş, kendisinin de kulüp hesaplarının incelenmesi konusunda talimat verdiğini belirtmişti.

Sonraki süreçte çalışmalarımı sürdürmekte ve kulübün mali durumunu büyük bir titizlikle analiz etmekteydim. Bunun sebebi de KSK gibi bir kulübün başkanlığının oldu bittiye getirilemeyecek kadar ciddi bir görev olmasıydı.

Tüm bu analiz sürecinden sonra 29 Mayıs Çarşamba günü Sayın Özer Kırca tarafıma telefon ederek Sayın Selçuk Yaşar adına konuştuğunu söyleyip başkanlığım sürecinde kulübün düzlüğe çıkması amacıyla maddi ve manevi her türlü desteği vereceklerini beyan etmiştir.

Sayın Kırca, maddi anlamda gerekli rakamları da tarafıma bildirmiştir. Bunun ardından Sayın Kırca, derhal çalışmaya başlamamı söyleyip, medyaya da açıklamanın bir an önce yapılması gerektiğini ifade etmiştir. Hatta, yönetim kuruluna almak istediğim isimlerden ikna edemediğim kişiler olursa, Sayın Selçuk Yaşar’ın da ikna konusunda bizzat yardımcı olacağını tarafıma iletmiştir.

Ben de kendisine göreve hazır olduğumu ve çalışmaya başlayacağımı belirttim. Bu telefon konuşmasının yaklaşık 1,5 saat sonrasında, hazırlıklarımı yapıp gerekli duyurulara başladığım sırada Sayın Özer Kırca’dan ikinci bir telefon gelmiştir.

Bu telefon konuşmasında Sayın Kırca, Sayın Selçuk Yaşar’ın stat projesinin devamlılığını gözeterek mevcut yönetimin görevini sürdürmesi yönünde bir takım görüşler bildirdiğini ifade etmiştir. Camiamızın da şu an itibariyle farkında olduğu son gelişmeler de bu telefon görüşmesinden sonra açığa çıkmıştır. Bu ilginç gelişmeler göstermiştir ki; yüz yıllık Karşıyaka Spor Kulübü, kişilerin ve bu tip davranışların etkisiyle yıllarca yerinde saymış ve hak ettiği konuma ulaşamamıştır.

Unutulmamalıdır ki, Karşıyaka Spor Kulübü Türkiye’nin en önde gelen kulüpleri arasındadır ve dünyaya açılabilecek bir güce sahiptir. Karşıyaka Spor Kulübü’nü yönetecek unsur asla ilişkiler değildir. Bu kulübü yönetecek tek güç ilkelerdir. İlişkilerin, ilkelerin önüne geçtiği ortamlar kurumların iflasının en büyük nedenidir. İlkeli bir Karşıyaka için de değerli camiamızın gereken hassasiyeti göstereceğinden eminim. Konuyu kamuoyuna arz ederim.

Saygılarımla, Op. Dr. Bülent Zeren

Not: Bu arada medyada ve internet sitelerinde yayınlanan ve kaynağı belli olmayan isim listesinin gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Değerli medyamız zamanı geldiğinde aydınlatılacaktır.''

30 Mayıs 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir