25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kerem Baykalmış'tan Altay'a Derbi Morali



Siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu olan AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Baykalmış, Altınordu derbisi öncesinde Altay yönetimini ziyaret etti.

Teknik Direktör Uçar ve futbolcularla tanışan Baykalmış, “Altay, bizim için tarihi bir mirastır” dedi ve tüm sorunların çözümünün “çok kolay” olduğunu söyledi.

Gaziemir’in Ak Partili Belediye Başkan Adayı ve Altay’ın eski futbolcusu Kerem Baykalmış, Meclis Üye Adayları Selçuk Sert ve Adnan Yüksel ile birlikte Altay Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan Niyazi Konuşmaz, yönetim kurulu üyeleri Aslan Savaşan ve Nihat Baç’ın karşıladığı Baykalmış, Altınordu derbisi öncesinde siyah-beyazlı ekibe başarılar diledi. Yıllar önce Serkan Dökme ile birlikte Bornovaspor’dan Altay’a geldiğini ancak geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle futbolculuk yaşamının kısa sürdüğünü söyleyen Baykalmış, “Futbolcu olarak fazla hizmet edemediğim Altay’a inşallah belediye başkanı olarak hizmet edeceğim” dedi.

Sporun içinden gelmiş bir kişinin Gaziemir’e başkan olmasının büyük avantaj getireceğini belirten Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz ise “Bu adayın bir de Altaylı olması, bu faydayı daha da artıracaktır” vurgusu yaptı.

Konuşmaz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın Alsancak Stadı’nın devri konusundaki etkisine de parmak basarak, “Binali Bey’in ne kadar çözüm odaklı olduğunu yaşayarak gördük. Ortaya tüm kulüplerin lehine olan bir çözüm çıktı. Sizin de bu ekibin içinde olmanız, sorunlarımızı daha rahat çözebileceğimiz anlamı taşıyor” yorumu yaptı. Konuşmaz’ın yaklaşımına teşekkür eden Baykalmış ise Altay Kulübü’nün sadece İzmir için değil Türkiye için tarihi bir değer olduğunun altını çizerek, “Altay Kulübü’nün sorunlarını çok iyi biliyorum. Niyazi Başkan ile sadece seçim öncesi değil, sonrasında da beraber hareket ederek, yasalar çerçevesinde kulübe tam hizmet edeceğim. Bana göre Altay, Gaziemir’in misafiri değil, ev sahibidir” dedi.

Altay’ın kentin gücünü arkasında hissetmesi gerektiğini de ifade eden Baykalmış, “100 yıllık bir kulüp halen tesis, saha ve salon sorunlarıyla boğuşmamalı. Bunların çözümü, Binali Bey’in dediği gibi çok kolay. Sözüm söz; Altay Kulübü’nün, her Gaziemirlinin gurur duyacağı bir konuma gelmesi için çalışıp, futbolcu olarak fazla hizmet edemediğim bu kulübe bir belediye başkanı olarak hizmet edeceğim” diye konuştu Baykalmış, daha sonra antrenman sahasına giderek Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve futbolcularla tanıştı. Uçar, çok dostane şekilde karşıladığı Baykalmış’a, “Futbola halı sahada devam ettiğinizi duydum. Bana göre halen profesyonel oynayacak kadar iyi durumdasınız. Dilerseniz takımda sizin için yer açabilirim” diye espri yaptı. Baykalmış, 27 Şubat Perşembe günü Altay ile Altınordu arasındaki derbiyi de izleyeme gidecek..

26 Şubat 2014
Etiket; kerem baykalmış gaziemir, kerem baykalmış altay, feyyaz uçar, niyazi konuşmaz, altay altınordu Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Yumruk iddiası tamamen yalandır!
Altaylıların Gönlünü Kazandım!
Altay "Suni Üyeleri" Temizledi!
Altay'da Üye Sayısı Tartışması
Altay'da Kongreye Doğru Saflar Netleşiyor
Altay'da Boykotçulara Darbe
Altay'da Futbolculara Tehdit İddiası
Altay'da Kongre Kazanı Kaynamaya Başladı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir