19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Konaklı kızlar destana hazırlanıyor



Konak'ın futbolcu kızları destan yazmaya hazırlanıyor. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan 10 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Alsancak Stadında oynanacak olan karşılaşmaya tüm İzmirlileri davet etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarından Konak Belediyespor-RTP Unia Raciborz karşılaşmasında İzmirli kızların Avrupa’da bir destan daha yazmaya hazırlandığını belirten Başkan Tartan, kadın-erkek tüm İzmirlilerden destek istedi. Başkan Tartan 15 bin kişilik Alsancak Stadı’nda tribünlerde boş yer bırakmadan kadın futbol karşılaşmasında bir ilk yaşatarak seyirci rekoru kırmak istediklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarından üç maçta üç galibiyet alarak çıkmayı başaran ilk Türk kadın futbol takımı unvanını kazanan Konak Belediyespor birinci turdaki rakibi Polonya’nın RTP Unia Raciborz takımı ile Alsancak Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Rövanş, 17 Ekim Perşembe günü Polonya’nın Raciborz kentindeki Osir Stadı’nda TSİ 15.00’de oynanacak. Konak Belediyespor turu geçmesi durumunda; Apollon Limassol LFC (Kıbrıs Rum Kesimi) ile SV Neulengbach (Avusturya) eşleşmesinin galibiyle kasım ayında mücadele edecek Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, şanslı bir kura çektiklerini çeyrek finali oynamak için mücadele edeceklerini söyledi. Konaklı kızlar ise, iddialı olduklarını belirterek, kuralarda karşılarına kim çıkarsa çıksın turları geçerek Avrupa Şampiyonluğunu hedeflediklerini söylediler. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan,

” Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa’da temsil ediyor. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye’nin ve İzmir’in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterdi” dedi. Başkan Tartan şöyle devam etti:

“UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Konak Belediyespor olarak tarih yazdık. Kadın futbolcularımız üç takımı da yenerek gruptan lider olarak çıktılar. Bu Türkiye’de bir ilk. Tarih yazmakla kalmadık gönüllerin de şampiyonu olduk. Türkiye’nin 0.93 olan ülke puanını şu an çok daha yukarı seviyelere çıkardık. Kızlarımız aynı zamanda çok duygusal bir olaya da imza attılar. Biriktirdikleri paralarla çeşitli hediyeler alarak, Saraybosna’daki Çocuk Esirgeme Yurdu’nda kalan yetim çocuklara götürdüler. Hepimizin gözlerini yaşarttılar. Çünkü bu manevi duygu ve güzellik İzmirli kızlarımıza çok yakıştı. Onlar İzmir’in farkını bir kez daha ortaya koydular. Bizleri gerçekten çok mutlu ettiler. Sadece şampiyon oldukları, Şampiyonlar Ligi’nde en iyi 32 takım arasına kalarak destan yazdıkları için değil; aynı zamanda herkese insanlık dersi verdikleri için kızlarımızın gözlerinden öpüyorum. İzmirliler ile 10 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Alsancak Stadı’nda buluşacağız. Bu tarihi güne hep birlikte tanıklık edeceğiz.”

01 Ekim 2013
Etiket; Konak Belediyespor-RTP Unia Raciborz maçı, kadın futbol karşılaşması, hakan tartan Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Hakan Tartan Afişine Kurşun
Aziz Kocaoğlu ve Tartan İçin Suç Duyurusu
Hakan Tartan Afişlerine Saldırı
İzmir'de CHP'yi sarsan istifa
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir