28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

"Kocan benim" mesajı çileden çıkardı



 Bornova'nın Işıkkent semtinde, kendisini aldattığını söylediği 28 yaşındaki eşi F.E.’nin penisine kızgın yağ dökerek haşlayan 33 yaşındaki Ç.E.’nin verdiği ifade, intikama götüren ayrıntıları da ortaya çıkardı. Ç.E., kendisini aldatan kocasıyla 4 çocuğu için tekrar barışmayı istediğini, onun bunu kabul etmeyip “Sen nasıl kadınsın” diye hareket ettiğini, hamile bıraktığı kadın olan V.B.’nin de gizli numaralardan arayıp “Sende ar yok mu, kocan benim artık” demesinin ardından, kızgın yağla intikam aldığını anlattı.

Geçen cuma günü saat 03.30 sıralarında 7517 sokak 17 numarada meydana gelen olayda Ç.E., kendisini aldattığı gerekçesiyle 4 çocuğunun babası olan eşi F.E. uyuduğu sırada, penisinin üzerine kızgın yağ döküp yaraladı. Hastaneye kaldırılan F.E.’nin, yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiği, penisinde işlev kaybının olup olmayacağının ise tedavi sonrasında belirleneceği bildirildi.

YAŞADIKLARINI İFADESİNDE ANLATTI


Bu arada sevkedildiği adliyede tutuklanan Ç.E.’nin ifadesi de olayın ayrıntılarını ortaya çıkardı. Yaklaşık 10 yıldır evli olduğunu söyleyen Ç.E., eşinin kendisini 8 aydır aldattığını, ancak bunu iki ay önce öğrendiğini anlattı. Ç.E., “Kocamın beni aldattığını öğrendikten sonra kendisiyle konuştum, 4 çocuğumuz olduğunu söyledim. Önce inkar etti, ancak sonra kabul etti ve bir daha o kadınla görüşmeyeceği sözünü verdi. Bir süre sonra bana yalan söylediğini, o kadınla tekrar görüştüğünü, hatta hamile bıraktığını öğrendim” dedi. 

Kocasının birlikte olduğu kadın olan V.B.’nin de, hamile kalmasının ardından geçen mayıs ayında kocasından ayrıldığını dile getiren Ç.E., “Son zamanlarda eşim artık eve gelmez oldu. Telefon açtığımda bana hareket ediyordu. Beni istemediğini söylüyordu. Bu süre içerisinde gizli numaralardan da telefonlar gelmeye başladı. Gizli numaradan arayan, kocamın birlikte olduğu V.B. idi. V.B. bana her seferinde 'Sende ar yok mu? Yaşadıklarından sonra kocanla nasıl birlikte oluyorsun. Kocan artık benim erkeğim, benim kocam' diye konuşup küfür etti. Bu telefonları eşime söylediğimde o da bana kızıp hareket etti” iddiasında bulundu.

Kayınvalidesinden ve kayınbiraderinden de yardım istediğini anlatan Ç.E., “Olay günü onlardan yardım istedim. Bir süre sonra eşimi de yanlarına alıp geldiler. Onlar gidince eşimle yalnız kaldık. Ben yeniden barışabileceğimizi, çocuklarımız olduğunu, onlara bakmamız, yuvamızı kurtarmamız gerektiğini anlattım. Beni dinlemedi. Bana 'Sen nasıl kadınsın’ diyerek hakaret etti. Çocuklarımızın ne olacağını sorduğum da ise, bu kez bana çocuklarını da alıp ağabeyimin evine gitmemi, bana onların bakması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine çok sinirlendim. O gelmeden yaptığım kızartma yemeğininin yağı ocak üzerinde duruyordu. Onu ısıttım sonra da üzerine döktüm. Eşim acıyla bağırdıktan sonra evden çıkıp sokaklarda dolaşarak ağladım. Gerek kocam, gerekse aldattığı kadın olan V.S.’nin hareketleri psikolojimi bozdu” dedi.

30 Eylül 2013
Etiket; izmir kızgın yağla intikam, penise kızgın yağ, aldatılan kadının intikamı, kocasını uykuda haşladı Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir