25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kocasıydı katili oldu



Şizofreni tedavisi gören kişi,bu sabah karısını tabancayla ateş ederek öldürdü, karısıyla sevgili olduğu gerekçesiyle komşusunu da ağır yaraladı. Adana merkez Seyhan İlçesi'nin Dumlupınar Mahallesinde iddiaya göre, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören 39 yaşındaki Yakup Yılmaz, eşine, anne ve babasına şiddet uygulamaya başladı. Eşinin şikayetçi olması üzerine mahkeme Yılmaz'a evden uzaklaştırma cezası verdi. Yaklaşık 3 yıl önce kısmi felç geçirip, daha sonra iyileşen Yakup Yılmaz, eşinin aynı mahallede oturan 2 çocuk babası Çetin Altun ile ilişki yaşadığını iddia etti.

KAÇMAK İSTERKEN KAZA YAPTI, OTOMOBİLDE VURULDU

Eşi ile sevgilisi olduğunu ileri sürdüğü Altun'u birlikte yakalamak için plan yapan Yılmaz, saat 07.30'da mahalleye geldi. Sokağın girişinde beklemeye başlayan Yılmaz, mahalle bakkalı olan komşu kadın ile selamlaştıktan sonra, "Abla evden uzaklaştırmam var ya, çocukları özledim de onları göreceğim. Biraz durayım gelirler nasıl olsa" dedi. Bir süre bekleyen Yılmaz, aynı sokakta oturan Çetin Altun'un 33 SD 277 plakalı otomobile bindiğini görünce harekete geçti. Altun, bir anda karşısında Yılmaz'ı görünce paniğe kapıldı. Altun, otomobiliyle geri geri kaçmak istedi. Otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden Çetin Altun, sokağın çıkışında evin duvarına çarpıp durdu. Yılmaz, kaza yapan otomobilden inmeye çalışan Çetin Altun'u tabancayla boynundan vurdu.

Yakup Yılmaz, Çetin Altun'u vurduktan sonra 30 metre ilerideki evine koştu. Kapıyı tekmeleyerek içeri giren Yılmaz, kaçmak isteyen 27 yaşındaki eşi Songül Yılmaz'ın başına tek el ateş ederek vurdu. Yakup Yılmaz, evdeki çocuklarını da üst katta oturan annesine teslim ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

EŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Olay yerine gelen ambulans, kanlar içinde otomobilde bulunan yaralı Çetin Altun'a ilk müdahaleyi yapıp Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise Songül Yılmaz'ın öldüğü belirlendi. Hayati tehlikesi bulunan Çetin Altun, ameliyata alındı.

ÇOCUKLARI İÇİN KATLANDI

Aynı sokakta oturan Çetin Altun'un yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Songül Yılmaz'ın eşinin akrabaları ile aynı evde oturduğunu, Yakup Yılmaz'ın da şizofreni hastası olduğunu vurgulayan komşuları, "Songül'ün birbirinden güzel 3 çocuğu vardı. Çocuklar için o hasta adama tahammül ediyordu. Evlere temizliğe gider, sürekli çalışırdı" diye konuştu.

EVİNİ ATEŞE VERMİŞTİ

Demir doğrama atölyesi çalıştırırken geçirdiği rahatsızlık sonucu çalışamaz hale gelen Yakup Yılmaz, 9 Mart 2011'de borcu yüzünden evinin elektriği kesilince anne ve babasını oturdukları evden atıp, eşi ile çocukları rehin almıştı. Evini yakan Yılmaz, valilik binası önünde üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalışmıştı. Polisler tarafından etkisiz hale getirilen Yakup Yılmaz'a Adana'ya ziyarette bulunan eski İçişleri Bakanı Osman Güneş'in talimatıyla maddi yardım yapılmıştı.

20 Temmuz 2013
Etiket; yakup, yılmaz, çetin, altun, şizofreni, cinayet, songül Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Dijital reklam kazandırıyor
Almanya fatihi Altınordu
Bornova Becker güç kazandı
Maçlar 80 dakika olsaydı keşke!
Kapalı gişe Münakaşa
Milli takımı sırtladılar
Göz Göz'ün dönüşü
Üstüne televizyon düşen çocuk öldü
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir